Diskuse na téma Super tip

Ahoj, koukni na web..Najdeš tam slevy a akce v obchodech přehledně na jednom místě. Navíc můžeš sbírat body, za které získáš poukázky na nákup.Za každý den, kdy se přihlásíte získáte 1 kupíka,Již při samotné registraci získáte 25 kupíků. Dalších 25 kupíků získáte za první nastavení hlídání jakéhokoliv produktu nebo kategorie atp.. Poukázky zasílají vždy ve čtvrtek a můžete je utratit za cokoliv.. super Vyzkoušej to taky! http://www.kupi.cz/?u=bu6pa

Katka 30.05.2022

Mám nejlepší zkušenosti s dietou ketofit.

Luisa 05.11.2022

Ahoj všem, holky, chci se zeptat na vaše zkušenosti s domácí pekárnou... máte doma? Jak se vám osvědčila? A je to dobrá investice?

Ella 21.06.2023

Ahojky všem :) Chtěla bych se prosím zeptat... Doma musím udělat čistku v nožích. Nějaké si nechám, ale novou sadu bych potřebovala zcela jistě a hlavně nutně... Máte tip na dobrou značku nožů?

Laura Ella 04.07.2023

Ahoj Ello, za mě je to rozhodně značka nožů https://dellinger.cz/. Ty jsou perfektní, kvalitní. Mají moc hezký a hlavně široký výběr, takže se dá krásně vybrat. Já mám od nich sadu a přiznám se, že jsem naprosto nadšená :)

Věrka 02.08.2023

Ahojky :) Holky, prosím prosím... kupujeme nový gril. Já jsem rezignovala a podřizuju se názoru manžela... Ten chce plynový gril. A já bych se ráda zeptala na vaše zkušenosti a možná i tipy na kvaliní nabídku kvalitní značky. Děkuji moc.

Rebeka Věrka 02.09.2023

Hele, my jsme si koupili tento kontlíkový gril https://dellinger.cz/cs/outdoorchef-plynove-grily/1839-kotlovy-plynovy-gril-kensington-480-g-outdoorchef-s-technologii-easy-flip-7611984019327.html a musím říct, že je perfektní. Skvěle dostačuje a cena je velmi příjemná :) Ale jako na tom jejich shopu mají toho mnohem víc. Nabídka super, tak mrkni tam :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat