Nevíte, co na sebe? V kůži budete sexy

03.05.2010 | Krása a móda

Uvažujete, jaký módní kousek si pořídit jako stěžejní prvek vašeho aktuálního šatníku? Možností je samozřejmě více, chybu ale určitě neuděláte, investujete-li do kožené (či koženkové) bundičky inspirované motorkářským stylem.

Nosí se, stejně jako další modely podobných bundiček, za každých okolností a s její pomocí vykouzlíte mnoho neotřelých a aktuálních módních kreací.

Střih volte pode typu postavy

Nadčasový střih do pasu, s límečkem, manžetami a knoflíkovou lištou, připomínající klasickou denimovou bundu, ani letos nezůstane stranou. Doplňují jej ale divoké kreace, které si dovolí ledacco. Nechybí především klasický rockerský „křivák“– krátká bunda s límcem a šikmo umístěným zapínáním na zip. Jeho dosud ryze extravagantní a drsná image ale proniká i do elegantních modelů a nosí se s romantickými minišaty, úzkými sukněmi a sexy blůzami. Kontrast stylů zaručuje stoprocentní nepřehlédnutelnost a velmi zdařilé módní kreace.

Rozhodně je z čeho vybírat

Zvýraznit tvary ženské postavy nejlépe dovedou krátké bundy vypasovaného střihu, s hladkým zapínáním na zip, někdy doplněné i páskem v oblasti pasové linie. I u nich je na místě inspirace rockovými prvky, nosí se ale i striktně elegantní jednoduché kousky, které patří k nejuniverzálnějším. Na rozdíl od saka či blejzru (které letos v mnoha kolekcích také najdete v provedení z kůže či koženky a také výrazně bodují mezi trendy), ale outfit doplněný právě koženou bundičkou získá zábavnější a odlehčenější, přesto však sofistikovaný vzhled. Nosí se i sportovně laděné kousky – volnější bundy s úpletovými manžetami a límci, které razí uvolněný mix stylů a dobře se doplňují s vycházkovými trendy sezony.

Nemusíte se držet klasické černé

A co barvy? Dříve byla ztělesněním kožené bundy především černá a různé odstíny hnědé. Není tomu jinak ani letos. Extravagantní bundy zdobené zipy i elegantní kousky disponují především těmito klasickými barvami, romantičtější ráz ale spoustě aktuálních modelů podtrhujících ženskost dodává nastupující paleta jemných pastelů – blankytně modré, starorůžové, odstínů šedi či béžové a tělové barvy. Ty dovedou navíc zjemnit i složitěji střižené kousky a můžete je pak směle zařadit i do vašeho elegantního pracovního šatníku.

Potrpíte-li si na klasické kombinace, vsaďte na již zmíněné, rockery inspirované střihy, které se skvěle vyjímají s módními slimkami – džínami či kalhotami úzkého střihu, nebo dokonce legínami. Stejně tak jednoduché modely bund z kůže můžete směle obléknout přes módní vzdušné prodloužené tuniky či topy, stačí je doplnit správně zvoleným páskem a siluetě tak dodat patřičné optické členění.

Nevybírejte podle ceny

Nebojte se investovat i do dražších kousků. Na rozdíl od koženky si totiž kůže po dlouhá léta udrží svou kvalitu a zvolíte-li správně nadčasový střih bez přebytečných módních výstřelků, můžete si být jisty, že vám v šatníku vydrží jako hlavní hvězda po dlouhá léta.

Adresář:

Topshop, OC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
s.Oliver, OC Letňany, Veselská 663, Praha 9
New Yorker, Na Příkopě 1, Praha 1
KappAhl, OC Olympia, U dálnice 77, Brno Modřice
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Baťa, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat