Něžnost za 1 200 korun. Newyorčanka si otevřela firmu na mazlení!

Někdy vše, co potřebujete, je objímání a hýčkání. A Jackie Samuel z New Yorku je zde, aby vám to splnila. Má totiž firmu na mazlení. Za 60 dolarů na hodinu (asi 1 182 korun) je k dispozici každému!

Devětadvacetiletá Američanka, absolventka vysoké školy, prý zná přes 100 pozic z knihy podobné Kámasútře, kterými se inspiruje ve svém podnikání. Aplikuje je totiž na neznámých lidech toužících po hřejivém dotyku. Jak na takovou službu vůbec přišla? „To, co jsem chtěla udělat, je mazlit se, tak mě napadlo, že je to dobrá věc,“ říká všem, kdo se jí ptá.

Začalo to studentskou brigádou

Svůj podnikatelský záměr zkusila se sestrou realizovat již v počátcích svých vysokoškolských studií, kdy obě dámy prodávaly objetí na ulici: za dolar jedno. Za hodinu si vydělaly dolarů osmdesát, takže zájem byl. Jackie se proto rozhodla, že si na této službě založí živnost, jejíž sídlo umístí do soukromí činžovního domu. Certifikace nebyla nic jednoduchého, ale nakonec se to podařilo. „Musím mít nějaké osvědčení nebo licenci, která udává, že jsem kvalifikovaný profesionál, ale nemohla jsem najít nikoho dalšího, kdo by dělal to, co já, a proto jsem se rozhodla být první,“ řekla pro lokální televizi ABC 13.

Nyní ji v jejím privátu vyhledávají desítky klientů, přičemž Jackie popírá, že by zacházela na hranici, která dělí mazlení od hlubších intimností. Nahota není dovolena. Ta má odradit klienty, většinou ve středním a vyšším věku, kteří prý z větší části respektují předem daná pravidla.

„Nemá to nic společného se sexem. Já jen věřím na léčivou sílu doteku. Vždyť věda nepochybně dokazuje, že nesexuální kontakt s druhými příznivě působí na zdraví i psychiku,“ svěřuje se na svých stránkách. Podle ní mazlení dokáže preventivně zahnat stres a napětí až na několik dní dopředu. „Myslím, že spousta lidí nemá nikoho ve svém životě, kdo mu mohl věnovat uklidňující dotek," nechává se slyšet Samuel  – „mazlilka“ z povolání. Patříte mezi ně? Zajímá vás, jak takové sezení probíhá? „Většinou začínám lžicováním, to je pozice, kdy jeden partner zezadu objímá toho druhého. Jelikož jsem menší postavy, jsem většinou ta menší lžíce,“ vysvětlila podnikatelka médiím.

Ze spontánního vzrušení klientů vědu nedělám!

A co na to Amerika? Polovina nadšeně souhlasí, druhá ji označuje za prostitutku. „Vzrušení je normální a nikdo by se kvůli tomu neměl cítit zahanben. Nesmí ale nikdy přejít v činy," dodává Samuel, která pro svoji bezpečnost povolala členy své rodiny, aby jí v době poskytování služby byli poblíž, kdyby chtivý klient vyžadoval něco víc. Jinak si ale Jackie na nic nestěžuje a dokonce se věnuje i sociálně slabým, kteří si tuto službu nemohou dovolit. „Dávám jim příležitost, aby to zažili,“ uzavírá Jackie, která se v takových případech svého výdělku vzdává.

A co vy? Myslíte, že nechat si platit za mazlení je nesmysl? Uvítali byste takovou službu i u nás?

TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat