Škola laskání? Potřebují ji všichni chlapi světa! Jak ji absolvovat?

Cvičení, které pomáhá obnovovat milostný zájem? Technika velmi vhodná pro dlouholeté milence uvízlé v rutině? Laskání! Má tři stupně a určitě ho potřebujete naučit!

Laskání… Co to vlastně je? Známý britský sociolog, psycholog a sexuolog Glen Wilson ho charakterizuje jako „pocitové soustředění“. Prostě zájem o tělesné i duševní souznění.

Terapeuti ho dokonce využívají jako léčebnou metodu u osob, které nejsou schopné sexuálně reagovat. Laskání a cvičení, které učí, se doporučuje provozovat v případě, že trpíte nějakými sexuálními problémy nebo jen cítíte nudu. Je to užitečný a zábavný způsob, jak mít k sobě blíž. A co dělat?

Odborníci se shodují, že dávat někomu radost laskáním po celém těle vyžaduje nepřehánět to s pohlavním stykem. „Rozhodně je důležité, abyste po celou dobu, kdy děláte toto cvičení, nesouložili,“ radí Glen Wilson ve své knize Umění lásky, která mimo jiné obsahuje i kapitolu, jak na to. Zvládnete všechny tři stupně laskání?

1. stupeň: poznávání

Doba trvání: třikrát týdně po dobu 14 dnů. Časová náročnost 30-60 minut.

Co dělat? Žádná honba za výkonem, žádné předhánění se v tom, kdo je lepší. Budete pouze prožívat. Oba jste nazí a co možná nejvíc uvolnění. Tomu pomůže třeba krátká masáž krku, svíčky, koupel, vůně nějakého aromatického oleje, příjemný film… Hlavní je pouze dostatek času, po který vás nikdo nebude rušit. A taky teplo a pohodlí. Postupně se střídejte v aktivní a pasivní roli.

Použijte olejíček (či třeba výborný mandlový olej), masírujte se, hlaďte a každý věnujte tomu druhému aspoň 10 minut času. Poté si vyměňte místa a polohu. Mějte na paměti, že nikdo by se neměl dotýkat partnerova pohlaví ani prsou. (Prevence před vzrušením.) Tomu je třeba se vyhnout! Stejně jako líbání…. (Pokud ke vzrušení stejně dojde, zaměřte svoji pozornost na jinou část těla.)

Tip: U této příležitosti můžete zkusit nějaký z nových masážních gelů nebo rekvizit typu PVC podložky či obyčejných polštářů, které uvelebí tělo do pohodlné polohy.

2. stupeň: čas na pravdu

Doba trvání: třikrát týdně po dobu 14 dnů. Časová náročnost 30-60 minut.

Co dělat? V tomto stupni se klade důraz spíše než na dávání na přijímání radosti. „Pasivní partner má dávat tomu druhému zpětnou vazbu najevo, což mu působí radost,“ popisuje odborník s tím, že ještě stále je sex zakázán.

Laskejte se podobně jako v předchozím stupni, ale tentokrát by každý z vás měl vyjádřit, co ho těší a co mu dělá dobře. Buď slovy, nebo gesty. V této fázi už může dojít k polibkům. Opět se střídejte v pasivní a aktivní roli a ke konci každého milostného setkání hovořte o tom, co se vám nejvíce líbilo.

Tip: Svoji ruku položte na tu partnerovu a požádejte ho, aby vás vedl. Vy si všímejte oblastí, kde se hladí, tempa, tlaku, stisku a podobně. Poté si úlohy vyměňte.

3. stupeň: brána rozkoší

Doba trvání: třikrát týdně po dobu 14 dnů. Časová náročnost 30-60 minut.

Co dělat? Tento stupeň zahrnuje vzájemné vzrušování. Lehněte si na záda, aby partner mohl hladit celé vaše tělo. Tentokrát už se může soustředit i na váš klín a vy zase na jeho. Přichází totiž čas, kdy je možné dotýkat se pohlaví a prozkoumávat ho. V této fázi je vhodné dát milenci prostor a nechat ho, aby ukázal, jak chce být příště drážděn. A „příště“ už bude úplně jiné. Tomu věřte.

Tip: Setrvejte ve vzájemném vzrušování dva týdny. Stupňování napětí a kumulace vzrušení způsobí, že sex, který přijde po uplynutí této doby, bude výjimečný. Ale musíte dodržovat předepsaná pravidla a nepolevit. Proč?

Zákony školy laskání

Laskání je sexuální technika podobná pettingu a svádění. Je vhodná pro začínající i pokročilé milence v dlouhodobých vztazích. Toto cvičení pomáhá obnově milostného pouta a připomíná, co jednomu a druhému dělá dobře. Je totiž velmi snadné zlenivět a dělat v posteli věci tak nějak automaticky a popaměti. Proto je orgasmus a věci s ním spojené (třeba ruční stimulace) tabu!

Tak co, jdete do toho?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat