5 věcí, jež je dobré vědět, než si koupíte „milence na baterky“

12.01.2016 | Sex a vztahy

Jaká je vůbec nejoblíbenější erotická hračka na světě? Ano, vibrátor. A není divu. Protože tenhle „milenec na baterie“ dokáže přinést (nejen ženám) spoustu potěšení a nezapomenutelných milostných zážitků.

Vibrátory existují ve spoustě provedení, velikostí, tvarů, barev… Najdete takové, jež věrně připomínají penis, ale i takové, které na první pohled připomínají spíše nějaké designové umělecké dílo než erotickou hračku. Všechny mají své přednosti, proto nebuďte při nákupu ukvapená a na internetu všechny výhody pěkně nastudujte.

Ovšem který je pro vás „ten pravý“, není jediným, co je dobré vědět, než si vibrátor pořídíte. Také je důležité mít na paměti, že…

...nejsou bezúdržbové.

Tedy ne že byste se o vibrátor musela nějak přehnaně starat, ale je rozhodně nutné dodržovat základní hygienické návyky a vibrátor před použitím (a samozřejmě i po něm) pořádně očistit. Prodávají se sice speciální emulze, ale úplně stejně dobře si vystačíte s vodou a mýdlem. Pamatujte, že tahle erotická hračka přijde do kontaktu s vašimi nejintimnějšími partiemi – a to rozhodně nejsou místa, kam byste si chtěla zanést kvůli nedostatečné hygieně nějakou infekci.

...jsou ženám prospěšné.

Opravdu! Však to dokazují i některé studie. Čím nám mohou být vibrátory užitečné? Tak jednak dovolují ženám „užít si“ i bez přítomnosti muže, jednak se díky nim lépe naučíte znát své tělo a navíc prospívají vašemu zdraví. Ano, je to tak. Výzkumy prokázaly, že u žen, jež používají vibrátor, existuje větší pravděpodobnost, že budou pravidelně a ve stanoveném termínu navštěvovat gynekologa a více se zajímat o zdraví svých reprodukčních orgánů.

...pomohou vám více si užívat.

A to nejen, když tuhle erotickou hračku používáte sama. Jak už jsme naznačili, díky vibrátoru žena dokonale pozná své tělo, takže ví, co ji vzrušuje, a své poznatky může velmi dobře zúročit i při milování s partnerem. V jednom průzkumu vyšlo najevo, že ženy, které používají vibrátor alespoň jednou měsíčně, udávají větší sexuální uspokojení než ostatní ženy, lepší zvlhčení pochvy a silnější orgasmus. Zkrátka se jim díky „milenci na baterie“ zlepšil milostný život.

...ocení je i váš partner.

Možná byly vibrátory původně určeny jen ženám pro zpříjemnění masturbace, ale tak tomu dávno není! Pokud máte pocit, že musíte svou hračku před partnerem skrývat, klidně můžete stud i obavy odhodit! Většina mužů považuje vibrátor za docela normální věc a nevadí jim, pokud jej jejich partnerka vlastní a používá. Spousta z nich dokonce umělého pomocníka ráda využívá v rámci předehry ke vzrušení své partnerky! A mimochodem, možná najdete i využití pro muže – vibrace jsou příjemné nejen ženám!

...ani ony nevydrží věčně.

Ano, jednou přijde čas, kdy se budete muset se svou oblíbenou hračkou rozloučit. Obecně se dá říci, že obyčejné, levnější kousky vydrží asi tak rok (záleží samozřejmě na četnosti používání apod.). Pokud vlastníte hračku gelovou nebo gumovou, ani byste ji déle než rok používat neměla – tyto materiály jsou náchylnější k osídlení bakteriemi, a to i přesto, že je pečlivě umýváte. Každopádně – přibližně po roce dobré služby mají i vibrátory nárok na odpočinek. A vy na novou hračku… Vždyť i výběr nové může být zábava (třeba i pro vašeho partnera).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat