Letní trendy, které vám nesmějí uniknout!

Léto nabízí jedinečnou příležitost blýsknout se tím nejlepším, co obsahuje váš šatník. Bundám a kabátům odzvonilo, a tak se můžeme v letních měsících pěkně vybarvit. Letos doslova.

To ale neznamená, že musíte měnit kvůli novému ročnímu období komplet celý šatník. Stačí si pořídit pár kousků a doplňků a rázem budete super trendy i bez toho, že na tento upgrade garderoby padne polovina měsíčního příjmu. A na co se zaměřit?

Tyto čtyři trendy by ve vašem šatníku rozhodně letos chybět neměly:

BARVA: Korálová

Není ani oranžová, ani růžová, zkrátka je kombinací obou těchto odstínů. Jasné je ale jedno, letos v létě v ní rozhodně budete in. Obrovskou výhodou korálové barvy je, že sluší většině žen, bez rozdílu barvy pleti – od blondýnek až po snědé brunety.

Nemusíte si tím pádem příliš lámat hlavu, zda v ní nebudete vypadat příliš výrazně nebo unyle... A pokud si nechcete pořizovat šaty nebo kalhoty v tomto výrazném odstínu, zkuste alespoň jemný doplněk jako třeba šátek nebo rtěnku.

Jak na to jdou celebrity:


Celebrity zleva: Doutzen Kroes, Blanca Suarez, Katharine McPhee

Kde nakoupit?


Zleva: H&M, H&M, Takko

Boty: Platformy

Vysoké podpatky skvěle formují nohy, ale řada žen na nich neumí chodit. A to nezmiňujeme ten fakt, že jehlové podpatky nejsou pro vaše nohy zrovna tou nejzdravější obuví…Balancování jen na malé části chodidla představuje extrémní zátěž jak pro chodidla, tak páteř – a ruku na srdce, tramvaj v nich asi také nedoběhnete! Letošní léto je k nám naštěstí milosrdné a in jsou boty na klínech. Chodidlo je v nich stabilní a není přetížené. A nohám tento typ bot skutečně lichotí (krásně je totiž opticky prodlouží). Platformky se hodí k šatům, sukním, dlouhým i krátkým kalhotám, takže v nich jednoduše nelze šlápnout vedle…

Jak na to jdou celebrity:


Celebrity zleva: Elle Fanning, Nikki Hilton, Nancy O'Dell 

Kde nakoupit?


Zleva: H&M, Marks&Spencer, Marks&Spencer, Lindex, Baťa, F&F

POTISK: Květiny

Návrháři se inspirovali 50. a 70. léty minulého století, a tak letos šatům a topům dominují romantické květiny. Jít můžete do drobných lučních kvítků, ale bát se nemusíte ani dramatických exotických květin.

Jak na to jdou celebrity:


Celebrity zleva: Liv Tyler, Rachel Riley, Katie McGrath
 

Kde nakoupit?


Zleva: Vše F&F

LETNÍ OBSESE: Kanárkové barvy a tzv. color blocking – kombinace nejrůznějších odstínů dohromady

Ať už máte v oblibě dramatičnost nebo přirozenost, a na mysli máme nejen styl oblečení, ale i líčení, letos se odvažte a jděte do výrazných barev. Doplňte nenápadné tóny například výraznými očními stíny (věřte nebo ne, frčí kanárkově žlutá) nebo bláznivým lakem na nehty! Léto je veselým ročním obdobím, tak proč toho nevyužít?

Jak na to jdou celebrity:


Celebrity zleva: Maria Bello, Blake Lively, Brooklyn Decker
 


Celebrity zleva: Sarah Jessica Parker, Uma Thurman, Angelina Jolie


Kde nakoupit?


Zleva: Swarovski hodinky, kosmetika Hello Kitty

 


Foto: Brýle Alain Mikli, Zilka Optik, www.zilkastudio.cz
 


Zleva: S.Oliver, Tamsin, Tamsin (www.tamsinlondon.cz)



Foto: Charles Voegelle
 


Foto: Lindex






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat