Diskuse na téma Vtipy o nevěře

26. 07. 2011 | Zábava

Znáte vtipy o nevěře? Podělte se o ně s námi!

Lady Michelle 26.07.2011

Pane vrchní, jsem tu jen se slečnou a vy mi počítáte tři večeře!" - "Ano, ale Vaše paní, která Vás pozorovala od jiného stolku, měla také hlad!"

Lady Michelle 26.07.2011

Jdou dva kamarádi městem a najednou před sebou uvidí dvě ženy. Jeden říká: - Hele, ta blondýnka je moje žena a ta brunetka je moje milenka. druhý povídá: - Důvěru za důvěru. U mne je to přesně naopak.

Lady Michelle 26.07.2011

Manžel se vrátí dříve domů a pochopitelně manželka s milencem. Nejlepší obranou je útok a tak na manžela vyštěkne: "Když se vrátíš pozdě, máš skvělé výmluvy! Jsem zvědava, jak zdůvodníš tentokrát svůj předčasný příchod!"

Lady Michelle 26.07.2011

Pokaždé, když se vrátíš s manželem z dovolené, tak jsi těhotná. Víš, že mě tím udivuješ?" - "Ale víš, jaký já mám až do porodu strach?" - "Nejsi sama, toho se bojí více žen." - "Ale já se ani tak nebojím porodu, jako spíš toho, jakou bude mít to dítě barvu!"

Lady Michelle 26.07.2011

Vrátí se manželka a manžel ji informuje: "Hledala Tě tu nějaká kamarádka" - "A jak se jmenovala?" - "To nevím, byla to blondýnka a pod pupíkem měla velkou pihu!"

Lady Michelle 26.07.2011

Chlápek si stěžuje kamarádovi: "Měl jsem všechno, co jsem mohl chtít. Krásnej barák, velký auto, lásku nádherný ženy... a najednou, plesk, všechno je pryč!" - "Proboha, co se stalo?" - "Moje žena to zjistila!"

Lady Michelle 26.07.2011

Co chodí jednou denně? Pošta. Co chodí dvakrát denně? Pošťák, když není manžel doma!

Lady Michelle 26.07.2011

Říká paní Kalianková: "Dnes jsem četla krásný milostný dopis od mého muže." - "Tak proč jste tak naštvaná?" - "Když on byl adresovaný naší sousedce!"

Lady Michelle 26.07.2011

"Smím vás vyprovodit domů?" - "Je mi líto, jsem vdaná!" - "I já jsem ženatý a také je mi líto!"

Lady Michelle 26.07.2011

Přijde Ind na úřad v hlavním městě a povídá: "Sáhib, já se chci rozvést." Úředník se na něj přísně podívá a odvětí: "To není jen tak, musíš k tomu mít nějaký důvod." Ind se na něj podívá, zamyslí se a povídá: "Podívejte se, sáhib, já jsem rolník a tak vím, že když zaseju rýži, sklidím rýži. Když zasadím strom manga, sklidím mango. Ale když zaseju Inda a sklidím Číňana, no řekněte, sáhib, není to dostatečnej důvod?"

Lady Michelle 26.07.2011

Paní si stěžuje u sexuologa, že je poslední dobou hrozně vyčerpaná. "To máte tak těžkou práci?" - "Ne, mám lehkou." - "Tak vás pořád otravují děti?" - "Nemám děti." - "A jak často se milujete?" - "Asi tak třikrát denně." - "Tak to bude ono, vynechte sex alespoň o nedělích." - "To nepůjde, to se manžel vždy vrací na víkend z jeho odloučeného pracoviště!"

Lad 26.07.2011

"Hele, Pepo, od koho jsi koupil maso?" - "Od tvého milence!" zavtipkuje manžel - "Cože? Standa dělá v řeznictví?"

Lady Michelle 26.07.2011

Dlouho jsem si pletl Turnov a Trutnov. Ani nevíte, kolik mně to stálo peněz!" - "To já si pletl Novákovou a Nováčkovou a nevíte, kolik mně to stálo facek!"

Lady Michelle 26.07.2011

"Tati," osloví ho synek, "komu mám věřit, rádiu nebo mamince?" - "Přijde na to, oč jde." - "No, v rozhlase upozorňují, že je venku hodně smogu, ale maminku jsem včera zaslechl, jak říká do telefonu: "Přijď, vzduch je čistý!"

Lady Michelle 26.07.2011

Moje manželka je báječná. Vůbec jí nevadí, že se vždycky po hokeji zdržím ještě v hospodě." - "Tak to ten její přítel na ni má dobrý vliv."

Lady Michelle 26.07.2011

"Ty tak mnoho pracuješ, drahoušku," říká žena muži, "že k sobě voláš svoji sekretářku i v noci!"

Lady Michelle 26.07.2011

U manželů K. to už delší dobu neklape, nastalo u obou ochlazení v citové oblasti. Jednoho dne přijde Pepa domů a praví ženě: "Miláčku, sama víš, že oba si předstíráme city i vzrušení. Měli bysme jen na krátký čas uvažovat o nějakém milenci, aby se naše vztahy upevnily. Co na to říkáš? Žijeme přece ve dvacátém století a spousta partnerů to tak řeší, aby zachránili rodinu pro děti a sobě manželství." - "Na to zapomeň," vrtí hlavou žena, "už jsem to zkusila a nebylo to k ničemu!"

Lady Michelle 26.07.2011

Už tě manžel načapal s cizím chlapem?" - "Kdepak, vždycky to byl nějaký z jeho kamarádů!"

Lady Michelle 26.07.2011

Můj manžel má maturitu a pořád si plete mě, mně a mne..." - "Jo, to můj manžel má dokonce vysokou... a plete si mě a servírku z Berouna..." Na koupališti si Pepa povídá s krásnou slečnou a ta se jej ptá: "Co je to za tu paní, co se na nás pořád dívá?" - "Ani se neptejte, budu mít co dělat, abych jí vysvětlil, kdo jste vy!" Co je to stínová tchyně? Matka milenky. "Stando, představ si, že jsem včera viděl tvou starou s takovým dvoumetrovým čahounem, jak šli k tobě domů, když jsi byl v práci." - "Včerejšek mi ani nevzpomínej. V zaměstnání jsem si vzal volno, protože mě bolely záda. No a vůbec mi to nepomohlo, ráno mě bolely ještě víc, protože jsem celou noc kopal na zahradě dvoumetrovej výkop!"

Lady Michelle 26.07.2011

řijdou takhle tři zdrchaný chlápci do nebe. Zastavěj se před svatym Petrem, ten na ně koukne a ptá se, proč sou tak smutný a jak že to vlastně umřeli. První vzdychne a vypráví: "Fakt blbá smrt... Přijdu takhle ze služebky dřív domu a vidim: Cizí mužský boty, cizí sako, cizí deštník.. No tak vlítnu do ložnice, tam moje stará nahá schovaná pod peřinou, zkrátka jasná situace.. No tak jak šílenej prohledám celej byt ale ten šmejd nikde!!! No tak si du rezignovaně dát cígo na balkon a von vám tam visí za rantlik! Tak si donesu kladívko a majznu ho přes prsty a von letí dolu ale hajzl měl štěstí, dole byli stěhováci a von jim spad přímo do křesla co měli na korbě. No tak popadnu ledničku a chci ho dorazit - No jo ale ta lednička je těžká jak sviň, strhne mě s sebou.. a tak sem tady.." Druhej vypráví: "Ja bydlim v pátym patře, zalejvam si takhle kytky na balkoně, trochu mi ukápne, já uklouznu po ty vodě klouzavý a letim.. Ale mam štěstí, zachytnu se o patro níž u sousedů.. Držim se seč mi síly stačí, volám o pomoc a opravdu, jde soused! Ale co se nestane, on se snad zbláznil, začal mě mlátit kladívkem do prstů!! Bolest jak prase, no tak padam dolů, myslim že je se mnou ámen, ale měl sem štestí, dole byli stěhováci a já spad rovnou do křesla. Už jsem chtěl Bohu poděkovat, jak mě zachránil, kouknu k nebi a letí na mě lednička. No a tak sem tady.. "A třetí povídá: "Tak sem byl takhle jednou u milenky na záletech a schoval jsem se do ledničky....."


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat