Nejpevnější manželství Hollywoodu

03.06.2011 | Osobnosti

Dlouhodobé vztahy jsou v metropoli filmového průmyslu jevem téměř nevídaným. Ale najdou se páry, kterým společný život klape několik let i desetiletí.

Tady máte důkazy, že i láska mezi celebritami může vydržet…

Tom Hanks a Rita Wilson

Jsou spolu od roku 1988 a jsou stálicí hollywoodského partnerského nebe. Hráli spolu v několika filmech, další produkovali. Po celou dobu je neprovázel žádný skandál.

Gwen Stefani a Gavin Rossdale

Příklad z hudebního světa – zpěvačka skupiny No Doubt a zpěvák skupiny Bush a příležitostný herec společně žijí od roku 2002. Skvěle se jim navzdory popularitě (hlavně u Gwen) daří držet pozornost médií a fanoušků upřenou na profesionální, nikoli soukromý život, což je možná jeden z důvodů, proč jim partnerství a rodina tak klape.

Goldie Hawn a Kurt Russel

Ačkoli nikdy neuzavřeli manželství, jsou tihle dva populární herci spolu od roku 1988. Hráli společně v několika filmech, jiskra přeskočila při práci na snímku Odpolední směna. Ani oni neplní stránky bulváru.

Anette Bening a Warren Beaty

Až do roku 1991 byl Warren Beaty v Hollywoodu vyhlášený sukničkář, ale pak potkal o 21 let mladší Anette a stal se z něho ukázkový manžel.

Johnny Depp a Vanessa Paradis

Johnny Depp tvrdí, že se zamiloval v okamžiku, kdy Vanessu poprvé uviděl. A zamilovaný je nejspíš dodnes, protože vztah amerického herce a francouzské herečky a zpěvačky trvá již od roku 1998. Pár si úzkostlivě chrání své soukromí – dokonce se rozhodl žít ve Francii, kde platí mnohem přísnější omezení pro paparazzi.

Kevin Bacon a Kyra Sedgwick

Další dvojice, která se potkala v roce 1988 (nejspíš to byl nějaký příznivý rok) a je spolu dodnes. Oba staví rodinu nad profesi a neprovázejí je žádné skandály.

Seal a Heidi Klum

Kolikrát jsme už tenhle model viděli – modelka a zpěvák. Jenže na rozdíl od mnoha předchozích, těmhle dvěma to vydrželo. Jsou sice svoji teprve od roku 2005, ale každý rok obnovují svoje manželské sliby na znamení lásky.

Jennifer Garner a Ben Affleck

Ani oni spolu sice nejsou dlouho, teprve od roku 2005, ale i oni patří k nejstabilnějším párům Hollywoodu. Oba se věnují kariéře i rodině a zdá se, že za poslední roky neexistuje příliš mnoho fotek, na kterých by byl jeden bez druhého.

Catherine Zeta Jones a Michael Douglas

Ačkoli jim mnoho lidí, hlavně kvůli pětadvacetiletému věkovému rozdílu a pověsti Michaela, nedával příliš mnoho nadějí, zdá se, že jim to klape přímo skvěle. Jsou spolu od roku 2000 a za ty roky spolu přestáli i Douglasovo vážné onemocnění.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat