Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s přírodní pleťovou kosmetikou? Jaká značka se Vám osvědčila?
Výborné produkty má značka Urtekram - je bez jakékoliv chemie, má čistě přírodní složení a mě skvěle sedí. Mrkněte na milujubio.cz, mají velký výběr a dobré ceny.
Holky a mají i dobré séra a pleťové krémy? Mě taky láká zkusit přírodní kosmetiku, ale vlastně nevím jakou značku a jak sedne.
Mě sedí tento krém, který je bez parfemace, nedráždí, je jemný, lehce se vstřebává a krásně hydratuje a redukuje jemné vrásky www.milujubio.cz/urtekram-denni-a-nocni-krem-bez-parfemace-50-ml-bio
Měla jsem období, kdy jsem přešla skoro kompletně na přírodnější péči, protože mi běžná kosmetika často dráždila pleť nebo jsem po ní byla červená. Nakonec jsem skončila u pár značek, které mi sedí dlouhodobě, a jednu z nich mám opravdu vyzkoušenou – kupuju věci přímo od Iuvenia - https://www.iuvenio.com/. Nevnímej to jako „bio“ ve smyslu levandulových vod, spíš jako jemnou péči bez zbytečných parfemací, která mě nepálí a neucpává póry. Nejvíc mi sedí jejich krémy na noc, protože nejsou mastné, ale zároveň nejsou vodové. Za mě je u přírodní kosmetiky klíčové testovat – ne každá „čistá“ značka sedne. Ale tohle je jedna z mála, ke kterým jsem se po zkoušení různých věcí vrátila :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 51 roku 2025 přináší nové energie a možnosti, jak posunout své plány vpřed. V práci se můžete setkat s příležitostmi, které vám umožní ukázat vaše schopnosti a ambice. Buďte připraveni chopit se iniciativy, protože vaše rozhodno... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.