Diskuse na téma super slevy na všechno :)

31. 07. 2013 | Oblíbené značky

Ahoj, podívej se na stránečky jsou tam pěkné slevy, třeba si vybereš! http://www.vykupto.cz?ref=4c51c7842c89f

Tohle vykupto vídám skoro všude, asi je to nějaký letadýlko, že?:-O

Luciq 14.04.2014

Dámy skvělé slevy na značkové a kvalitní oblečení a jiné věci najdete ve Freeportu. Nový obchod ECCO, na botičky sleva až 70%, nebo krásná nová jarní kolekce v Mustangu :) http://www.freeport.cz/mustang

oliva4 22.04.2014

slyšela jsem, že v Mustangu mají dobře jeansy, tak to tam půjdu vyzkoušet, možná i na ně bude nějaká sleva :) Prosím, tě mají tam nějaký dětský koutek nebo něco podobného?

lucinka131 25.04.2014

chodím tam v celku pravidelně s kamarádkou na nákupy a ta má dvě děti. Je tam dětský koutek, takže se tam zahrají zatímco ty můžeš popíjet kávičku nebo obehávať obchody :) je tam i restaurace, kavárna a podobně. Podle mě je tam obrovský výběr různého oblečení všem možných značek :) Velmi dobré centrum.

anonymka 09.05.2014

a že tam je dětský koutek ti potvrdí i Simona Krainová, která tam chodí a stala se tváří Freeportu. cituji "Na Freeportu stráví v klidu celý den, děti si vyhrají v dětském koutku a ona zatím v klidu nakoupí v oblibených obchodech mezi které patří Adidas, Mango, Nike a dalších." http://www.freeport.cz/simona-krainova-tvari-outletoveho-centra-freeport

Luciq 16.05.2014

dámy skvělé slevy opět ve Freeportu, hlavně v Terranove, krásné nové letní barevné kolekce, vše za nejnižší ceny, skoro za pusu;) a i dokonce i nový obchod Regatta. Vyplatí se tam zajít a kdybyste některá měla zálusk na nové hodinky, tak neváhejte skočit do Klenot Aurum slevy jsou minimálně 30% a většina věcí je za pulku, krásné hodinky Michael Kors, Diesel ..

oliva4 18.05.2014

supr, dětský koutek nutně potřebuji, jak pro děti tak i pro chlap D ten by se asi zbláznil, kdybych od něj chtěla aby chodil se mnou po obchodech :) s informacemi o slevách se mě velmi potěšili, to se sejde jako sůl ) miluju slevy ♥ vzhůru na nákupy

Nella 20.05.2014

a pro maminky, které by hledali nějaké sportovní oblečení, nejen pro děti ale pro sebe, tak můžete například navštívit nově otevřený obchod na hatích Regatta, skvělé ceny, dobrý výběr i pro děti. Jsme sportovnější rodinka, často chodíme na túry, v létě na lyže takže takový typ obchodů je pro nás kao stvořený.

anonymka 22.05.2014

ten jsem si všimla, hezké věci tam mají, dívala jsem na webovnkách a zaujaly mě tyto kalhoty http://www.freeport.cz/inga-capri-regatta a hlavně jejich cena 350 kč, což je krásné částka. Mají tam i pěkné trička a za pár korun, 2 stovky, to je jako nic oproti ostatním obchodům.

Adéla 23.05.2014

to máš pravdu, ceny velmi pěkné, někdy jsem nakupovala v Hervise, ale když si srovnám ty ceny tak to je velký rozdíl. Jsem velmi sportovní typ, v šatníku mám více triček, tepláků a kraťasů jako nějakého elegantního oblečení. Regatta je velmi dobrá značka.

darda3 26.05.2014

do Hervis se ​​vyplatí chodit když máte tu jejich členskou kartu, jako většina obchodů pár krát do roka pošlou nějaké slevy ... regatta je opravdu velmi dobrá, mám této značky mnoho věcí, trička velmi příjemné na nošení i sport, jak se tak dívám na ty ceny v hatích tak super!

Luciq 08.06.2014

sportovní oblečení se dobře nakupuje i v obchodech jako adidas, puma ci nike, pokud máte rádi tyto značky. Osobně mnoho takových věcí nemám, ale když jsem sháněla boty na běhání tak jsem nevěděla kde si vybrat :) Možná v nich také budou slevy.

anonymka 15.06.2014

to máš pravdu, adidas má na sport úplně všechno. V hatích jsou nyní letní výprodeji a značky jako právě Adidas, Puma, Nike slevy 80%, to se už vyplatí tam zajet. Našla jsem i info o tom že tam mají být během MS ve fotbale pro děti interaktivní hry každý víkend a dají se vyhrát zajímavé ceny nebo poukázky do obchodů.

darda3 anonymka 20.06.2014

prosím tě nemáš i nějaké informace co za hry to mají být? A to jsou pouze pro děti?

anonymka 22.06.2014

Přednostně pro děti ale mohou si zahrát i dospělý a hlavně fotbal, rozděleny podle věku Fotbal HRA týmů - Minimální počet hráčů 2 - Hra končí vítězstvím jednoho z týmu o 2 góly (např. 3:1, 5:2, ...) - Hráči Vítězná družstva budou odměněni dárky od hostesky hra jednotlivce - 1 hráč (od 15 let) - 3x gól za sebou odrazem balónu od postranními mantinelu hřiště - 1 hráč (do 15 let) - 3x gól za sebou z opačné strany hřiště - 1 hráč (mladší než 6 let) - 2x gól za sebou Zachraňte tygra Max. délka hry je omezení časomíru ve hře. Celkem 3 pokusy na záchranu tygra.

Pavla7 24.06.2014

Slevy slevy slevy .. v tomto období na nás číhají z každé strany. Ani já jsem neodolala a dopřála jsem si, to po čem jsem toužila. Kamarádka z rakouská mě vzala na Hatě, chodí tam nakupovat, věděla že už déle chci jedné hodinky lacoste a konečně jsou v dobré slevě, už je mám na ruce a kdybych jsem mohla tak s nimi i spím :) http://www. freeport.cz/data/imgs/32127m.jpg

darda3 06.07.2014

anonymka: velmi pěkně děkuji, v pátek se tam chystáme. Objevila jsem i na facebooku nejake fotky. Dětičky se tam pěkně bavili a hráli. Dokonce se na fotbal dali i holky :) Pavla7: hodinky krásné ale při spánku by sis je mohla zničit: P kolik tě vyšli?

Adéla 10.07.2014

Ahojte, na fb strance Freeportu jsem si všimla. že je od včera ve Znojmě hudební festival. Chystáte se na něj někdo? Mám i super oznámení pro sportovkyně, boty Asics za 670korun! http://www.freeport.cz/asics-gel-innovate-4-5, skvělá cena za výborné boty.

Pavla7 15.07.2014

jsem ráda, že jsem se přidala na fb do skupiny freeport, mám aktuální informace o slevách, například od pátku 11.7. do 3.8. 2014 bude v prodejně probíhat akce "NÁKUP OD 4 KUSŮ -20% SLEVA NA CELÝ NÁKUP (Platí i na již zlevněné zboží!). To se určitě vyplatí :)

Luciq 18.07.2014

viděla si dnes ty fotky? Simonu Krainovou a Pavla Šporcla v pradajni LINDT? Miluji tu čokoládu a fotky jsou velmi vtipné, vidět na nich že se dobře bavili. 70% slevy jsou i na značku Diesel, objevila jsem krásné boty http://www.freeport.cz/diesel-ashly-women-black. Doufám, že tam zítra ještě budou :)

Pavla7 22.07.2014

viděla viděla :) vykouzlila mi úsměv na tváři. Našla jsem tam i starší fotky Simony jak se stala tváří Freeportu. Prohlédla jsem si minulé akce, z těch aktuálních se mi líbí hlavně 70% slevy v skiny huber na plavky. pro maminky tam je i pěkný dětský koutek.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat