Diskuse na téma Hezká pleť

Co děláte proto, aby jste měly hezkou pleť? :) Stačí vnější nebo je potřešba i vnitřní péče?

Silva 05.02.2023

Začala jsem užívat vitamíny :) tak doufám, že to pomůže

Majki636 Silva 01.03.2023

Můžu vědět jaké sis vybrala a proč? :)

Silva Silva 05.03.2023

Určitě, nechám ti tady na ně klidně odkaz. Zaujalo mě to složení a hodnocení, tak jsem si je taky objednala https://www.denatura.cz/premiovy-vitaminovy-komplex-vlasy--nehty-a-plet/

Romča Silva 02.04.2023

Zaujalo mě to sérum na řasy. Nemáte zkušenost s tím, jak funguje to vrácení peněz jestli to tak opravdu je?

Mirka 06.03.2023

Hodně udělá pravidelné čištění, ale je potřeba to dělat opravdu pořádně a nezapomínat na to. Nejhorší je se prostě neodlíčit a nechat pleť namalovanou. Co je super mít doma, tak je čistící špachtle. To je super věc.

Klára 11.08.2023

Za mě teda jen vnější péče nepomůže, vždy to chce posilovat i zevnitř, mimo správného pitného režimu, vynechání sladkostí a brambůrků a podobných, je dobré užívat například ještě kolagen, vitamín c nebo kys.hyaluronovou. Tyto věci pleti velmi pomáhají. A samozřejmě i kvalitní kosmetika a správné odličování. Já se zamilovala do KK kolagenu a tomu jsem teda věrná.

Zuzka Klára 22.08.2023

No a bereš teda jen ten kolagen a do toho ještě tu kyselinu a céčko? Pitnej režim dodržuji a snažím se i vyváženě jíst. Ale pleť mám pořád takovou bez ..no bez šťávy, povadlou. :(

Klára Klára 24.08.2023

Beru jen ten kolagen, on tohle všechno obsahuje a ještě další super látky. Navíc je savčí a ne mořský, což je pro naše tělo lepší. Mají na výběr několik příchutí a i třeba kolagen po nějakém zákroku na rychlejší zotavení. Kolagen je český a vymyslela ho naše trenérka a choreogravka Káťa Kosíková, právě tak aby obsahoval vše co má a pomáhal. Což je jí fakt povedlo, víc se o všem dozvíš tady https://www.kkkolagen.cz/o-kk-kolagenu/. Kosmetiku mají taky super.

miška4 30.10.2023

Já bych potřebovala něco na citlivou a suchou pleť. Pořád něco zkouším a mám problém že toho opravdu moc nesnesu. Každou radu ocením, děkuju moc :-)

Lenanna 31.10.2023

To se k tobě hned připojím protože s tímhle mám taky problém a nechce se mi pořád vyhazovat peníze za zkoušení nových věcí, které mi většinou nesedí.

Jaruškaa1 01.12.2023

Doporučuju se podívat na Nezestarni.cz mají úžasnou kosmetiku s živým kolagenem. Mám od nich i přímo živý kolagen Face, je čistě přírodní takže pleť nedráždí právě naopak a dokonale hydratuje, zpevňuje a omlazuje pleť. Já se díky němu zbavila i jizviček po akné a dostala jsem k němu i úžasnou živou vodu :)

Tana 18.03.2024

Doporučuju kosmetiku Iuvenio, mám celou péči od nich, od čistění pleti po séra, super je, že je to kosmetika bez parfemace takže je vhodná i na citlivou pleť.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat