Letní svádění. Co s sebou přibalit pro dovolenkové milování?

Horké počasí, dovolenková nálada, nespoutanost a příležitosti, o kterých se nám v zimě ani nezdá, nahrávají milostnému jiskření ve stanu u rybníka, v apartmánu na břehu moře i při jízdě autem. Že se vám tohle vyhýbá? Zkuste své letní svádění trochu podpořit, mějte po ruce tajné zbraně a užijte si víc flirtu, zábavy a zážitků!

Tajemné feromony pro efekt osudové ženy

Lidé si mylně myslí, že feromony patří mezi látky, které v opačném pohlaví vyvolávají nezadržitelnou touhu. Přitom jde o jakousi podporu v seznamování, zvýšení vlastní líbivosti a vytvoření dobré půdy pro navazování kontaktů. Optimálně dávkované feromony z flakonku zajistí to, že je jeden sympatický druhému.

Chcete-li toho také docílit, sáhněte například po výrobku Body Glamour Spray od Lylou určený výhradně ženám (50 ml zhruba za 700 korun). Až jeho kapky se zlatavými třpytkami políbí vaši obnaženou kůži, vynikne vaše opálení. Pikantní vůně zase podpoří onu pověstnou „chemii“ mezi vámi a okolním světem. I manžel ve dvacetiletém vztahu pozná, že je něco jinak!

Afrodiziakální ingredience erotické nálady

Na dovolenou s sebou přibalte i veledůležité doplňky horkých letních večerů. Chybět rozhodně nemůže nějaký erotický masážní olej, jehož cena začíná lehce nad hranicí stokoruny. Aroma melounu, cherry či Piňa Colady (vyrábí Durex za orientační cenu 127 korun) pohladí vaše smysly. Tyto mj. regenerační směsi provoní pokožku, zvláční ji a doslova pohladí, což po dotecích slunečních paprsků přijde vhod. Pokud máte v plánu odpočívat v bublinkách vířivé vany, obstarejte si masážní přípravek s vůní jahod a šampaňského, který se dá vesele ochutnávat. (Švédská kosmetika Swede, fruity love massage, cena cca 300 korun.) Ve variantě lesních borůvek tahle nezbytnost taky nemá chybu!

Zábava za všechny peníze. Proč ne?

Místo klasické karetní hry Prší se v případě špatného počasí zabavte trochu originálněji. Jak? Rozkoš erotická stolní hra pro dvojice je prevencí proti nudě. Jednak během ní odkládáte oblečení, ale také zkoušíte nové věci. Za necelé tři stovky můžete o sobě navzájem zjistit mnoho cenných informací, a ještě se u toho pobavit. 

Pudr nepatří jen na obličej

Nenápadný balíček se hodí v každé situaci. Za doprovodu příjemného šimrání štětečku naneste jedlý tělový pudr Dust Your Sweetie (cca 349 korun) tam, kam uznáte za vhodné, a nechte ho, ať ochutná mocný okamžik vzrušení. Nebo si snad role obrátíte?

Bezpečnost i neskutečné možnosti? Přísavky!

Už se vám někdy stalo, že si jen tak jedete v autě a vidíte hezké místo, o kterém si myslíte, že je jako stvořené pro sex? Stačí zaparkovat vozidlo, vykasat sukni a… Pohodlně se opřít! Ale o co? Single Locking Suction Handle neboli přísavky užitečné do sprchy, na stůl nebo kapotu auta (zkrátka na všechny hladké povrchy), tuto situaci vyřeší. Zajistí potřebnou oporu a připraví půdu pro případné svázání partnera. Tak člověk nikdy neví, kde a kdy ho bude chtít znehybnit, že? K dostání v erotickém obchodě za dvě stokoruny.  

A co si na cesty kromě opalovacího krému berete vy?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat