Ach, ty podpatky: Nicole Kidman jako My Fair Lady zradily vlastní botky

GALERIE: Nicole Kidman (45) byla 3. listopadu hvězdou dostihového dne Derby Day v Melbourne. V lehce vyumělkovaných šatech s mašlemi od L’Wren Scott a ladícím klobouku značky Stephen Jones trochu připomínala Audrey Hepburn v My Fair Lady. Kabelka i boty - trochu ji zradily - byly také od L’Wren Scott.

Zahraje si Grace Kelly?

Francouzský režisér Olivier Dahan připravuje filmový příběh o monacké princezně Grace. A už má jasno v tom, kdo by měl bývalou hollywoodskou hvězdu a pozdější manželku monackého knížete hrát. Sní o australské herečce Nicole Kidman. S hvězdou vyjednává o podmínkách.

Snímek by podle magazínu Variety měl být do kin uveden jako Grace of Monaco, produkce se ujal Pierre-Ange Le Pogam a scénář napsal Arash Amel.

„Téměř každá velká hollywoodská herečka o této roli sní,
“ píše Variety s tím, že by Grace ale měla hrát právě Nicole.

Snímek nehodlá předložit divákům životopis monacké princezny, ale vypráví příběh v období mezi prosincem 1961 a listopadem 1962. V té době byla držitelka Oscara Grace Kelly už šest let známá světu jako monacká princezna Grace a měla také dvě děti.

Nicole Kidman dostala Oscara za ztvárnění Virginie Woolfové ve filmu Hodiny z roku 2002.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat