8 letních vychytávek pro vaši krásu. Už je máte?

Zatímco většina z nás si všechno, co k létu patří, jaksepatří užívá, pro vlasy i pokožku nastávají krušné časy. Prudké slunce, horké počasí a ani koupání v chlorované vodě rozhodně nepomáhají. Nenechávejte nic náhodně a vyzbrojte se následujícími vychytávkami.

Připravili jsme pro vás desítku tipů, které vám zachrání vlasy, pleť i pokožku. 

1. Exfoliace!

Hrubá pokožka není zrovna tím ideálním doplňkem. Jakkoli peeling přes zimu šidíte, v létě buďte svědomitější. Pokožku obrušujte minimálně jednou týdně, pokud nemáte suchou a citlivou pleť, zvyšte frekvenci na dvakrát. Zaměřte se hlavně na místa jako jsou paty, kolena, lokty nebo zadek.
Náš tip: Exfoliační kostka bez obsahu mýdla, Epoch, 490 Kč nebo směs namíchaná z medu a jemnějšího cukru – za pár korun

2. Kondicionér pro vaše tělo

Hydratace, hydratace, hydratace. Pokožka vyprahlá opalováním je mnohdy tak náročná, že jí běžný režim s tělovým mlékem nestačí. Řešení? Vyměňte mléko za hutnější tělové máslo a přidejte tělový kondicionér. Kostičkou se vycídíte už ve sprše, opláchnete a budete si užívat hebké pokožky. Samozřejmostí by měly být i sprchové oleje nebo hutnější krémové emulze.
Náš tip: Tělový kondicionér Buffy, Lush, 445 Kč (200 g) a tělové máslo Burt´s Bees, brusinky a granátové jablko

3. Krémy a make-upy s UV

Když jdete na pláž, opalovací krém je samozřejmostí (alespoň v to doufáme!). Během pracovního režimu ale většina žen ochranný faktor neřeší. Sluneční záření je přitom hlavním viníkem předčasného výskytu vrásek. Pokud tedy neobsahuje váš make-up ochranný faktor, nezapomeňte pod něj použít opalovací krém. Speciálně na tvář.
Náš tip: Kompaktní make-up pro citlivou pleť se SPF 30, Sensibio AR, Bioderma, 429 Kč

4. Termální vody a mist spreje

Jednu malou do kabelky, větší na pracovní stůl a domů. Ať už budete chtít pleť osvěžit, zklidnit nebo hydratovat, termální voda a speciální mlhy vždy zaberou. Bonus? Neporuší make-up.
Náš tip: Eau Thermale, Vichy, 50 ml za 90 Kč

5. Čisticí masky

Majitelky problematické pleti v létě trpí. Pleť se rychleji mastí a díky neustálé přítomnosti potu se snadno zanese. Výsledek? Ucpané póry a akné. Bez hloubkově čistící masky nemáte šanci.
Náš tip: Čistící maska Aktive Purifying Mask, Nivea, 49 Kč

6. Zmatnění expres!

Ultra rychlým tipem pro věčně lesklou pleť jsou zmatňující ubrousky. Už žádné pudrování každou hodinu. Jednoduše přitiskněte papírek na mastná místa a odsajte. Zmatňující efekt vydrží několik hodin.
Náš tip: Cenově úsporné papírky E.L.F., 50 kusů za 39 Kč

7. Ochrana vlasů

Nezapomínejte na vlasy a chraňte je před sluncem, chlorem i slanou vodou pomocí speciálních slunečních řad. Sůl je povolená jen ve stylingových Sea Salt sprejích, které jsou skvělým pomocníkem pro efekt plážových vln.
Náš tip: Maska na vlasy s regeneračním účinkem, L´Oreal Solar Sublime, 349 Kč a Sea Salt sprej label.m, 390 Kč

8. Pro krásné nohy

A závěrem nejvíce podceňované nohy. Ve sprše vám pomůže Pan Nožička – jednoduše kousek ulomte a promasírujte. Obsahuje pemzu a jojobový olej pro super jemný efekt. Nohy promazávejte alespoň dvakrát denně. S tím vám pomůže krém Happy Feet.
Náš tip: Pan Nožička, Lush, 135 Kč a krém Happy Feet, Dermacol, 66 Kč

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat