Diskuse na téma akne

ahoj trpim akne a chtela bych se s vami poradit, jestli by jste mi prosim doporucili nejakou masku a peeling proti akne. neco vhodneho co mate vyzkouseneho :) ja uz jsem toho zkusila opravdu hodne i dermatolozka co mi predepsala mi pomohlo jen na chvili (zlepsilo se to) a pak zase zpatky na nulu. diky moc

Zuzulinka 29.03.2015

To já mám teda jen Led Derma Roller, ale jsem s ním taky hodně spokojená a příjde mi, že to opravdu pomáhá líp než jakési krémy.

Jaký přístroj jsi ty zkoušela? Já mám doma Razzy 3 v 1 a s tím jsem spokojená :))))

Julie 24.03.2015

Ahoj holky :) Koukám se na Vaši diskuzi o problému s akné. Já jsem též trpěla hodně tvorbou akné a mohu říci,že se mi to velmi zlepšilo. Na jednom veletrhu jsem dostala kontakt na kosmetický salon Dolce Diva v Praze tak jsem si řekla,že bych se konečně mohla zajít poradit s kosmetičkou a začít třeba i na kosmetiku pravidelně docházet. Při první návštěvě salonu se mnou paní kosmetička udelala diagnostiku pleti a probrala se mnou,jak připravky,co bych mela používat tak i jake budeme volit ošetření atd..Chodím tam už delší dobu a mohu říct,že jsem spokojena i s individualnim pristupem a i akne se mi krásně zahojilo. Mohu vřele doporučit!

Zuzulinka 22.03.2015

Ahoj a nechtěla jsi třeba vyzkoušet i nějaký ten kosmetický přístroj na akné? Mi třeba hodně pomohl.

Sandriskaa 12.01.2015

ahoj, ja jsem v 15ti taky hodne trpela na akne a celkove jsem tu plet mela hroznou. :/ pak mi kamoska doporucila ALTERMED Leciderm je to maska i peeling. výrobce je OMEGA PHARMA a.s , hazim ti sem odkaz: https://www.lekarnalancier.cz/obchod/dermokosmetika/altermed-leciderm-akne-maska-a-peeling-2x100ml aby jsi se mohla lip podivat co ti tu sem vubec pisu..:-) jeste to doma prubezne tak nejak pouzivam, kdyz mam pred nejakou dulezitou udalosti a chci mit cistou a svezi plet :) uz jsi neco vyzkousela i sama?

olga.polka Sandriskaa 19.01.2015

Ja jsem toho prave vyzkousela uz opravdu hodne ! Vetsinou mi to pomuze, tak nejak ze zacatku a pak se to zase zhorsi. tak nejak po mesici treba. ;*( diky moc za doporuceni tohle jsem jeste nevyzkousela, tak jsem to rovnou objednala! <3 je super ze je to tam i tak dobre rozepsany ten produkt. divala jsem se, co na te lekarne maji jeste v te dermokosmetice a mozna si jeste neco doobjednam. tak uvidime jak to vyzkousim no. :) objednavas od tam normalne?

Sandriskaa olga.polka 22.01.2015

jojo ja jsem to mela stejne :/ ta plet si vzdycky zvykne na ten pripravek a pak uz to nezabira no .. tak to jsem rada, mne to zabralo hned nejak do 10ti dnu a od te doby super! :) jooo maji tam hrozne dobre veci na tom eshopu a hezky prehledne srovnane!.) ja objednavam jen z teto internetove lekarny vyznam se tam nejlip a mam jen nejlepsi zkusenosti :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat