8 nejhorších prohřešků proti kráse

Občas máme při listování časopisy zabývajícími se nejrůznějšími celebritami pocit, že jsme spíše otevřeli katalog pouťového domu hrůzy. Jenže za pár dnů potkáme na ulici ženu, která se známou osobností inspiruje... Které trendy jsme v posledních desetiletích vůbec neměli zkoušet?

1. Nadměrné opalování

Ať už mluvíme o častých návštěvách solária nebo samoopalovacích krémech, pokud je žena přirozeně světlý typ, prostě s hnědou (v případě některých samoopalovacích přípravků i oranžovou) barvou pleti přirozeně (a přitažlivě) vypadat nemůže.

2. Vylepšování pomocí plastiky

Také vám nejde do hlavy, proč se krásná žena rozhodne podstoupit – často bolestivou – plastickou operaci, jen aby pak vypadala jako socha, protože nepohne jediným mimickým svalem, aby nemohla dýchat kvůli zničené nosní přepážce a rty měla jako kačer Donald... Zkrátka takováhle nepovedená „vylepšení“ vidět nemusíme.

3. Účes á la Amy Winehouse

Vyčesané vlasy této excentrické zpěvačce sluší, to je bez debat. Ale většině ostatních žen prostě nesvědčí. Víc netřeba dodávat...


Je vám nevěrný?
Vše vám ohleduplně objasním, zavolejte mi! Kartářka Ivona

4. Namalované obočí

Pokud si žena zcela vytrhá obočí a namísto něho namaluje (většinou velmi nepřirozeně tvarovanou) linku, příliš svému vzhledu neprospěje. Naštěstí tento trend většina žen již nevyhledává.

5. Krepované vlasy

Tento trend byl velmi oblíbený v 80. letech a před několika lety se vrátil. A nebyl to dobrý nápad. Jednak nakrepované vlasy vypadají zničeně (nezřídka i jsou), jednak nesluší jen tak někomu. Buďme vděční, že se vrací přirozenost.

6. Černá rtěnka, černý lak...

To snad není třeba komentovat. Černý lak na nehty je dobré zpestření, ale zkombinovat ho s černou rtěnkou (jen pro odvážné), černým oblečením, černými vlasy apod. už není nic ideálního.

7. Zčásti oholená hlava

Další z trendů minulosti poměrně nedávné (80.–90. léta). A naštěstí i ten jsme postupně opustili.

8. Odlišná barva rtěnky a konturovací tužky

Pamatujete, jak si v 90. letech spousta žen obkreslila rty tmavou konturkou a zbytek vyplnila o několik odstínů světlejší rtěnkou? Asi se shodneme, že to prostě nemohlo vypadat dobře...
TIP Bety: Nevíte si rady se svými vlasy nebo péčí o pleť? Zeptejte se ZDARMA v naší on-line poradně kadeřnice a stylistky Mishy







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat