5 míst a 5 poloh pro rychlovku

Máte malé dítě a nevíte, co to jsou romantické večery ve dvou? Bojujete s únavou a nemáte náladu na dlouhé mazlení? Zrychlete svoje milování, energie vám na prvních deset minut bohatě vystačí!

Někdy vám k milování musí stačit pár minut, tak proč se zdržovat hledáním vhodného místa? Čas přece je drahý. Můžete se přece pomazlit právě tam, kde jste! Situaci vám ale v momentálním ročním období stíží několik vrstev oblečení, které nosíte. Proto je pro tenhle experiment jedinou podmínkou sukně a pod ní legíny či punčocháče, které se dají lehce stáhnout. Kozačky mohou zůstat na svém místě. A svetr a kabát jakbysmet. Pochopitelně ale záleží na improvizaci i prostoru.

Výtah

Výtah je skvělým místem pro super rychlou akci, pokud ovšem nejedete do druhého patra, ale máte namířeno aspoň do sedmého. I tak však není od věci projet se po trase třeba dvakrát a okusit adrenalin z případného odhalení nezvanými čumily.

Jak se natočit: Ideální poloha je čelem ke zdi – hezky v řadě za sebou.

Schodiště

Jednou z variant je výšlap domů nebo na návštěvu do několikátého patra po svých, a to v době, kdy je v budově vyhlášen noční klid. To, že člověk dělá něco zakázaného, a počítá s přistižením, je velmi vzrušující.

Jak se natočit: Sednout si na schod, kabát pod sebe. I misionář se při troše šikovnosti zvládne. Jestli máte schodiště přímo doma, stačíte si rychle užít v mezičase, kdy jdete pro ručník koupajícímu se dítku. Stačí jen, aby partner pohotově odložil noviny a byl trochu akční.

Kino

Jít do kina znamená dvě věci. Dívat se na film a ošmatávat se jako v sedmnácti, když jste musela být do deseti hodin doma. Tohle místo je ideální pro páry, které sem tam odloží dítě k babičce a jdou si odpočinout od role mámy a táty. Zadní místa v kině jsou jako stvořená pro nenechavé prstíky nebo orální sex (určeno pro ty odvážnější). Musíte ale vybrat film, který už všichni viděli. Trhák, na který jsou několik týdnů dopředu vyprodané rezervace, klid na intimitu nevěstí.

Jak se natočit: Přidřepnout na kolena, způsobně sedět vedle sebe a stimulovat mu mužství rukou.

Kancelář

Domluvte se, že jednoho pátečního večera vyzvednete partnera v kanceláři, nebo on vás. Sex na takovém místě dělá život lepší. Na gauči, židli, konferenčním stolku? Jeden z těchto kousků nábytku si zaslouží vaši pozornost! A pokud vy nebo váš drahý nepracuje třeba ve státní tiskárně cenin nebo na benzinové pumpě, budete na takový zážitek dlouho vzpomínat. V horším případě se můžete stát hvězdou internetu, neboť kamerový systém si vaši live show určitě nenechá pro sebe.  

Jak se natočit: Určitě znáte ty komedie, ve kterých má šéf pod stolem schovanou sekretářku, jež mu dělá dobře pusou. Vezměte si z ní příklad! Na oplátku se horní polovinou těla položte na ten jeho masivní pracovní stůl (k partnerovi zády) a se nechte opečovávat zezadu.

Hotelový bazén, vířivka

Kdekdo doporučuje pro rychlý sex toalety. Nevím, jak vy, ale většina žen si milování vedle záchodové mísy představit nedokáže, i když chápeme, že někdy chtíč zvítězí. My lepší variantu pro milování na částečně veřejném místě vidíme ve vířivkách a bazénech. Voda totiž schová ledacos, i když na oplátku vymývá poševní sekret, čímž se styk může stát bolestivý. Pokoušet štěstí by neměly ty z vás, které se potýkají s chronickými poševními záněty. Jelikož je voda penisem zatlačována hluboko do pochvy, hrozí jejich vznik. Jinak ale směle do toho! I vzájemná masturbace pod povrchem vody se počítá!

Jak se natočit: Přitisknout se zády na svého partnera a mírně se naklonit dopředu. Když budete s partnerem čelem k sobě, vzbudíte u kolemplavoucích podezření.

Víte, že…
Jistá americká studie uvádí, že skvělý sex je ten, který trvá v rozmezí sedmi až třinácti minut. Taková rychlovka prý nezatěžuje tělo ani mysl.

TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat