Nesuďte svého partnera za touhu po jízdě zadními vrátky

22.09.2023 | Sex a vztahy

Překvapil vás partner při milování nevšedním požadavkem? I muži se občas dožadují análních praktik, při kterých jsou oni sami v submisivní pozici. Pokud se vám ta představa úplně neprotiví, můžete zkusit partnerovi vyhovět.

Zábava pro „hetero“ páry? Ano!

Co se týče análního sexu u mužského pohlaví, máme tuto praktiku zažitou spíše jako záležitost homosexuálů. Nicméně i u mužů, kteří jsou čistě heterosexuální, se může objevit touha po něčem novém. Anální sex není žádnou výjimkou. Přestože většina mužů do blízkosti těchto intimních partií nikoho nepustí, najdou se tací, které to láká.

Oblast konečníku je všeobecně velmi citlivou zónou a jejím drážděním můžete docílit velkého vzrušení. Jinak tomu není ani v případě mužů. Dráždění konečníku ve spojení s masáží prostaty dovede přivést muže na vrchol blaha.

Přestože je toto téma poněkud tabuizované, nejde o nic neobvyklého. Průzkumy (1) uvádí, že obrácenému análnímu styku se pravidelně oddává až patnáct procent heterosexuálních párů. To není zrovna málo.

Tohle nezvládnu…

Pokud se vám požadavek příčí a nemáte z toho dobrý pocit, snažte se jej nezavrhovat hned a neuvádět tím partnera do rozpaků. Pokud jste se o podobných praktikách nikdy nebavili a ani v nejmenším vás nenapadlo, že by tohle mohlo partnera lákat, může to být zpočátku menší šok, ale váš partner také jistě dlouho otálel, než se odhodlal vás o podobnou věc požádat. Myslete na jeho důstojnost a dejte prostor novým zážitkům (nicméně i zde, tak jako u všech sexuálních praktik, platí, že se nemáte do ničeho nutit).

Nemusíte si pořizovat připínací penis a pouštět se do scén jako vystřižených z filmů pro dospělé. Bohatě postačí, když budete partnera pro začátek dráždit prsty v okolí řitního otvoru a když se na to budete cítit, můžete pokračovat dál.

Nepodceňujte přípravu

Samozřejmostí je pečlivá hygiena a lubrikační gel, bez kterého se neobejdete. Anální otvor nemá schopnost přirozené lubrikace a bez jeho použití byste partnerovi mohly způsobit nejen nepříjemný zážitek, hrozí také drobná poranění, která mohou být velmi bolestivá.

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4949144/, názor autora - zbytek článku






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat