Vášeň v ložnici: V jaké se budete milovat častěji. Červené, nebo fialové?

Jak vypadá vaše ložnice? Vyznáváte klasiku bílých stěn a naducaných peřin? Pak se nedivte, že váš sexuální život není žádná hitparáda! Lidé, kteří se milují nejčastěji, mají doma fialovou!

Zapomeňte na bíle vymalované zdi a teplé babičkovské peřiny! Jeden z posledních výzkumů ukazuje, že barva vašich stěn i styl ložního prádla ovlivňuje šance na spokojený milostný život!

Prostředí ložnice dělá hodně

Průměrný britský manželský pár má prý sex 2,55krát týdně. Češi jsou na tom podle Sexuologického ústavu 1. LFUK a VFN podobně. Mladší páry souloží až třikrát týdně, ty starší spíš dvakrát. Nový výzkum realizovaný společností LittleWoods ale ukazuje, že se to dá změnit, a to poměrně snadno. Vymalujte a povlékněte jinak, než jak tomu bylo doposud!

Červená už není tak sexy

Výsledky studie plynoucí z odpovědí dvou tisícovek dospělých lidí prokazuje, že ti, kdo mají stěny ložnice vymalované do odstínů lila, fialové či purpurové barvy, mají sexu nejvíc. V číslech to znamená 3,49 „čísel“ každý týden. Říkáte si, že to není možné? Postrádáte onu pověstnou červenou barvu, která je se sexem spojená? Pokoje s tímto dekorem se umístily až na druhém místě, následuje nebeská modř a růžová, pátou příčku překvapivě zaujímá černá.
To ale není všechno. Nejen barvy v sexu pomůžou! Frekvence pohlavních styků se dá ještě zvýšit výběrem materiálu samotného povlečení. Přidáte-li k vítězné fialové hedvábný materiál povlečení, zvýší se průměrná frekvence souloží na 4,25krát za týden!

„Celé roky říkám všem, že béžová ložnice vede k béžovému sexu. A to bych tedy nepřál nikomu,“ tvrdí uznávaný britský interiérový designér Laurence Llewelyn-Bowen. Nejsexuálnější ložnice má podle něj purpurové zdi, lila hedvábné povlečení a fialkové přehozy. Že ta vaše vypadá úplně jinak? Zjistěte svoje šance na zvýšení sexu podle následující tabulky:

Barva ložnic podle frekvence souloží

1. Purpurová a fialová
2. Červená
3. Nebeská modř
4. Růžová
5. Černá
6. Námořnická modř
7. Žlutá
8. Oranžová
9. Hnědá
10. Bílá
11. Béžová
12. Zelená
13. Šedá

Pozor na peřiny!

Poslední jmenovaná, tedy šedá barva, je natolik neatraktivní, že znamená pouze 1,80krát sex týdně. Pokud ji ještě zkombinujete s teplými (péřovými) peřinami, nepočítejte se žádnou vášní! Zelená a béžová je na tom o něco lépe: sex 2,55krát za týden, což je podle onoho britského výzkumu průměrná frekvence pohlavních styků.

Berete si výzkum k srdci? Už si objednáváte nové povlečení? Pak věřte, že i detaily jako neutřený prach, ohryzky pod postelí nebo upatlaný noční stolek se s příjemným milostným zážitkem příliš neslučuje. Pak už ale vášnivým zážitkům nic nestojí v cestě!

A jakou barvu ložnice máte nejradši vy?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat