Pánové pozor! Tohle nás spolehlivě naštve

Existuje pár věcí, které rozesmutní či naštvou skoro každou ženu. Bety.cz vám přináší několik z nich. Poznaly jste se?

Když odejde z domu a nechá po sobě nepořádek

Někteří muži jsou v téhle disciplíně mistři. I když mají čas věci po sobě uklidit, neudělají to. Prostě je to nenapadne. A my pak pobíháme po bytě a uklízíme špinavé prádlo, umýváme nádobí od snídaně, které použil, skládáme vytahané košile, rovnáme polštářky na pohovce, o které se opíral, zasunujeme pod stůl židle, zkrátka trávíme čas věcmi, které měla naše drahá polovička udělat automaticky sama.

Když nás neposlouchá

Řekla jste mu pětkrát, že příští víkend večeříte s jeho rodiči, on to pokaždé odkýval, a najednou vám tvrdí, že o ničem nevěděl, protože jste ho neinformovala? To vážně dokáže naštvat. A zná to většina z nás...

Když neustále prší

Jistě, teplý jarní nebo letní déšť je krásný a romantický, ale když prší týden v kuse, je zima a slunce už jsme neviděly ani nepamatujeme, máme po náladě. A to už nemluvím o tom, když ráno strávíme půl hodiny před zrcadlem vytvářením účesu, uvěříme předpovědi počasí, necháme doma deštník a pak většinu dne vypadáme díky nečekané přeháňce, jako bychom hřeben v životě neviděly.


Je vám nevěrný?
Vše vám ohleduplně objasním, zavolejte mi! Kartářka Ivona

Když se na veřejnosti škrábe na intimních místech

Tohle je, milí pánové, opravdu hrozný zlozvyk. Jasně, my chápeme, že to svědí, ale nemůže být trošku nenápadní?

Neustálé vychloubání

Pokud se někdo pořád vychloubá, ať už svými dovednostmi, úspěchy, nebo třeba svými věcmi, po nějakém čase to dokáže pěkně otrávit. Je hezké podělit se o úspěchy své či svého okolí, ale všechno má svou míru, a obvykle to jednou stačí.

Když nemá na nic čas, protože hraje videohry

Jasně, občas si něco zahrát je v pohodě, některé z nás také sem tam hrají na počítači, ale většinou to není naše aktivita číslo jedna. Věřte, že nezvednete-li telefon, neotevřete návštěvě, nejdete zachránit svého potomka z nějakého záhadného důvodu visícího na lustru, protože máte zrovna rozehrané kolo a v téhle fázi nemůžete ukládat, jednou se může stát, že bude herní konzole to jediné, co vám zbude.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat