Diskuse na téma Diskuse s pravým Twixem a hercem Ondřejem Sokolem

15. 02. 2013 | Zábava

Herec a režisér Ondřej Sokol je nejen talentovaný umělec, ale také novodobý idol žen. Zeptejte se oblíbeného herce na cokoliv chcete! Ambasador značky Twix vám rád odpoví na vaše otázky v pondělí 18. února 2013 od 18 do 19 hodin! Své dotazy můžete pokládat již nyní!

Sarah 18.02.2013

Dobrý den. Jste výborný herec, Partičku sleduji pravidelně a občas zajdu i do divadla. Chci ze zeptat, jestli vedete svoje děti k herectví nebo umění obecně? Necháte jim volnou ruku při výběru povolání nebo je budete někam směrovat? Děkuji.

Ondrej.Sokol.Twix Sarah 06.03.2013

Děti určitě nějaké vlohy k herectví mají, ale až čas ukáže, kudy v životě půjdou.

Karamelka 18.02.2013

Ahoj Ondro. Co jsi dal svý holce k Valentýnu? <3

Rusalka 18.02.2013

Ahoj Ondro. Piješ radši kafe nebo čaj? :-p

cihelnacka 18.02.2013

Ahoj Ondro!! Nezvažovali jste přibrat do týmu na Konopiště Kubu Koháka? Myslím, že k vám do party na představeních skvěle zapadnul a my, Partičkáři, jsme si jej dost oblíbili. *1* Děkuji.*1*

Ondrej.Sokol.Twix cihelnacka 06.03.2013

Konopiště ještě nemáme úplně připravené. Hosty ale určitě zvát budeme, tzn. , že i Kubu.

Petra Šimová 18.02.2013

Ahojky Ondro! (jestli ti můžu tykat) mám pro tebe pár otázek :-) Myslíš, že jsi spíš usměvavý, nebo neusměvavý člověk? Co máš na lidech nejradši? Nemyslím jen vůči tobě, ale jako obecnou vlastnost. :-) Ještě pořád si zpíváš? :-)) mě to přijde hrozně fajn, taková bezprostřednost a spontánnost :-)) Přál by sis být spontánní i normálně v životě? Četla jsem, že ti managerka plánuje každý den na minuty, zdálo se mi to docela stresující, ač možná užitečné. Jakou vlastnost máš na sobě nejradši? :-) Co přesně tě na psychologii baví nejvíc? :-) Jak ses naučil dělat tatarák? :-D Myslíš, že jsi empatický? Líbí, se ti, že je Esterka po tobě tak moc, nebo tě to trochu děsí? Já to samé zažívám se segrou, takže ti rozumím v obou případech. :-D :-) Jakou máš nejradši značku auta? Co nejradši děláš ve volném čase (krom spaní :-D)? :-) Máš rád zvídavé lidi, nebo tě strašně štvou?? :-D (myslím, že už po dnešku asi budou..) Znáš film Harold a Maude? Jestli ne, tak se na něho podívej, myslím, že s ti bude líbit, je skvělý. :-) Přeju ti hodně štěstí v životě v práci, i v lásce :-)))) Buď šťastný! :-))) Mám tě ráda. :-)

Petra Šimová Petra Šimová 18.02.2013

ÁÁÁÁÁ! Ono mi to zrušilo odstavce!!! Tak se MOC omlouvám, že to je tak chaotické.. snad na to i tak odpovíš/te. :-)

Puppy 17.02.2013

Dobrý den. Existuje nějaký příběh (kniha, atd.), který byste rád režíroval? Jste raději režisérem divadelním nebo filmovým? A máte nějakou vysněnou roli? Děkuji. L.

Lusy 17.02.2013

Dobrý den. Napadlo vás někdy využít svojí popularity? Třeba v čekárně u lékaře nebo tak? Partičku moc nesleduji, to se omlouvám, ale líbil jste se mi v Ordinaci. Díky.

Ondrej.Sokol.Twix Lusy 06.03.2013

No, musím přiznat, že někdy mi obličej pomáhá.

Ondrofilka 17.02.2013

Ahoj Ondro!!!! <3 Nejdříve Ti musím vyseknout velký hlubokosklon!! Dámský krejčí prostě neměl chybu! Pořád si pamatuju na přeočkování neštovic leprou! :-D :-D Tvůj výkon v Occamově břitvě byl opravdu perfektní! Chtěla bych se zeptat na více otázek, za co se moc omlouvám ;-) Jedu se podívat na Večírek, konkrétněji na generálku 6.března v 11 hodin. Na stránkách Večírku jsem se dočetla, že máš roli společnou s Romanem Šťabrňákem. Zajímalo by mě, zda budeš zrovna hrát ty nebo on. Za tebe bych byla totiž hrozně ráda. :-) Dále, před Partičkou na vzduchu na Konopišti má prý být 12 vystoupení na zámcích a letních kinech. Plánujete něco u Klatov a okolí?? Ráda bych totiž navštívila nejen Konopiště, protože taková akce je vždy nezapomenutelná! Ale co mě opravdu zajímá-nechápu, jak to všichni v Partičce děláte (teda kromě Dana :-) ), že když třeba Geňa hádá Seznamku a marně tipuje, že se všichni jen tak mírně usmíváte! Když jsem s Vámi na Konopišti ve workshopu hrála Poezii, to se prostě nešlo nesmát!! :-D :-D Abych nějak zakončila tento dlouhý příspěvek, moc se těším na Krásno. Určitě se povede!! Z Partičky jsi prostě nejlepší. Jsi prostě hrozně vtipnej a taky hrozně hezkej! <3:-p Děkuji a přeji hodně úspěchů v Partičce, režírování, hraní a v osobním životě!!!! :-) P.S. Zbožňuju Tě a pravý Twix jsi udělal prostě úžasně! Je lepší!! :-D

Ondrej.Sokol.Twix Ondrofilka 06.03.2013

Pravý Twix, to pro mě bylo to pravé.

Petunie 17.02.2013

Dobrý den, Ondřeji. Jste jako režisér na herce přísný? Máte nějakou metodu, jak z nich dostat to nejlepší?

Lucka 17.02.2013

Ahoj Ondro! Strašně moc vás i ostatní kluky obdivuji. Jste prostě skvělý, jedinečný. Nechápu lidi, co říkají, že Partička je kravina. V Occamově břitvě jste hrál skvěle. Kdy se začne natáčet film Krásno? Už teď se nemůžu dočkat. Děkuji za všechno co pro nás všechny děláte a přeji hodně štěstí. :-) Lucka

Katy 17.02.2013

Mám pro vás takovou otázku :) ... zdají se vám někdy sny o Partičce? Třeba noční můry, že stojíte na jevišti a nevíte, co říct?? :D

Martha 17.02.2013

Dobrý den, Ondřeji. Zajímalo by mne, co jste studoval na DAMU? Režii nebo herectví? Případně úplně jiný obor? *1* Děkuji a přeji mnoho dalších úspěchů.

Ondrej.Sokol.Twix Martha 06.03.2013

Studoval jsem režii i herectví.

Eowyn 17.02.2013

Dobrý den, během relativně krátké doby získala Partička nepředstavitelnou popularitu a mnoho velmi oddaných fanoušků. Jak to vnímáte? Neděsí vás, když vidíte ty zástupy lidí, kteří vás žádají o fotku a podpis, v některých případech i opakovaně? Neobtěžuje vás někdy až příliš familiérní chování fanoušků k vám a vašim kolegům z Partičky? Děkuji a přeji mnoho radost v profesním i osobním životě. :-)

Simon Qua 17.02.2013

Dobrý den, moc Vás obdivuju za všechny Vaše role i za všechny Vae výkony, ať už okolo Partičky nebo ostatních věcí. Ráda bych se dozvěděla, co Vás nejvíce baví na Partičce a chtěla bych vědět, jestli plánujete nějaký nový film? Jinak jste opravdu úžsný a přeji Vám hodně štěstí v pracovním i v osobním životě. :-)

Ondrej.Sokol.Twix Simon Qua 06.03.2013

V plánu mám film Krásno, který budu režírovat a budu v něm i hrát.

Ztracen v lese, s deštěm v srdci ... :) 17.02.2013

Ahoj Ondro. Jsi skvělej herec, miluju tvoje role! :) Film Occamova břitva neměl chybu. Ale kromě toho, že jsi skvělej, jsi taky strašně krásnej.<3 Jinak co se týče Partičky, je boží! :)) Nejlepší pořad, co kdy mohli vymyslet :) Nechápu lidi, co říkají, že Partička je blbost ... :)) Hodně štěstí Ondro. :) Vanesa. *1*

Monča Ztracen v lese, s deštěm v srdci ... :) 18.02.2013

..s DĚSEM v srdci ;) zajímalo by mě, jestli si tu básničku, Ondro, ještě pamatujete :)

Ondrej.Sokol.Twix Monča 18.02.2013

Tady vlastně nechci ani odpovídat, jen mě při téhle otázce napadlo, že je pěkné, že se tady najdou i lidi s vysloveně vybraným vkusem a výtečnými názory!!! Jo a taky jsem skromný, jsem chtěl dodat.

Květa 17.02.2013

Dobrý den, už se nemůžu dočkat Vašeho filmu Krásno... V jaké fázi jsou přípravy? Neprozradíte nám něco o slibované možnosti spolupodílet se na filmu? Bude to reálné i pro nás, chudé studenty, kteří nemohou na film přispět tisíce? :) Díky moc za odpověď a přeju, ať se film podaří zdárně dotáhnout do konce!

Ondrej.Sokol.Twix Květa 18.02.2013

Jsme ve fázi posledních příprav před startem. V květnu začínáme Krásno točit. A já se strašně musím říct těším. Fakt.

Ondrej.Sokol.Twix Květa 06.03.2013

Jsme nyní ve fázi úprav scénáře, obhlídek, dojednávání smluv, příprav castingů atd. O možnostech spolufinancování filmu najdete informace na FB a v blízké době také na webových stránkách filmu.

cihelnacka 17.02.2013

Chtěla bych také moc poděkovat za úžasnou obnovenou premiéru Glengarry Glen Ross loni v září.*1* Michalovi jeho role sedí opravdu na míru, nemá proč být před představením nervózní.*1* A také za dopnění pozitivní energie díky hře Bůh masakru, u které jsem se skvěle bavila, :-) Měl jste někdy při překládání her nějaký překladatelský oříšek? :-D A doufám, že se letos dostanu i na další vaše počiny jako třeba Válku Roseových (jen ukázka stačila k tomu, aby mě tato inscenace zcela okouzlila) a na Vánoce na Vánoční koledu. Moc jsem si oblíbila písničky z ní. Budete ji příští zimu opět dávat? *1* Káťa (znovu :-D)

Ondrej.Sokol.Twix cihelnacka 06.03.2013

To nezáleží na mně, ale na vedení divadla.

Monika 17.02.2013

Dobrý den, nejdřív bych Vám asi chtěla poděkovat a složit obrovskou poklonu za inscenaci Válka Roseových, doufám, že jste měl po premiéře pocit dobře odvedené práce a užil jste si standing ovation, protože my jsme byli nadšení! Za sebe musím říct, že to bylo to nejlepší, co jsem v této sezóně zatím viděla :) Ale k otázce... Prozradil jste, že překládáte a připravujete novou hru jako režisér (předpokládám v ČK?). Budeme Vás ale moci i v něčem dalším vidět hrát? Měl byste vůbec chuť s Vaším nabitým programem zkoušet novou roli? Děkuji a ať se dál daří! :)

Ondrej.Sokol.Twix Monika 06.03.2013

To právě dělám. Režíruju v Divadle Broadway hru Večírek, kterou napsal Míša Suchánek. Ve hře také alternuji několik rolí, takže k vidění budu. Premiéra je 7. března. Hrozně brzo!

cihelnacka 17.02.2013

Ahoj Ondro. :-) Moc mě potěšila tvá odpověď v rádiu na mou otázku ohledně toho zda se bude Večírek dávat i někdy na podzim. Jelikož jsem z východní Moravy a navíc letošní maturant, tak nemám moc velkou šanci se do Prahy na něj teď dostat. :) Jinak už se moc těším na vstoupení Partičky u nás 15.4., bude to pro mě takový menší dáreček k 19. narozkám :D Jinak, co se dotazu týče, napadá mě momentálně jeden: Neuvažovali jste o tom pozvat na letošní Konopiště jako hudebního hosta Mariána Čekovského? Myslím, že by to hodně partičkářů ocenilo. :) Navíc by si mohl zahrát společně s ostatními kluky ze slovenské Partičky, vzhledem k tomu, že se v několika dílech objevil. :) Děkuji za odpověď Káťa :)

cihelnacka 17.02.2013

Jako nic proti, ale do soukromí jiných lidí nám snad nemusí nic být a když je s ní Ondrovi dobře a mají se rádi, tak je to snad čistě jeho věc. Každý z nás přece potřebuje někoho s kým se bude cítit fajn a o koho se může v těžkých chvílích opřít. *1*


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat