7 kroků, jak být tohle léto zatraceně sexy!

Dlouho očekávané letní měsíce jsou tady a s nimi i příležitost ukázat ze svého těla zas o něco víc, zkrátka ukázat své přednosti. A co vám tuhle sezonu nesmí chybět?

1.    Sarong

Sarong je úžasná věcička, zvláště na pláži. Oblečení do města to není, ale jako doplněk k plavkám, který navíc skvěle zakryje kdejakou případnou nedokonalost postavy, nebo oblečení na grilovací party za vlahých letních večerů je ideální. A letos v létě slaví opět svůj návrat. Inspiraci najdete v naší galerii!

2.    Voděodolný make-up

Investovat do kvalitního a hlavně odolného make-upu se v létě vyplatí. Vydrží při koupání (pokud máte pocit, že se musíte s make-upem i koupat), ale i vedro v dopravních prostředcích, kdy se z nás chtě-nechtě valí spousta potu.

Okamžité opálení a bezchybný vzhled vám zaručí bronzingový make-up Rimmel Sunshimmer na tělo i tvář pro okamžité opálení – vydrží až 24 hodin, je vymývatelný a zaschne v jediném okamžiku a nezanechá stopy na oblečení. Vybírat můžete ze 4 odstínů podle vašeho tónu pleti. K dostání je přirozený i světlý odstín, který je navíc ve variantě matné či blýskavé.
Bronzingový make-up pro okamžité opálení Rimmel Sunshimmer Maxi s pumpičkou, 259 Kč

Voděodolný extrémně krycí make-up Dermacol. Velmi profesionální, vhodný pro focení, natáčení a speciální příležitosti. Vhodný jako „kamufláž“ při odstranění barevných nedostatků pleti. Maku-up cover vznikl jako jeden z prvních krycích make-upů v Evropě i ve světě. Jeho receptura byla vyvinuta ve Filmstudiu Barrandov v Praze pro potřeby profesionálních vizážistů a poté prodána do Hollywoodu.
Extrémně krycí Make-up Cover Dermacol, 28 g, 129 Kč

Hedvábný tónovací krém se třpytkami Dermacol. Ideální make-up pro slunné jarní a letní měsíce! Spojení hydratačního krému a make-upu dodá pleti barevné sjednocení, svěží a přirozený vzhled. Drobné třpytky odrážející světlo rozjasní a rozzáří tvář. Lehké zvláčňující složení se výborně vstřebává a zanechává hedvábný pocit. Před aplikací není nutné použít krém.
Dermacol Shimmering Cream 2in1, 30 ml, 129 Kč

Glam Bronze L´Oréal vytvořil první make-up s odstínem opálení, který je odolný vodě a horku. Výsledek: vaše pokožka je přirozeně opálená a Vy si zachováte svěží barvu pleti po celý den. Aby respektoval různé odstíny opalování, existuje Glam Bronze ve dvou verzích: pro brunetky a pro blondýnky.

3.    Brýle

Stále jsou in velké sluneční brýle. Nejen že jsou dominantou obličeje a dodávají nám elegance, ale navíc chrání naše oči před slunečními paprsky.

4.    Plážová taška

Zapomeňte na dovolené na miniaturní kabelky a pořiďte si velkou plážovou tašku! Nebojte, k dostání jsou i její elegantnější formy, i když nemáte rádi výrazné vzory, určitě si vyberete. Inspiraci z obchodů najdete v naší galerii!

5.    Třpyt

Bronzer dokáže s naším vzhledem zázraky, tedy pokud to s ním nepřeženete. Aplikuje se pouze na čelo, nos, bradu a tváře. Nikdy by neměl být zvolený odstín tmavší o více než 2 tóny, než je přirozený odstín vaší pleti.

Jedinečná kombinace čtyř bronzingových odstínů Astor Skin Match  vykouzlí nádherný opálený vzhled nejen na vašich tvářích, ale třeba i na dekoltu. Součástí balení je také štěteček a zrcátko pro drobné úpravy během dne. Zvolte si jednu ze dvou barevných variant a pusťte k sobě i v zimě sluneční paprsky.
Astor Skin Match, bronzer, 199 Kč

Se Sunshimmer bronzingovým pudrem 3 v 1 získáte nejen přirozené opálení, ale také si s jeho pomocí vytvarujete tvář dle vašich představ. Díky 3 zářivým odstínům si hravě vykouzlíte přirozený a zdravý  tón opálení. Užijte si hebké a sametové složení, které vás příjemně pohladí po tváři. Praktické balení pudru Sunshimmer, které ukrývá kombinaci 3 tónů, se hodí do každé situace. Můžete ho mít kdykoli a kdekoli při sobě! K dostání je ve zlatém a bronzovém odstínu.
Bronzingový pudr 3 v 1 Rimmel Sunshimmer, 159 Kč

6.    Botky

Léto neskýtá jedinečnou příležitost zdobit nohy krásnými botami. V obchodech najdete množství sandálků nejrůznějších barev a tvarů, jistě si vyberete. Sandálky se hodí prakticky ke všemu.

7.    Vůně

K létu patří lehká květinová vůně. Doplňte svůj parfém i sprchovým gelem a tělovým mlékem stejné vůně – i když se v parnu trochu zpotíte, stále budete krásně vonět.

Jemně smyslná vůně Summer Shine od Heidi Klum představuje nekonečný příběh lásky mezi sluncem, mořem a Heidi. Tato nádherně ženská, svěží květinová vůně zachycuje intenzivně osvěžující a vzrušující momenty léta, kdy se slunce dotkne hladiny moře na tajném idylickém ostrově.

Svůdně zářivá Summer Shine jiskří jako drobné kapičky vody v osvěžujícím vánku a je stejně voňavá, mladistvá a čistá jako exotické květiny v ranním slunci.
Heidi Summer Shine, Edt 30 ml, 399 Kč

Jako městská květina je zelená květinovo-ovocná vůně přinášející lákavý výbuch přírodní ženskosti. Vůně Esprit Urban Nature je určena pro sebevědomé sexy ženy, z nichž vyzařuje skutečná přirozená ženskost.

Pro ženy, z nichž čiší radost ze života, jsou vášnivé, odvážné i laskavé. Vůně dokonale podtrhne jejich cool vzhled a eleganci.
Esprit Urban Nature, 30 ml, 299  Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat