Proč zhasínáme při sexu? Nejčastěji kvůli nadváze

Zhasíná-li žena při sexu světlo, pak je jasné, že není spokojená se svým tělem. Ačkoli se snaží vysvětlovat touhu po tmě ostýchavostí, ve skutečnosti skrývá nadbytečné kilogramy. Naprostá většina žen, které musí mít při sexu tmu, zhasíná skutečně kvůli nespokojenosti s vlastním tělem a nadbytečným kilogramům.

Ale ženy nespokojené s vlastním tělem nejenže zhasínají světlo, ale milostným radovánkám se většinou vyhýbají zcela. To negativně ovlivňuje jak jejich zdraví fyzické a psychické, tak kvalitu soužití s partnerem. Z průzkumu mezi ženami s nadváhou vyplynulo, že 73 procent se děsí doteků a stydí se při nich právě kvůli tukům, 69 procent nemá chuť na sex vůbec a 60 procent nedokáže souložit, když už musí, za světla.

„Není to ovšem jen problém estetický, protože lidé s nadváhou jsou velmi náchylní k diabetu typu dvě, který je silným inhibitorem sexu. Navíc lidé s nadváhou většinou necvičí a nepohybují se dostatečně, nemají dost energie pro život, natož pro soulož,“ tvrdí Amy Smith ze společnosti Jenny Craig.


Jaké zaměstnání je pro vás to pravé?
Odhalím váš skrytý talent! Astroložka Anna

Sexuální život lze výrazně zlepšit kvalitní stravou bohatou na důležité živiny, která ale není zbytečně energeticky náročná a bohatá na jednoduché cukry a nasycené tuky. Významný je ale také pravidelný pohyb.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat