Diskuse na téma akne

ahoj trpim akne a chtela bych se s vami poradit, jestli by jste mi prosim doporucili nejakou masku a peeling proti akne. neco vhodneho co mate vyzkouseneho :) ja uz jsem toho zkusila opravdu hodne i dermatolozka co mi predepsala mi pomohlo jen na chvili (zlepsilo se to) a pak zase zpatky na nulu. diky moc

diana27 22.08.2023

Co přesně za konopnou kosmetiku myslíš? Zajímá mě jak voní a kde kupuješ?

Tichavka 24.08.2023

Mam doma tohle https://www.alpik.cz/cbd-bioaktivni-serum-saloos-20ml/. Jemná vůně, nedráždí mi pleť jako jiný séra.

Denda 28.09.2023

Potřebovala bych hydratační krém na problematickou pleť. Každý jaký jsem zkusila je buď nedostatečně hydratující a nebo mi ucpává póry…moc prosím o doporučení ty z vás, které taky mají takovou pleť…

Alizee Denda 16.10.2023

Vím přesně o čem mluvíš, taky jsem to tak měla a objevila jsem kosmetiku Iuvenio a ta mi sedla perfektně. Obzvlášť výborný na tohle je jejich krém https://www.iuvenio.com/retouch/ přímo proti nedokonalostem a stárnutí, dělá zázraky ;)

Denda Denda 26.10.2023

To vypadá hodně dobře podle toho co tam čtu, líbí se mi, že vyhrál jako nejlepší noční krém v Bazaar. Objednávám ještě i se sérem crosslinked a čistícím gelem urban, jsem na to moc zvědavá, děkuju :-)

Tana 27.12.2023

Mně moc vyhovuje živý kolagen na obličej od Nezestarni.cz. Je čistě přírodní a hloubkově vyživuje a zpevňuje pleť a zbavila jsem se díky němu jizviček po akné a vůbec neucpává póry, mají i další skvělou kosmetiku s živým kolagenem, doporučuju na to kouknout :)

miška4 21.02.2024

Taky Iuvenio teď používám a konečně mi dala pleť do pořádku. Zkusila ji i moje mamka a už taky používá přípravky jenom od nich :)

Pavla miška4 28.02.2024

Dostala jsem ji k Vánocům a je to za mě nejlepší kosmetika jakou jsem kdy měla, za tu chvíli co ji používám mám pleť konečně krásnou, sjednocenou, hladkou...paráda :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat