Kuchař Jamie Oliver stráví Vánoce u Brada Pitta. Vařením

Herec Brad Pitt se dlouhá léta přátelí se slavným kuchařem Jamiem Oliverem. A britský mistr kulinářského umění se snažil hollywoodského herce naučit svým trikům s kastroly. Zatímco Angelina nevaří vůbec, Brad se o to aspoň pokoušel. Přesto snahu připravit letos na Boží hod vánoční rodinnou večeři vzdal. A pozval si na 25. prosince k sobě do londýnského domu právě Jamieho, jenž má za něj roli kuchaře převzít.

Oliver tak s Bradem, Angelinou a jejich šesti dětmi stráví první vánoční svátek a přivede do slavné rodiny i svou manželku a děti.

„Jamie se kamarádí s Bradem od dob, kdy se oženil s Jennifer Aniston, ale Angelina ho má ráda taky. Jamie přijede do jejich domu v Surrey letos na Vánoce uvařit večeři. Brad ho požádal poté, co se u něj chtěl loni naučit vařit. Jamie se ho snažil něco naučit, ale je v kuchyni nepoužitelný,“ píše britský The Sun.

Ještě příšerněji dopadají vařící pokusy Pittovy partnerky Angeliny Jolie. Jednou se pokusila připravit na Den díkuvzdání pečeného krocana. O nic podobného se prý ale už nikdy pokoušet nehodlá.

Neumí dětem uvařit ani kaši

Je matkou šesti dětí a ráda by navázala na tradici své vlastní matky Marcheline Bertrand, výborné hospodyně a kuchařky. Jenže Angelině Jolie se tohle podaří jen sotva a její početné potomstvo se bude muset smířit s faktem, že mu máma neuvaří ani dětskou kaši. S tím, že neumí svůdná hollywoodská kráska připravit chutnou večeři, se musel smířit také její partner Brad Pitt.

„Neumím vařit, to je jedna z věcí, kterou neumím,“ přiznala Angelina v jednom z rozhovorů. Roli kuchaře proto musel převzít její partner a otec dětí.

Když jsem pryč z natáčení a nedělám rozhovory, připojím se k Bradovi a dětem, abychom společně posnídali či poobědvali. Brad vždycky myslí na děti a co jim dáme k snídani. Pro něho je to nejdůležitější jídlo z celého dne,“ přiznala Angelina.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat