Kondomy do mrazáku rozhodně nedávejte

Erotické hrátky s teplotou jsou nesmírně vzrušující! Pro narušení stereotypu ve své ložnici můžete využít kostky ledu, horký vosk či nahřáté ručníky, ale radši se vzdejte nápadu laškovat s kondomy vytaženými z lednice! Proč to není dobrý nápad?

O dob, kdy se jeden z nejstarších zaznamenaných kondomů, vyrobený z vepřového střeva, před použitím namáčel do teplého mléka, uplynulo hodně vody. Díky bohu! Dnes jsou moderní prezervativy tenké, snadno dostupné, spolehlivé, ochucené i napuštěné lubrikanty s benzokainem, jež oddaluje vyvrcholení (to je ta varianta pro rychlíky). Někteří lidé si však myslí, že ochranné pláštěnky vydrží všechno, proto je před používáním dávají do ledničky – v domnění, že při sexu zažijí něco nevídaného!

Jako obklad ano, ale tím to končí

Vychlazený kondom, který je navíc naplněný studenou vodou, může ulevit od otoků a odřenin způsobených při sexu. Pokud jej umístíte kupříkladu mezi stehna či do okolí vaginální oblasti, dočkáte se zmírnění nepohodlí a úlevy. Tenhle nápad žádná rizika nepřináší, což se ovšem nedá říct o tom dalším.

Erotika ve stylu severního pólu

Čím dál častěji se objevují alarmující zprávy o lidech, kteří kondomy vytažené z lednice nebo mrazáku používají přímo během sexuální aktivity. To proto, že údajně zvyšují pocit potěšení a v kontrastu s teplou pokožkou vyvolávají příjemné pocity. Nic proti gustu, ale je třeba zdůraznit, že se tato praxe nedoporučuje, protože přináší jistá rizika.

Teplotní výkyvy kondomům neprospívají

Chladné teploty snižují pružnost prezervativů, jež jsou vinou toho náchylnější k poškození. Extrémně chladný prezervativ se během sexuální aktivity může poškodit a roztrhnout, což nahrává riziku nechtěného těhotenství nebo přenosu pohlavně přenosných infekcí. Nespoléhejte se ani na balíčky, které byly dlouho ponechány v přihrádce auta.

Obecně totiž platí, že se kondomy nesmí dlouhodobě skladovat ani ve vedrech nad 30 °C, jsou zkrátka navrženy pro uchovávání při pokojové teplotě a měly by být opečovávány podle pokynů výrobce. V opačném případ není zaručena jejich spolehlivost, která je jinak vyčíslena na 98 %.

Zdroje: www.pulse.com.gh/lifestyle/why-some-people-use-refrigerated-condoms/8vb79pr






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat