Osvěžte šatník sukní s květinovým potiskem. Tyhle unosíte i napřesrok!

Nechcete se ještě vzdát léta? Pak jděte do květinových potisků! Rozkvetlá móda se mezi top trendy sezony probojuje téměř každoročně, pokaždé ovšem v trochu jiné podobě. Patříte mezi fanynky květovaného trendu i vy? Pořiďte si do vašeho šatníku další „výkvět“. Tentokrát třeba v podobě krásné sukýnky.

Květinové potisky můžeme bez obav zařadit k módním stálicím, které z našich šatníků jen tak nevymizí. Investice do takových kousků se vám proto vyplatí, vaši vyvolenou sukni můžete ze šatníku vytahovat rok co rok. Nebyla by to ale móda, aby ani mezi potisky nedocházelo k drobným obměnám. Zatímco loňské sezoně dominovaly romantické květinky, letošní léto se nese ve znamení abstraktních a exotických potisků. Frčí rozpité potisky, těžko definovatelné, ne-li snové druhy květů a divoké rozkvetlé miš maše.

To ale samozřejmě neznamená, že byste měly na něžné květiny nadobro zanevřít. Pokud tíhnete k dívčímu romantickému stylu, vybavte se sukní v pastelových odstínech a oblečte se třeba do kopretin nebo růží.

S čím květiny nosit? Máte dvě možnosti. Bojíte-li se experimentovat, volte co nejjednodušší vršek. K upnutému střihu oblečte volnější top a naopak. Pokud ale módu berete jako hru, klidně květovanou sukni zkombinujte s dalším potiskem. Ověřeným tipem je třeba proužkované triko.

Vybírejte podle typu vaší postavy

Myslíte, že si sukni s potisky nemůžete dovolit? Nesmysl. Stačí zvolit ten správný střih. Ženy, které nemusí řešit postavu a mohou se navíc pochlubit štíhlými nohami, se mohou vyzbrojit minisukní. Tu ale nikdy nenoste spolu s podobně odvážným vrškem, ukazujete-li nohy, zůstaňte při výběru topu střídmé.

Typicky ženské křivky krásně podtrhnou pouzdrové sukně. A pokud chcete oponovat, že na ně máte poněkud oblé boky, vzpomeňte si na slavnou Marilyn Monroe. Proč byste měly schovávat vaše ženské tvary?

Dámy, které nechtějí upozorňovat na větší zadeček a stehna se potom mohou soustředit na rozevláté áčkové sukně. Letos bodují hlavně ty skládané.  Pokud vás trápí kila navíc, vyvarujte se zbytečných volánků.

Naprosto univerzální jsou potom dlouhé maxi sukně, letos můžete navíc využít těch asymetrických, které jsou vpředu kratší a vzadu delší. Že by dlouhé sukně neslušely malým postavám, je pověra. Musí být ale opravdu až na zem. Kritická je délka do půli lýtek, tu by měly opravdu volit jen „dlouhánky“.

ADRESÁŘ:

Ann Christine, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Asos, www.asos.com
Bershka, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Stradivarius, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
Tally Weijl, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Vero Moda, OC Harfa, Českomoravská 2420/15a, Praha 9







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat