Snadné osvěžení upadajícího milostného života

Nevíte, co s načatým odpolednem? Co takhle úklid a lehké zútulnění ložnice? To byste nevěřili, jak revitalizace této místnosti může zvýšit chuť na sex. Jsou tu ale i další zlepšováky libida!

Kam zmizela ta romantika? Nebo spalující vášeň, kterou jste ve vztahu ještě donedávna měli? Zamávala na rozloučenou a už se neukázala? Možná někde zabloudila a hledá cestu zpátky, s čímž jí ale můžete pomoci. Co třeba takhle?

Miláčku, musíme si promluvit!

Nějaké ty potřeby má každý, a to samozřejmě včetně těch intimních. Jenže pokud si je člověk nechává pro sebe, moc daleko nedojde. I vědci, kteří se opírají o své studie (1), zdůrazňují, že i pouhé povídání si s partnerem o erotických chutích je pro milostné uspokojení klíčové. A pro samotný vztah vlastně taky. Ostatně, už jste snad někdy viděli svazek, který by fungoval bez vzájemné komunikace? Zapomeňte proto na úsloví, že mlčeti zlato. Projevte se hezky z plna hrdla i lůna. Můžete jen získat!

Čas na úklid ložnice

Už jste slyšeli o tom, že čím více je domácnost neuklizená, tím větší je stres a úzkost jejích obyvatelů (2)? Týká se to pochopitelně i ložnice, ve které by v zájmu vaší psychické pohody a chuti na milování mělo být naklizeno a útulno. „Ačkoli si to mnoho lidí neuvědomuje, nepořádek a neuspořádanost ložnice je velmi skutečným faktorem v ochotě mít sex“, připomíná australská vztahová poradkyně Christine Rafe (3). Kromě oběžné očisty přidejte pár nových dekorací, vyměňte nudné bavlněné povlečení za sexy satén a nezapomeňte i na příhodnou vůni, která navodí tu správnou atmosféru.

Sólo akce povolena!

Masturbace je dobrá nejen pro duševní zdraví (4), ale i partnerské milostné hrátky. A jak! Z četných vědeckých výzkumů (5) vyplývá, že ženy, kterým sebeuspokojování není cizí, registrují větší sebevědomí, sexuální touhu i celkovou spokojenost s manželským životem. Tak stud stranou a vezměte orgasmus do svých rukou, přinese to sladké erotické ovoce.

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9153093/#R17, (2) www.neurosciencenews.com/anxiety-stress-messy-home-23874/, (3) www.houseofwellness.com.au/wellbeing/relationships/spring-clean-sex-life (4) www.lovehoney.com.au/blog/self-love-survey-australia-masturbation.html, (5) www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/01614576.1991.11074029







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat