Buďte femme fatale: Tohle jsou trendy v líčení pro letošní podzim!

Letošní podzim bude totiž ve znamení temnoty, novoromantismu, punkové estetiky, ale také svůdné vizáže neodolatelné femme fatale. Těšte se na sytě rudé rty, lehce upírský vzhled a spoustu lesku.

Takže až příště vyrazíte do obchodů, čím pro podzim vybavit kosmetický kufřík?

Matná rtěnka

Ať už máte ráda zářivé nebo tmavší odstíny rtěnek, na podzim byste si je měla pořídit v matném provedení. Rty získají krásný sametový vzhled a plnost.

Lehoučký make-up

Jestli se nějaký trend z předchozích období přesune i do letošního podzimu, bude to přirozený vzhled – tedy žádné výrazné líčení a tuny make-upu. Naopak! Čím méně, tím lépe. Okolí by v podstatě mělo nabýt dojmu, že vůbec nalíčená nejste.

Umělé řasy

Zkuste zvýraznit své oči umělými řasami. Účelem není vypadat nepřirozeně, ale prohloubit svůj pohled. Pokud se pro umělé řasy rozhodnete, už to ale moc nepřehánějte s líčením – nechte je, aby byly na vašem obličeji dominantní.

Fialové stíny

Že jste dosud neměla příliš odvahy na fialovou barvu? Letos máte jedinečnou příležitost. Trendy budou totiž levandulová, která není tak výrazná, takže si s ní poradí i začátečnice, a švestková, jež svým modrým podtónem patří k těm univerzálnějším barvám, co se líčení týče.

Starorůžový lesk

Pokud jste fanynkami růžových rtů, zkuste letos lesk v odstínu starorůžové nebo růžového dřeva. Jsou velmi přirozené a jemné, sluší i ženám, jež si klasickou růžovou rtěnku ještě netroufly vyzkoušet.


Tipy módní redaktorky Weef:
1. Make-up, ASTOR, 299 Kč
2. Matná rtěnka, Rimmel, 97 Kč
3. Tekuté oční linky, Miss Sporty, 59 Kč
4.Umělé řasy, Artdeco, 384Kč
5. Oční stíny, Rimmel, 169 Kč
6. Lesk na rty, Miss Sporty, 60 Kč

Šedé stíny

Kouřové stíny jsou klasikou, jež se v trendech neztratí ani tento podzim. A dominovat by jim měla šedá. Hodí se ke každé barvě očí a díky různé intenzitě z ní vykouzlíte jemné, decentní líčení, ale i dramatický pohled.

Tekuté linky

Máte ve zvyku vykouzlit si nad horním očním víčkem kočičí oční linku (tedy lehce zvednutou od linie víčka)? Pak u tohoto zvyku zůstaňte, jen jej trochu ozvláštněte. Namísto jednoho zakončení linky na vnějším koutku víčka vytvořte konce dva.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat