Sexuální jiskra: Čím nažhavují své partnery světové celebrity?

Dita von Teese, Beyoncé, Kate Beckinsale, Kim Cattrall a další. Jak a čím sexuálně stimulují svá partnerství? Jejich sexy tipy na vášeň zde!

Dita Von Teese, modelka, tanečnice, striptérka, umělkyně, modla všech fetišistů a podněcovatelka návratu burleskního stylu říká, že klíčem k udržení sexuální vášně a želízka v ohni je umění svádění a škádlení mužů jakéhokoli postavení. Navrhuje dotýkat se sama sebe na místech, která v mužích podněcují sexuální jiskru. Při rozhovoru s pány je prý nutné přejíždět si prsty po krku, vlasech nebo obličeji. „A nezapomeňte být fascinované každým slůvkem, které vysloví,“ říká Dita.

Malé černé šaty

Zpěvačka Beyoncé si myslí, že ženy do super sexy nálady dostanou šaty s kódem „malé černé“. „Myslím si, že každá žena je má. A jestli ne, měla by si aspoň jedny obstarat, protože je to opravdu nutnost. Já sama mám ve skříni pár hříšných černých šatů," nechává se slyšet pěvecká diva.

Špionážní oko

Vztah herečky a režiséra znamená, že Kate Beckinsale a její manžel Len Wiseman tráví hodně času odděleně. Co tedy dělají pro to, aby udrželi sexuální jiskru naživu? Kate navrhuje využít moc webových kamer. „Když jsme od sebe, používáme kamery. Manžel mi dává rozkazy, co bych měla nosit za oblečení." Někdy to ale vůbec není potřeba. Kate totiž má zaručený tip, který na manžela zabere: oblékne si kožený overal z filmu Underworld. „To je zaručený způsob, jak rozvířit stojaté vody manželského sexu,“ přiznává herečka na adresu fetišistických sklonů svého muže.

Erotické slovní souboje

Herecká hvězda Matthew Fox je ženatý se svou ženou víc než 16 let a je přesvědčen o tom, že oheň jejich ložnice udržuje otevřená komunikace o sexu. Prý to jejich vztah ohromně posílilo. Matthew se nechal slyšet, že jejich špičkování na intimní téma, tak zvané souboje, jsou velmi intenzivní, a že do nich s manželkou dávají všechno. Tak hlavně, když to zabírá, že?

Masturbace ve stylu Sexu ve městě

Kim Cattrall, svůdnice ze slavného seriálu, se domnívá, že vlastní láska k sobě samé je nejlepším způsobem, jak udržet sexuální život zajímavý. „Čím dříve se naučíte masturbovat, tím lepší váš sexuální život bude. Trvalo mi léta, než jsem objevila sama sebe tam dole. Dokonce jsem četla knihy od sexuálních terapeutů a stála nahá před zrcadlem, abych se naučila navázat kontakt se svým tělem,“ říká otevřeně.  

Vysoký apetit díky cvičení

Když se Will Smith připravoval na roli, ve které měl ztvárnit Muhammada Aliho, postupoval intenzivní fitness režim. Zdá se, že nově nabitá energie tohoto herce se odrazila i na jeho výkonech v ložnici. „Jsem jedna velká Viagra. Jsem Willagra, sexuální stroj. Musím to mít každý druhý den,“ prozradil veřejnosti své tajemství. Berte to jako motivaci, proč ve fitku vypustit duši.

Francouzština, jazyk lásky

I když manželství Zoufalé manželky Evy Longorie a jejího muže Tonyho Parkera už dávno skončilo, v dobách, kdy k sobě měli tihle dva velmi blízko, se herečka nechala slyšet, že na pikantnosti jejich vztahu se výrazně podílí komunikace ve francouzštině. Peprné výrazy při sexu ale vzaly za své hned poté, co mu přišla na nevěru. Asi neměla dost slušný francouzský přízvuk… Jinak si nedokážeme vysvětlit, že by ženu jako Evu měl muž opustit. Tony asi nemá všech pět pohromadě.

Nahé neděle

I pěvecké star Christině Aguileře manželství s Jordanem Bratmanem nevydrželo. A to i přesto, že dodržovali „nahé neděle“. Christina ještě ve vztahu radila ostatním tohle: „Chcete-li udržet manželství peprné, musíte používat koření. My takhle nemusíme nikam chodit, jsme jen mezi sebou a děláme všechno nazí. I vaříme.“ Sakryš, tak co ten Jordan ještě chtěl?

A čím si vy zpestřujete partnerský sex?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat