Stydím se. Tak jak mu má říct, co se mi líbí?

12.11.2012 | Sex a vztahy

Slyšíte a čtete to ze všech stran – v sexu je nejdůležitější komunikace. O všem otevřeně mluvit, vše si s partnerem vyříkat. Jenže co když prostě nejste ten typ, co beze studu dokáže odhodit rozpaky a zábrany?

Nemusíte házet flintu do žita. Komunikovat se dá i beze slov (a v případě milování je to i celkem zábava). Pomozte si řečí těla, gesty, pohledy… Není to tak složité, jak si možná myslíte.

Takže, co dělat, chcete-li…

… ho svést.

Kdo říká, že musíte muže svádět otevřeně a slovy? Muži velmi ocení, když převezmete iniciativu a zahájíte „útok“ ještě před tím, než se odeberete do ložnice. Nečekejte, až tam budete lákána, nalákejte tam svého partnera vy! Jak? Využijte sílu doteku! Jemně mu masírujte krk, proplétejte mu prsty ve vlasech, dotýkejte se jeho paží, nohou, zkrátka jakékoli části jeho těla – kromě té jediné. Pokožka je totiž tou největší erotogenní zónou, vůbec se nemusíte dotýkat mužových intimních partií, abyste jej vzrušila. Kromě doteků ještě přidejte pohledy – dívejte se mu zpříma do očí, usmívejte se, pokývejte lehce hlavou směrem k ložnici… Nebo se vydejte směrem k posteli, ohlédněte se přes rameno, pokývejte na ně prstem… Takovou pozvánku muž prostě neodmítne!

… mu „říci“, co se vám líbí.

Každý člověk je originál, a tak co vzrušuje jednoho, nemusí tak úplně „zabírat“ na druhého. Jak tedy partnerovi říci, že vaše erotogenní zóny jsou trochu (úplně) jinde, než si myslí, když se vám jaksi nedostává slov? Asi nejlepší bude, když mu povedete ruku. Zkrátka ji položte tam, kde byste ráda, aby se vás dotýkal.

Pak je tu ještě další „problém“, tedy patříte-li spíše mezi stydlivky. Jak partnerovi vysvětlit, že byste ráda váš milostný život trochu ozvláštnila. Třeba nějakou novou polohou, hračkou apod. Tady to jde beze slov o něco málo hůře, musíte totiž partnera dokonale znát. Jedinou možností totiž je, že mu svou fantazii názorně předvedete (hračku mu předáte třeba zabalenou jako dárek, novou polohu mu ukážete v knize apod.). Tím, že nedokážete o podobných věcech mluvit, se však lehce vystavujete nebezpečí, že muže zaskočíte (i když to se, popravdě řečeno, stává málokdy, muži v posteli experimentují rádi).

Zjednodušeně řečeno – chybí-li vám slova, musíte se spolehnout na neverbální konverzaci. A musíte počítat s tím, že se úspěch třeba nedostaví okamžitě, ale postupně. Což vůbec nemusí znamenat, že přijdete o zábavu. Právě naopak, přichystáte si spoustu vzrušujících zážitků…
TIP Bety:
Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat