6 důvodů, proč nemáte dost dobrý sex

Říká se, že „vždycky může být lépe“. A to i v sexu. Zde je šest důvodů, proč neprožíváte ohromující sex, který si zasloužíte.

Lidé sex provozují z mnoha různých důvodů. (Podle výzkumu studie University of Texas jich je 237.) Většinou se však honí za uvolněním napětí, které poskytuje tolik známý a medializovaný orgasmus. Pokud s jeho dosažením máte potíže, nebo jen necítíte to pravé uvolnění a uspokojení z milování, je načase zjistit, co nebo kdo za tím stojí. Teprve pak se dostanete na vytoužený vrchol a užijete si vášnivého sexu.

6 důvodů, proč vás sex neuspokojuje

1.   Odbýváte přípravu. Proti rychlovkám nic. Ovšem nejvýbušnějšího a maximálně uspokojujícího sexu mohou dva milenci dospět jen tehdy, když jsou soustředění na rozkoš, duchem přítomní a zaměření jeden na druhého. Takového skoro až sexuálního transu se dá dosáhnout pouze během předehry, kdy dáte čas všem smyslům, aby se mohly aktivovat. To zvyšuje vzrušení a touhu, násobí šanci na dosažení orgasmu během hlavního závodu. Navíc váš rozkrok během vzrušení projde fyziologickými změnami. Stěny pochvy se rozšíří, takže penetrace bude mnohem zábavnější.

2.   Předvídáte. Když víte, co bude za pár minut následovat, nevědomky snižujete faktor doprovodného napětí, čímž přicházíte o super rozžhavení. Je potřeba občas dělat neočekávané věci, nebo k nim partnera nenápadně směrovat, aby zase (a jako před týdnem) nedělal pořád to samé dokola. Tak si na sobě nechte boty, milujte se ve spodním prádle nebo si omotejte korále okolo ruky a tahy nahoru a dolů mu udělejte dobře! Díky vašemu přístupu se změní i ten jeho.

3.   Necháváte „to“ na něm. Zasloužíte si pozornost, po jaké toužíte. „Váš milenec vás jistě chce potěšit, ale ve skutečnosti nemusí vědět, jakým způsobem to má udělat,“ zastává názor Diana Cage, spisovatelka erotických knih, podle které jsou někteří muži vnímavější víc než jiní, ti ostatní potřebují nápovědu. Můžete to vyřešit tak, že pokud chcete něco konkrétního, nebojte se zastavit akci nebo změnit její průběh. Názorné ukázky řeknou víc než tisíc slov.

4.   Odrazujete ho. Kritika není sexy, takže použijte pozitivní posílení jeho ega, které způsobí, že při sexu dostanete, co chcete. Prohlášení jako: "Mám ráda, když se mě dotýkáš na krku," "Miluju, jakým způsobem používáš ústa," je vynikající způsob, jakým lze zachovat erotické napětí mezi vámi a milencem. 

5.   Nechcete převzít kontrolu nad vlastním orgasmem. „Má-li žena falešné informace o vlastním těle nebo si myslí, že by mělo fungovat jinak, zneklidňuje ji to, trápí, problém hledá často v partnerovi. Je to přece on, kdo ji není schopen uspokojit… A problém je tu,“ říká sexuolog Zlatko Pastor. Přitom smyslem života muže není přivádět ženy k nekončícím orgasmům. Ano, měl by být pozorný k vašim potřebám, ovšem dosáhnutí vyvrcholení není pouze jeho zodpovědnost. Sex je něco, co děláte společně, takže je vhodné ho nasměrovat, změnit pozici, sdělit mu, aby tady ubral a jinde zase přidal na tempu. Bez souhry to nepůjde. A obviňování je krátkozraké.

6.   Nepoužíváte žádnou erotickou pomůcku. Mnoho nadšených klientů obchodů s erotickými pomůckami si nejdřív myslelo, že žádné hračky pro dospělé nepotřebují. K nim patří i třiatřicetiletá Linda. „S partnerem jsem v posteli byla spokojená, tak na co to měnit? Neměla jsem potřebu sžívat se s něčím vrnícím, kovovým nebo ohebným,“ přiznává grafička. Svůj názor ale naštěstí přehodnotila. „Když mě partner obdaroval párovým vibrátorem pro nás oba, byla jsem nakonec ráda. Překvapilo mě, kam až se náš sex posunul,“ vypráví Linda. Ano, je to tak. Erotická pomůcka značně posílí zážitek z pohlavního styku, a umožní vám dostat se na vrchol s mnohem menším úsilím.

A co vám brání ve skvělém sexu?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat