Sex a konec světa. Koho mít v posteli ještě před zánikem?

Jak souvisí sex s koncem světa? Že to poslední, co by člověk chtěl před svou smrtí zažít, je pořádně divoká jízda! Tak to aspoň uvádí skoro polovina Francouzů. Máte stejný názor? A koho byste naposledy ve své posteli chtěli mít?

Už vás napadlo, co byste chtěli stihnout ještě předtím, než přijde avizovaný konec světa, mayským kalendářem stanovený na 21. prosince 2012? Usmířit se se sestrou? Odpustit bývalému? Podívat se do Mexika? Konečně vyznat lásku Alešovi? Toho by asi bylo, že? Představte si, že když podobnou otázku položili Francouzům, a specifikovali ji tím, jaký pozemský zážitek by podle nich měl být ten poslední, odpověď nebyla nijak překvapivá.

Mužské poslední přání? Hříšná trojka!

Podle průzkumu seznamovacího portálu FirstAffair si milování vybralo 47 procent mužů a 25 procent žen. Muži navíc mají o svém posledním milostném zážitku jasnou představu. Ideálně by se na něm měly podílet tři osoby, čili hlavní aktér a dvě milenky. Ty by v nejlepším případě měly být z řad světoznámých celebrit. Jakých?

Až 39 procent mužů by dalo přednost před svou současnou přítelkyní francouzské herečce Marion Cotillard, která ztvárnila postavu Edith Piaf ve stejnojmenném filmu, a Angelině Jolie. Mezi nejčastěji zmiňovaná jména se dostala i americká herečka ukrajinského původu Mila Kunis z romantické komedie Kamarád taky rád, kde si zahrála po boku Justina Timberlaka.

Koho chtějí ženy?

Odpovědi žen se mírně lišily. 31 procent by neměnilo a svůj poslední pozemský zážitek by chtělo prožít se stávajícím partnerem, některé ženy popustily uzdu svojí fantazii a uvedly jméno francouzského herce Jean Dujardina, který je přezdívaný evropským Georgem Clooneym, dále šlo samozřejmě o pravého George Clooneyho a v neposlední řadě i o Leonarda DiCapria. Pokud jsou Francouzi takoví patrioti, co by asi na totožný dotaz odpověděli Češky? Vyhrál by Tomáš Klus, Roman Šebrle nebo třeba Vojta Dyk?

Nastane konec světa?

Ať už by to bylo jakkoli, nic to nemění na diskuzích ohledně onoho mayského kalendáře. Bude, nebo nebude konec světa? Podle českých badatelů Bohumila a Vladimíra Böhmových se něco takového odkládá. Ve skutečnosti totiž cyklus končí v roce 2116.

Studie nedávno uveřejněná v německém prestižním astronomickém časopise Astronomische Nachrichten dokládá, že z  více než padesáti teorií určujících vztah našeho kalendáře k tomu mayskému mají tito bratři jedinou správnou teorii. Současná populace se tedy nemá čeho bát. Ale co ty další?

Zuzana Marie Kostičová, mayistka a religionistka z Filozofické fakulty Univerzity Karlovy, na stránkách České televize poznamenala: „Mayové podle všech informací, které máme, žádný konec světa nečekali, a popravdě, nečekám ho ani já.“

A s kým byste se naposledy chtěli pomilovat vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat