Kim Kardashian: Sex po porodu je jako prohodit párek chodbou

Manželka rappera Kanyeho Westa si postěžovala na důsledky porodu v sexuálním životě. Roztažené pohlavní cesty hvězdu selfie fotek překvapily. Komentářem nové zkušenosti ale poněkud uškodila pověsti penisu svého muže. Když s ní teď totiž souloží, ona nic necítí a má pocit, jako by párek proletěl chodbou.

Kardashian si o sexu povídala s moderátorem Scottem Disickem. S Westem má dva potomky, ale prý po ní neustále žádá, aby počali ještě třetího. „Tak mu říkám, že si nemyslím, že bych dokázala mít další. Myslím tím, uf, nikdy to tam dole už nebude stejné. Kanye říká, že to cítí stejně. Ale je to jako byste prohodili chodbou párek,“ svěřila Kim v interview.


Disick se snažil situaci zachránit a reagoval na to slovy: „Myslím, že já a Kanye na tohle nehledíme. Je skutečností, že tam tudy prošlo něco takto velikého. Věci uvnitř jsou jinak. Jsou tam hrboly a zákruty, víte, co myslím? Není to stejné.

Je to stejný dům, ale nábytek je přestavěný,“ dodala Kardashian. „Přesně! Správně! Přední dveře jsou stejné, ale uvnitř jsou gauče roztažené od sebe a pomíchané a přeházené, jako by tam řádil hurikán,“ dodal Disick.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat