Líčení odhalí vaši povahu: Dámy, co všechno o vás dokáže prozradit?!

Vybíráte si výrazné barvy rtěnek, nebo volíte spíše něžné líčení? Odhalíme, co to znamená v praxi!

Příliš mnoho make-upu

Říká se, že nositelka potřebuje něco zamaskovat. Snaží se jakoby překrýt svojí pravou identitu, se kterou není ztotožněna za vrstvu líčidel, které jí mají poskytnout nové, sebevědomější „já". V tomto případě obvykle jde o ženu, která má malé sebevědomí a musí si ho zvyšovat právě nánosy líčidel. Tato žena je však často přehlížená právě kvůli nápadnému „líčení".

Tmavé oči

„Podívej se mi rovnou do očí!" Přesně tohle se snaží říct majitelka magického kouřového líčení, které má upozornit na její svůdný pohled. Tato žena má ráda flirt, je sebevědomá a své názory hrdě prezentuje před okolím. Ví, že nezklame, a ráda se pouští do hry s ohněm. Často bývá vášnivá a otevřená novým výzvám a praktikám v intimním životě.

Něžné líčení

Prozrazuje o majitelce její vyrovnanost. Ženy, které jsou zralé a v rovnováze, nepotřebují na sebe poutat pozornost a strhávat pohledy na svůj make-up. Tyto ženy jsou prostě „v pohodě". Flirtovat nebo poukazovat na svou jedinečnost nemusí make-upem, ale svým vystupováním. Něžné, „nude" líčení obvykle volí ženy, které nechtějí být středem pozornosti.

Červená rtěnka

Tato barva je jasný signál do boje. Žena, která se odváží na červenou rtěnku, ví, co chce, a nebojí se to říct právě barvou rtů. Jde o vášnivé, sebevědomé, dominantní a žádané ženy, které jsou objektem mužského zájmu. Pokud natrefíte na ženu s rudou rtěnkou na rtech, pravděpodobně jde o sebevědomou koketu.

Dokonale vytónovaná tvář

Tato žena touží po dokonalosti. Bezchybná pleť s dokonalými rysy jako podle šablony je předzvěstí komplikované dámy, která je schopna před zrcadlem strávit hodiny, jen aby vypadala jako ze škatulky. Dokonalý vzhled je alfou a omegou jejího světa, ve kterém je make-up vrcholem ledovce. Na tyto dámy pozor, obvykle jsou přehnaně náročné na sebe i na své okolí a nejbližší.






Celkem 8 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat