Je veliký penis výhra? Odpoví náš manuál mužského těla!

Je veliký penis výhra? Opravdu si ho ženy žádají? Nemají spíš radši chlapské strniště, které působí dospěleji a drsněji? Čtěte dál, nad čím ještě dámy nešetří svým obdivem, a co jim startuje libido!

Návnada sedmá: výrazný nos, brada a čelist

Za všechno může zase a jenom testosteron – jak jinak… Ti vyvolení, kteří by ho mohli skoro až rozdávat, mají výraznější čelisti i bradu. Ve spojení s velkým nosem se dostáváme k původnímu mužskému předurčení: ochrana před zdravotní újmou během lovu nebo zápasu, jak popisují Allan a Barbara Peaseovi v knize Proč muži lžou a ženy pláčou. Prostě jde zase o sílu a moc, ostatně jako vždy.

Návnada osmá: úzké boky a vypracované nohy

Podle jistého neuropsychologa jménem Devendra Singh je pro ženy nejvíce přitažlivý devadesátiprocentní poměr velikosti pánského pasu a boků. U nohou je to jasné – znak fyzické vytrvalosti. (Čtěte také: Máte hříšné myšlenky? Netrapte se a užijte si je!)

Návnada devátá: pekáč buchet místo bříška

Co si budeme povídat…? Pivo hezká těla nedělá a vytahaný měch deroucí se zpoza tílka zrovna moc sexy nepůsobí. Vypracované břišní svalstvo je vnímáno jako znak zdravého životního stylu čili něco jako vhodné geny pro potencionální potomstvo. Vždycky tomu tak ale nebylo. Dřív byl společensky vysoce hodnocen ten, kdož i v době chudoby vyvaloval na obdiv svůj kulatý pupík. Dnes se to bere jako nedostatečně silná vůle zdravě se stravovat alias vítězství lenosti.


Zůstane s vámi, nebo odejde za milenkou?
Ohleduplně vám odpovím! Vaše kartářka Ivona

Návnada desátá: Penis tak akorát

Ani velký, ani malý? S opravdu velkým nádobíčkem někdy může být potíž, neboť tak snadno nenajde citlivá místečka v lůně ženy. Hodně ženám proto vyhovuje penis „tak akorát“ čili něco okolo 14 cm při erekci. Jestli ho vyvolený má, a ještě dokáže pocitově chytnout svoji partnerku za srdce, je to výhra v loterii. Nicméně žena nebyla stvořena proto, aby se jí podlomily kolena již při pouhém pohledu na obnažený klín jejího nápadníka (od toho jsou na světě muži – obráceně převedeno). Ji zajímá spíše charakter muže než jeho vzdouvající se slipy. Ale přiznejme si, že když dojde na věc, všechny jsou rády, že ho tam najdou!

Návnada jedenáctá: chlapské strniště

Působí víc dospěle – oproti hladce oholené tváři připomínají dětskou prdelku. Opět platí, že všeho s mírou, takže ženské libido hovoří jasně – tři dny bez žiletky jsou přesně to pravé ořechové! Muži, kteří mají v určitý den vyšší hladinu testosteronu v krvi, se potýkají s rychlejším růstem vousů. Zamaskovat chuť na sex je tedy pro ně těžší. (Všimněte si, kdo z vašich kolegů přišel ráno hladce oholen, ale po obědě by se na něm daly strouhat brambory… Pozor, může být opravdu nadržený!) (Čtěte také: 5 chyb, které dělají muži při sexu)

Podtrženo, sečteno: Ženy podle nekončících výzkumů touží po přitažlivém muži, který není lhostejný k jejím potřebám, má stanovené cíle – a jde si za nimi, a ještě je dokáže rozesmát. Tenhle typ je v kurzu pořád, stejně tak jako třeba „malé černé“ v šatníku. Nikdy nevyjdou z módy a člověk se v nich cítí dobře.

A co vy očekáváte od svého dlouhodobého partnera? Jaký by měl být? A pokud ho již máte doma, tak co na něm oceňujete? Napište nám to pod článek!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat