Nevíte, co na sebe toto léto? Jděte do maxi!

Blahořečtě návrhářům, toto léto budou v kurzu maxidélky. Proč jsme tak nadšení? Vězte, že budete také, jelikož maxidélka má hned několik velkých kladů.

V sukni až na zem se krásně schová pár kilo navíc, díky volnému střihu je tedy nejen maximálně pohodlná (můžete se pohodlně rozvalit v metru nebo v restauraci, aniž by vaše nohy od sebe někoho mohly pohoršovat) , ale také vzdušná, což v parných měsících skutečně oceníte (nikdo nemá rád přilepené upnuté kalhoty.

Pokud máte pocit že maxidélka sluší výhradně vysokým ženám, jste na omylu. Řídit byste se ale měla několika stylovými pravidly. Lem sukně by se neměl rousat o chodník, ani byste za sebou sukni neměla táhnout jako vlečku. Pokud jste si v obchodě vyhlídla neodolatelný kousek, ale nesedí vám, není nic jednoduššího, než si ji nechat zkrátit (není to velká investice a výsledný efekt bude stát za to). Ještě důležitější je styling. Jelikož na sobě máte volný spodek, vytahaný top nebo dlouhá tunika jsou rozhodně ze hry ven. Navrch oblečte upnutý top nebo tílko, které zastrčte dovnitř sukně. Pro letní pohodový look přidejte slamáček a pro dny, kdy zafouká, zaprší nebo vás čeká pobyt v klimatizovaných prostorách, můžete přidat nějaký zkrácený vršek – třeba kratší denimovou bundičku či sáčko nebo kratší svetřík. Co se bot týče, zůstaňte na zemi, namísto vysokých střevíčků do společnosti raději obujte jednoduché letní páskové sandálky typu gladiátorky nebo boty na platformě (ty vřele doporučujeme zejmnéna nižším ženám, které tak nahoní kýžené centimetry).

Inspirace z přehlídkových mol:

Inspirace podle celebrit:

1. Bohémské

2. S casual topem

3. Béžové s kratším sáčkem nebo bundičkou

4. Černobílá kombinace

Nákupní tipy Bety.cz

Foto: Lindex



Foto: Kappahl


Foto: Monsoon

Adresář:

KappAhl, OC Olympia, U Dálnice 77, Brno Modřice
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:57
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat