Vaříte rádi nazí? Tohle ochrání vaši »chloubu«!

Společnost J&D‘s Foods opět nezklamala. Jako každý rok před Vánocemi i letos přinesla mužům nějakou slaninovou specialitu. Loni to byl deodorant s vůní slaniny, rok předtím kondom či lubrikační gel s vůní této masové pochoutky. Letos ale nic voňavého po křupavém špíčku nemá. Vyrobila zato chránič rozkroku Naked Bacon Cooking Armor, který je určen všem mužům, kteří rádi smaží slaninu nazí a bojí se o své genitálie kvůli prskajícímu rozžhavenému oleji.

„Naše ochranná pomůcka je vyrobena z tvrdé plastové schránky pokryté pěnou, což je celé zabaleno do vinylu. Je to opravdu zlatý standard v ochraně genitálií před popáleninami rozpáleným tukem,“ tvrdí jeden z majitelů společnosti Justin Esch.

Pomůcka v eshopu společnosti vyjde na patnáct dolarů bez jednoho centu, asi na 330 korun.

„Vypékat a jíst slaninu zcela nahý se prý rovná vítězství v loterii, položení míče na brankoviště při zápase Super Bowl a přiškrcení Justina Biebera v jednom,“ tvrdí Esch spolu se svým společníkem Davem Lefkowem v tiskové zprávě k výrobku.

A proč vůbec podobnou pomůcku šprýmařské duo vyrobilo? Protože jeden z nich rád smaží slaninu zcela nahý a zažil moment, kdy prskající tuk zasáhne penis. „Je to zážitek, na který nikdy nezapomenu,“ tvrdí Lefkow.

J&D’s Foods vyrobili v předchozích letech také deodorant Power Bacon s příchutí slaniny, vyjde na 9,99 dolaru – asi 220 korun. A prodávat ho začali se sloganem: „Pro chvíle, kdy se potíte jako prase.“

Justin a Dave v roce 2012 na předvánoční trh přinesli také holící krém s vůní slaniny. Jedna krabička Bacon Shaving Cream vyšla na 14,95 dolaru.

Loni v březnu ale přišli s ještě větším „špekem“. Šprýmaři ze Seattlu vyrobili lubrikační gel s příchutí slaniny, mělo se jednat o aprílový žert pro věrné klienty. Jenže výrobek ke zvlhčení pohlavních orgánů byl tak populární, že začali svým věrným zákazníkům nabízet i slaninový kondom. Ten tak nejen voní, ale barevně potištěný latex tak i vypadá. Podle Justina Esche pánové konečně můžou říkat, že jejich penis vypadá jako „pořádný kus masa“. Kondomy jsou vyrobeny z latexu a jsou testovány jako běžné prezervativy, takže splňují všechny přísné normy týkající se bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti.






Celkem 0 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat