20 důvodů, proč je sport praktičtější než sex

Všude se píše, jak je sex prospěšný pro tělo i ducha, kolik se při něm spálí kalorií, jak dlouho a často bychom se měli milovat, abychom zapadali to standardu společnosti. Sex ale není všechno! Zde je 20 důvodů, ve kterých je sport lepší!

1.    Ušetříte se příprav romantické večeře. Prostě jen sbalíte tašku s věcmi na převlečení a vyrazíte do víru potu a dřiny.

2.    Při běhání spálíte víc kalorií.

3.    U sportu si nemusíte povídat, když nechcete. Hekat a mlčet celou půlhodinu, a ani pak ze sebe nevydat ani hlásku, je přinejmenším nespolečenské.

4.    Fyzická aktivita unaví tělo a vypláchne hlavu, při sexu se často špatně zapomíná na nezaplacené složenky, cholerického šéfa, milence a milenky a hádky s partnerem.

5.    Na sex se většinou soustředíte. „Měla bych ho políbit na krk“, Co když si kleknu na všechny čtyři“, Bude mu vadit, když teď podám kondom?“ Sport je mechanická záležitost, která (aspoň většinou) nevyžaduje hluboké přemýšlení.

6.    Můžete trénovat v každém ročním období, kdežto při sexu na sněhu hrozí, že si zmrazí sperma. (A vy to odnesete zánětem močového měchýře.)

7.    To, jak dlouho bude trénink trvat, si můžete zvolit sami. Žádné počítání: „Podle výsledků profesora Weisse Češi věnují sexu půl hodiny, z toho přesně polovina připadá na předehru. Když se milujeme méně, je to divné?“

8.    I stokilová činka je lehčí než bolestné přiznání: „Nevzrušuješ mě.“ Nebo nečekané překvapení: „Přivedl jsem do trojky Vanesu, snad ti to nevadí.“

9.    Obsluha fit centra ani sparing partner vám nezavolá uprostřed noci s tím, že na vás má chuť.

10.    Každý den můžete otestovat novou tělocvičnu, sportovní aktivitu i zátěž.

11.    Rozcvička vás zahřeje úplně stejně jako předehra.

12.    Sportovat jdete tehdy, když se vám chce. Milovat se někdy musíte, i když na to nemáte chuť.

13.    Sportovat můžete ve skupině, aniž by to bylo perverzní, ale zkuste v práci říct, že jste souložili v pěti?

14.    Při sportu nehody nekončí těhotenstvím!

15.    Sportovních aktivit je na světě nespočet, kdežto milenec je obvykle jen jeden. (A pořád má rád to samé.)

16.     Při sportu se můžete nerušeně dívat na oblíbený seriál nebo poslouchat iPod, aniž byste si museli vyslechnout, že jste sobečtí, nevšímaví a vůbec hrozní milenci.

17.    Veškeré faldíky, kila navíc, pomerančovou kůži i kuří oko bezpečně schováte do sportovního trikotu či mikiny, kdežto při sexu vyjde pravda o typu postavy a jejích nedostatcích najevo dřív nebo později.

18.    Sport snižuje cholesterol, sex zvyšuje krevní tlak a je příčinou infarktu.

19.    Po sportu můžete sprchu odfláknout, ale po sexu si musíte vydrhnout všechna tělesná zákoutí. Co kdyby tam uvízlo něco, co nemá být vidět ani cítit? Pot na rozdíl od spermatu tak pobuřující není.

20.    Na sportovním náčiní ušetříte, pokud si ho koupíte z druhé ruky. Kdo by si ale od někoho odkoupil použitý vibrátor? Jedině dobrodruh!

Kdy se dá obojí zkombinovat?

Časopis New Scientist uvádí, že sex před sportovní aktivitou organismus nevyčerpá, ba naopak povzbudí k lepším výkonům.
I celorepublikový výzkum sexuálního chování realizovaný společností STEM/MARK ve spolupráci se sexuologickým ústavem přináší podobné výsledky. 70 % lidí uvedlo, že sex 24 hodin před sportovním výkonem nemá vliv na jeho kvalitu. Ovšem téměř 18 % jej považovalo za lepší. Jedno a druhé se tudíž nevylučuje, obzvlášť když vánoční cukroví udělá s postavou svoje…
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat