Diskuse na téma Diskuse s pravým Twixem a hercem Ondřejem Sokolem

15. 02. 2013 | Zábava

Herec a režisér Ondřej Sokol je nejen talentovaný umělec, ale také novodobý idol žen. Zeptejte se oblíbeného herce na cokoliv chcete! Ambasador značky Twix vám rád odpoví na vaše otázky v pondělí 18. února 2013 od 18 do 19 hodin! Své dotazy můžete pokládat již nyní!

! 16.02.2013

Půlnoc. Je klid. V lese všechno spí... :-P ! No, mám na vás otázečku. Jaký charakter bude mít vaše postava v Krásnu? :-)

Ondrej.Sokol.Twix ! 06.03.2013

Budu hrát sebe.

Iva 16.02.2013

Ahoj Ondro přicházím spíš se vzkazem..jedna holka mi na FB napsala, nevim jak zjistila,že si s tebou píšu,ale to nevadí... a tvůj mail taky netušim,kde vzala,ale je to ten co máš na profilu :-) No prostě mam ti od ní vyřídit,že tam máš zprávu od nějaký spisovatelky víc nevim... Tak dej, kdyžtak pak vědět. *1* Zdraví tě Ivka z FB budeš snad vědět :-D :-)

Ondrej.Sokol.Twix Iva 18.02.2013

Ivko z FB. Nechci být netaktní, ale nějak nevím... A mám pocit, že si teď na FB s nikým nepíšu, protože nemám čas. Oňka z FB

Broccoli 16.02.2013

Dostal jste někdy dárek od fanouška? Jestly ano, jaký byl nejlepší, nejoriginálnější?

Bětka 16.02.2013

Jak to děláte, že vypadáte tak skvěle? *3*

_partičkářka_ 16.02.2013

Zdravím, Ondro :) ! Chtěla bych vám moc poděkovat za první díl videoblogu :) ! Už se moc těším na další!! A hlubokosklon za to, že sem tam navštívíte fb Partičky :) !! Velký dík! Jo a můžete vyřídit Ríšovi, že svůj názor na bulvár v SJK vyjádřil naprosto dokonale :D ! A mám dotaz - jsou už nějaké bližší informace o PARTIČKA TOUR 2013?? PS: Z August je vám na blití asi podobně jako nám ;*( ...ale ujišťuji vás, že jim opravdu NIGDO nevěří ty jejich lži, co strkaj do těch ubohostí, kterým říkají "NOVINY" !! Opravdu, barevné toaleťáky patří jedině do hajzlu!! Krásný bezaugustový zbytek dne přeji :-P !!

pirtičkifilki :) 16.02.2013

Dobrý večer Ondro :) ! Moc vám držím palce s novým filmem Krásno! Myslím, že to bude pecka!! A mimochodem-už se těšíte na video od partičkářů k 2.narozkám PIRTIČKI ?? :D

Monika 16.02.2013

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda bude letos na Konopišti zase SK Partička.

Ondrej.Sokol.Twix Monika 06.03.2013

Ano, už se domlouváme.

Monča 16.02.2013

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda neplánujete hostování Večírku v nějakém brněnském divadle.

Ondrej.Sokol.Twix Monča 06.03.2013

Zatím asi ne, nic o tom nevím.

Charlotte 16.02.2013

Ondřeji, fakt chodíte se sedmnáctiletou holkou? To bych do vás neřekla... Mimochodem, co kdyby si vaše žena našla o tolik mladšího partnera? A náhradního tatínka pro vaše děti? Nijak vás nesoudím, jen mě to překvapilo.

cihelnacka Charlotte 17.02.2013

Jako nic proti, ale do soukromí jiných lidí nám snad nemusí nic být a když je s ní Ondrovi dobře a mají se rádi, tak je to snad čistě jeho věc. Každý z nás přece potřebuje někoho s kým se bude cítit fajn a o koho se může v těžkých chvílích opřít.

Kobliha 16.02.2013

Dobry den. Chtela jsem se zeptat, zda ma Particka v planu nejaky podobny kousek, jako byl tanec v tangach uprostred prazskych ulic? Pokud tedy muzete alespon naznacit. Jinak vam moc fandim. Diky.

Eviik 16.02.2013

Dobrý den Ondřeji, chtěla bych se zeptat, zda se na jeviště Činoherního klubu vrátí Vaše inscenace Ujetá ruka. Bohužel jsem neměla možnost ji shlédnout a moc ráda bych to napravila, protože obsah hry mě velmi zaujal. Děkuji za odpověď a přeji mnoho úspěchů v režijní i herecké oblasti. :)

Barka 16.02.2013

Dobrý den, Ondřeji. Viděla jsem Vás ve filmu Perfect Days, opravdu skvělý výkon. V souvislosti s tím se chci zeptat, jaký je váš vztah k homosexuálům? Povolil byste adopci dětí? Děkuji.

Denisa 16.02.2013

Dobrý den Ondřeji. Jste velmi inteligentní a talentovaný člověk. Vaše režijní kousky jsou vysoce kvalitní počiny a i díky hereckým výkonům obrovský kulturní zážitek. Opravdu máte být na co hrdý. Přesto právě v souvislosti s vaším uměním ověnčeným významnými cenami mě napadá, zda máte zapotřebí své hry propagovat takovým stylem, jaký poslední dobou volíte na facebookových stránkách Partičky, viz např. poslední video k Večírku z 12. 2. Je to nutné? Přeji příjemný zbytek večera a moc se těším na pražskou premiéru vámi režírované hry Válka Roseových :-)

Sabina, které vážně není 12 16.02.2013

Zdravím. Já ani tak nemám dotaz (protože byste mi na něj upřímně veřejně ani odpovědět nemohl), ale spíš jsem to změnila na poklonu. Obdivuju trpělivost a nervy, nejen vaše, ale i celé Partičky, když otevřete vaši fan FB stránku. Náctiletý fanynky tam tomu dávají hodně dobrej kotel! Asi to ani nečtete. Já bych na to teda neměla. Ale asi bych měla položit nějaký dotaz. Tak třebá ... Pijete pivo (jak moc)? Jaký máte nejradši (značku)? Jestli nechcete dělat reklamu ( :-D ), můžete ten název alespoň nějak zašifrovat? Díky za odpověď, jestli odpovíte, ač je to stupidní dotaz. PS: Miluju závorky (jo, to teda jo, jo, jo)

Viky 16.02.2013

Dobrý den. Lákalo by vás mít vlastní talkshow?

Ondrej.Sokol.Twix Viky 06.03.2013

Ještě mi ji nikdo nenabídl, takže jsem o ní neuvažoval.

Carlos 16.02.2013

Nevadí Vám někdy, že se většina dotazů točí kolem partičky?

Ondrej.Sokol.Twix Carlos 06.03.2013

Všechny dotazy se točí kolem Partičky – a to je dobře.

Alenka 16.02.2013

Dobrý den. Chtěla bych Vám poděkovat za podporu pana Schwarzenberga v prezidentských volbách. Co říkáte tomu výsledku? Musíte být zklamaný. Přeji Vám hodně úspěchů v životě.

Ondrofilka Alenka 17.02.2013

Ahoj Ondro!!!! ♥ Nejdříve Ti musím vyseknout velký hlubokosklon!! Dámský krejčí prostě neměl chybu! Pořád si pamatuju na přeočkování neštovic leprou! :-D :-D Tvůj výkon v Occamově břitvě byl opravdu perfektní! Chtěla bych se zeptat na více otázek, za co se moc omlouvám ;-) Jedu se podívat na Večírek, konkrétněji na generálku 6.března v 11 hodin. Na stránkách Večírku jsem se dočetla, že máš roli společnou s Romanem Šťabrňákem. Zajímalo by mě, zda budeš zrovna hrát ty nebo on. Za tebe bych byla totiž hrozně ráda. :-) Dále, před Partičkou na vzduchu na Konopišti má prý být 12 vystoupení na zámcích a letních kinech. Plánujete něco u Klatov a okolí?? Ráda bych totiž navštívila nejen Konopiště, protože taková akce je vždy nezapomenutelná! Ale co mě opravdu zajímá-nechápu, jak to všichni v Partičce děláte (teda kromě Dana :-) ), že když třeba Geňa hádá Seznamku a marně tipuje, že se všichni jen tak mírně usmíváte! Když jsem s Vámi na Konopišti ve workshopu hrála Poezii, to se prostě nešlo nesmát!! :-D :-D Abych nějak zakončila tento dlouhý příspěvek, moc se těším na Krásno. Určitě se povede!! Z Partičky jsi prostě nejlepší. Jsi prostě hrozně vtipnej a taky hrozně hezkej! ♥ :-p Děkuji a přeji hodně úspěchů v Partičce, režírování, hraní a v osobním životě!!!! :-) P.S. Zbožňuju Tě a pravý Twix jsi udělal prostě úžasně! Je lepší!! :-D

Ondrofilka Alenka 18.02.2013

Super!

Ondrej.Sokol.Twix Ondrofilka 06.03.2013

Výsledkem zklamaný jsem, ale víc jsem už udělat nemohl.

Mikyska 16.02.2013

Dobrý den. Plánujete pozvat nějakého hosta do Partičky?

Ondrej.Sokol.Twix Mikyska 06.03.2013

Do té televizní zatím ne. Na divadelní představení s námi občas jezdí třeba Jakub Kohák nebo Roman Pomajbo ze slovenské Partičky. Také s náma hrávala Táňa Vilhelmová, vyzkoušela si to i Iva Pazderková.

Marie 16.02.2013

Dobrý den. Prý točíte film. O čem bude a kdy ho uvidíme? Přeji vám hodně štěstí.

Jituš 16.02.2013

Dobrý den, moc se těším na hru Večírek a chtěla bych se zeptat, jestli tam budete 8. března? :) A ke Konopišti.. Chystáte nějaký nový hit, jako byl Moskau? :D

Ondrej.Sokol.Twix Jituš 06.03.2013

Ve Večírku 8.3. budu určitě hrát Pudila. Hit zatím nemáme, ale do Konopiště máme ještě čas.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat