Diskuse na téma Hezká pleť

Co děláte proto, aby jste měly hezkou pleť? :) Stačí vnější nebo je potřešba i vnitřní péče?

Tana 18.03.2024

Doporučuju kosmetiku Iuvenio, mám celou péči od nich, od čistění pleti po séra, super je, že je to kosmetika bez parfemace takže je vhodná i na citlivou pleť.

Jaruškaa1 01.12.2023

Doporučuju se podívat na Nezestarni.cz mají úžasnou kosmetiku s živým kolagenem. Mám od nich i přímo živý kolagen Face, je čistě přírodní takže pleť nedráždí právě naopak a dokonale hydratuje, zpevňuje a omlazuje pleť. Já se díky němu zbavila i jizviček po akné a dostala jsem k němu i úžasnou živou vodu :)

Lenanna 31.10.2023

To se k tobě hned připojím protože s tímhle mám taky problém a nechce se mi pořád vyhazovat peníze za zkoušení nových věcí, které mi většinou nesedí.

miška4 30.10.2023

Já bych potřebovala něco na citlivou a suchou pleť. Pořád něco zkouším a mám problém že toho opravdu moc nesnesu. Každou radu ocením, děkuju moc :-)

Klára 11.08.2023

Za mě teda jen vnější péče nepomůže, vždy to chce posilovat i zevnitř, mimo správného pitného režimu, vynechání sladkostí a brambůrků a podobných, je dobré užívat například ještě kolagen, vitamín c nebo kys.hyaluronovou. Tyto věci pleti velmi pomáhají. A samozřejmě i kvalitní kosmetika a správné odličování. Já se zamilovala do KK kolagenu a tomu jsem teda věrná.

Zuzka Klára 22.08.2023

No a bereš teda jen ten kolagen a do toho ještě tu kyselinu a céčko? Pitnej režim dodržuji a snažím se i vyváženě jíst. Ale pleť mám pořád takovou bez ..no bez šťávy, povadlou. :(

Klára Klára 24.08.2023

Beru jen ten kolagen, on tohle všechno obsahuje a ještě další super látky. Navíc je savčí a ne mořský, což je pro naše tělo lepší. Mají na výběr několik příchutí a i třeba kolagen po nějakém zákroku na rychlejší zotavení. Kolagen je český a vymyslela ho naše trenérka a choreogravka Káťa Kosíková, právě tak aby obsahoval vše co má a pomáhal. Což je jí fakt povedlo, víc se o všem dozvíš tady https://www.kkkolagen.cz/o-kk-kolagenu/. Kosmetiku mají taky super.

Mirka 06.03.2023

Hodně udělá pravidelné čištění, ale je potřeba to dělat opravdu pořádně a nezapomínat na to. Nejhorší je se prostě neodlíčit a nechat pleť namalovanou. Co je super mít doma, tak je čistící špachtle. To je super věc.

Silva 05.02.2023

Začala jsem užívat vitamíny :) tak doufám, že to pomůže

Majki636 Silva 01.03.2023

Můžu vědět jaké sis vybrala a proč? :)

Silva Silva 05.03.2023

Určitě, nechám ti tady na ně klidně odkaz. Zaujalo mě to složení a hodnocení, tak jsem si je taky objednala https://www.denatura.cz/premiovy-vitaminovy-komplex-vlasy--nehty-a-plet/

Romča Silva 02.04.2023

Zaujalo mě to sérum na řasy. Nemáte zkušenost s tím, jak funguje to vrácení peněz jestli to tak opravdu je?


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat