Cviky pro super výkonné milování? Tyhle!

Každý vám řekne, že správná strava, snížení stresu a dostatek spánku jsou aspekty dobré pro vaše zdraví. Jenže už se taky někdo někdy zmínil o tom, že nedostatek pohybu brání výkonům sexuálního života a ovlivňuje intimní spokojenost?

Vždyť se nemůže nic stát. Stačí, že se hýbám při chůzi do práce, říkáte si. Podceňovat fyzickou aktivitu se ale nevyplácí! Koneckonců pohyb ovlivňuje fyziologickou a emocionální sféru. A působí na to, jaký výkon v posteli předvedete.

Touha musí být neustále v aktivitě!

Sportovně neaktivní osoby se potýkají s nedostatkem energie a dušností. Mnohé studie ukazují, že budování fyzické kondice zvyšuje sexuální vitalitu a snižuje riziko vzniku erektilních dysfunkcí u mužů. Cvičení typu aerobní aktivity zlepšuje krevní oběh, čím si milenci lépe mohou vychutnat sexuální kontakt – libido tak neusíná na vavřínech. Prostě platí, že když jste líní, i vaše touha usíná. Navíc po sportu není tak těžké, dostat se psychicky do erotické nálady, protože člověk je víc „nabuzený“. (Kolikrát fyzické výhody cvičení převáží ty psychologické.) Dost už ale o pozitivech aktivního životního stylu. Víte, na čem by se měla zakládat vaše sexuální cvičení?

Co pravidelně absolvovat v zájmu spokojeného milostného života?

1. Sex: Pohlavní styk je fyzická aktivita sama o sobě, protože spaluje kalorie (zhruba 80 kalorií za každou půl hodinu), zvyšuje srdeční frekvenci a posiluje svaly. Takže, když si odpoledne dopřejete sladkou tyčinku, večer přidejte o nějakou tu polohu navíc. Jednak čokoládu spálíte, ale ještě budete mít dobrý pocit ze solidně vykonané „práce“.

2. Aerobní cvičení: Vybudování kardiovaskulární vytrvalosti je základem. Jak vám třikrát týdně nebuší srdce jako o závod (při běhu, skákání přes švihadlo, plavání, jízdě na kole nebo rotopedu, hodině spinningu atd.), nikdy nemáte jistotu, že budete stačit s dechem, až vás partner požádá o zatraceně dlouhou jízdu na koníčku.

3. Silový trénink: Silné svaly vám umožní vychutnat si širokou škálu sexuálních pozic, které vyžadují námahu. Provádění cvičení formou odporu a vytváření svalové hmoty je přímo úměrné většímu sexuálnímu výkonu. Vhodné jsou dřepy (posilujete dva svaly, které intenzivně pracují při pohlavním styku například při jezdeckých polohách), kliky (opřít se o silné paže při krkolomných pozicích je fajn kvůli stabilitě) a dokonce i žvýkání a dělání bublin kvůli procvičení obličejových svalů z důvodu delší výdrže při orálním sexu. I když to vypadá hrozivě, tři série po několika opakováních (obden) by zanedlouho měly přinést ovoce.

4. Kegelovy cviky: Zapomeňte na zadržování moči při malé potřebě – to se doporučovalo doteď. Nyní už jsou na tohle cvičení trenéři! Ukázalo se, že mnohem efektivněji pracují pomůcky s nálepkou vaginální posilovače (například Lust Trainer za 499 korun či Come Compact GB za 599 korun). Ženy díky cvičení s nimi mají intenzivnější orgasmus, zvyšují schopnost svých poševních svalů a pociťují zvýšenou citlivost genitálií. Zkuste si o ně napsat Ježíškovi. Když je to pro rodinné blaho, nemá ten váš nad čím váhat…

5. Protahování: Flexibilita přijde vhod, když se snažíte o nějaké to prohnutí při sexu. V zabraňování krácení svalů vám pomůže například jóga. Pak už nebude problém vyzkoušet nějakou tu exotickou polohu, ke které vám chyběla nejen odvaha, ale i pružné tělo!

Tak co, kdy se vrhnete do náruče potu a dřiny? Věřte, že těžce na cvičišti, lehce na bojišti! Všechno je to spolu provázané! Budete-li mít díky cvičení náladu na sex, pak při sexuální stimulaci podpoříte vylučování endorfinu neboli hormonu štěstí, což vás učiní spokojenými. Tak hurá do toho!
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat