3 úžasné masky, po kterých zazáříte vy i vaše pleť

Podzim je náročným obdobím i pro naši pokožku. A tak není od věci dodat jí potřebné živiny prostřednictvím masky. Že se vám nechce kupovat drahé kosmetické výrobky? Nevadí, ty nejlepší ingredience na dokonalou masku máte stejně v lednici!

A jakou maskou svou pleť na podzim potěšíte?

Jogurtové pohlazení pro unavenou pokožku

Probiotika tělu dodáváme pro výkonnou imunitu zevnitř, tak proč je nevyužít zvenku? Jogurt v kombinaci s medem dodá pleti potřebné živiny a navíc ji nádherně projasní.

Co budete potřebovat:

  • 2 lžíce bílého jogurtu
  • 1 lžíci medu

Jak na to:

Obě ingredience pečlivě promíchejte a směs naneste na obličej a krk. Nechejte 15 minut působit a poté opláchněte vlažnou vodou.

Sodný zázrak pro matnou pokožku

Unavená pokožka nepůsobí zdravě. Svěžest jí můžete navrátit s pomocí sody. Med pak dodá potřebné živiny a pleť bude krásně jasná.

Co budete potřebovat:

  • 1 lžíci sody
  • 1 lžíci medu
  • několik kapek vody

Jak na to:

Med a sodu promíchejte v pastu, přidejte pár kapek vody a směsí masírujte obličej. Poté nechejte asi minutu působit a opláchněte.

Dýňová pomoc pro první vrásky

Podzim je sezónou dýní – a tahle plodina nám pomáhá nejen zevnitř, ale může prospět i naší pleti. Obsahuje spoustu antioxidantů a v této masce dokáže zázraky.

Co budete potřebovat:

  • 2 lžíce dýňového pyré
  • ½ lžíce medu
  • ½ lžíce mléka

Jak na to:

Ingredience pečlivě smíchejte a směs naneste na obličej. Nechejte působit 15 až 20 minut a poté důkladně opláchněte vlažnou vodou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat