REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Mop Vileda Easy Wring Ultramat pro dokonalý úklid

29.04.2017 | Testování

Poté, co jsme měli v redakci možnost již vyzkoušet třásňový mop Vileda Easy Wring and Clean Turbo, není třeba zdůrazňovat, jakou radost vyvolalo, když jsme dostali k otestování jeho stejně šikovného brášku – mop Vileda Easy Wring Ultramat.


Celkové hodnocení: 98%

Hodnocení: 51 testerek

Doporučeno: 51x


Důvěra byla tentokrát dána naší redaktorce Pavle, která si tuto výsadu zasloužila především díky skutečnosti, že s manželem v zimě vyměnili koberec v jídelně za plovoucí podlahu, čímž se u nich doma plocha k vytírání zněkolikanásobila (s linem v koupelně a chodbě či předsíni byla z minulých „mopových“ testování vyloučena). A jak se jí Easy Wring Ultramat od Viledy osvědčil?

Co jsme testovali

Mop Easy Wring Ultramat od společnosti Vileda


Mop Easy Wring Ultramat od společnosti Vileda zajistí dokonalou podlahu téměř bez práce.

  • vhodný na všechny typy podlah
  • hlavice s návlekem ze 100% mikrovlákna
  • pedál pro snadné a důkladné ždímání
  • XXL power zóna pro hloubkové čištění podlah
  • vyroben z recyklovaných materiálů
  • kvalitní trojdílná teleskopická tyč s volitelnou délkou (max. délka tyče 125 cm)
  • rozměr hlavice: 36 × 14 cm
  • rozměr kýblu: 50 × 27 cm
  • cena: od 999 Kč

Když Pavla objevuje mop

Na čem testovala: Klasická lina v koupelně a chodbě s předsíní, nová plovoucí podlaha v jídelně

Ve vytírání mopem jsem úplný začátečník, protože doteď jsme si doma vystačili s tradičním hadrem a kbelíkem vody. Ovšem od té doby, co máme v bytě i plovoucí podlahu, o nějakém šikovném pomocníkovi jsem uvažovala. Myslím, že Easy Wring Ultramat byl jako „první kontakt“ s mopem skvělým učitelem. A co víc, už bych ani jiný nechtěla. Ale pojďme na to pěkně od začátku.

Po vybalení mopu jsem se ho jala nedočkavě sestavovat. Dokonce tak nedočkavě, že můj manžel neměl ani šanci se do procesu zapojit – což je celkem výjimečná situace, protože se bez mučení přiznávám, že když je u nás doma potřeba něco sestavit či smontovat, dávám ruce pryč. Ale tohle nebyl ten případ. Teleskopickou tyč jsem měla sestavenou v okamžiku a za chvíli už jsem plnila kbelík vodou.

Bez loužiček i bolavých zad


Už žádné cákání a namáčení rukou ve špinavé vodě!

Po prvním namočení přišlo na řadu ždímání. Chvilku mi trvalo, než jsem přišla na to, jak přesně mop do ždímacího systému vložit, ale pak už šlo vše jak po másle. Sešlápnout pedál a pozorovat, jak se hlavice mopu otáčí, aby se zbavila přebytečné vody. Žádné máchání rukou ve vodě se saponátem (a později i špínou), ale pohodlné ždímání bez shýbání. A také bez loužiček vody všude okolo kbelíku. Návlek mopu je po vyndání tak akorát mokrý (nebo suchý?) k vytření podlahy.

A tak jsme se dali do díla. Schválně píšu „dali“, protože můj manžel připravil testovanému mopu Easy Wring Ultramat takovou malou „překážkovou dráhu“ v podobě vylité kávy, několika skvrn od kečupu a zaschlého láku z okurek (netřeba zdůrazňovat, že když jsem tuto důmyslnou zkoušku na naší zbrusu nové podlaze viděla, zvedl se mi tlak velmi citelně). Ale prý když test, tak test.

Přes všechny překážky

Manipulace s mopem je velmi pohodlná, musím ocenit, jak krásně klouže po podlaze a s lehkostí zachytává jakékoli nečistoty. Ano, i ty „nastražené“. Může za to „XXL power zóna“, jíž je Easy Wring Ultramat vybaven a která zajistí odstranění i velmi odolné špíny, ke kterému stačí na mop jen lehoučce přitlačit. V pravidelných intervalech pak stačí mop zase namočit a vyždímat a můžete vytírat vesele dál. Podlaha nezůstává dlouho mokrá, takže nehrozí, že na ní z nepozornosti uklouznete a přivodíte si nějaký úraz.

Dokonce i manžel si vytírání chtěl vyzkoušet (tedy poté, co jsem mu ukázala, že Easy Wring Ultramat není „mop pro trpaslíky“, jak tvrdil, ale že má teleskopickou tyč, takže si ji může upravit na své nadměrné rozměry). I když myslím, že se mu nejvíc líbilo to ždímání…

Čistota i v budoucnu


Mop Easy Wring Ultramat se stane vaším nejoblíbenějším pomocníkem při úklidu podlah.

Po vytření jsem zkusila podle návodu mycí návlek ze 100% mikrovlákna vyprat na 60 stupňů. Přiznávám, že jsem měla trochu obavy, zda takovou proceduru přežije bez úhony, ale z pračky jsem ho vyndala jako nový. Což je rozhodně dobrá zpráva, protože to poslední, po čem člověk touží, je roznášet si po bytě špínu ze znečištěného návleku. To se vám naštěstí s mopem Easy Wring Ultramat od Viledy nestane.

A když už jsme u návleku, musím pozitivně hodnotit rozměr hlavice (36 x 14 cm) mopu, která je zkrátka tak akorát, aby při vytírání pokryla dostatečně velkou plochu, ale aby byla zároveň snadná na manipulaci s mopem.

Verdikt

Musím říct, že už chápu, proč je o mopy od Viledy na redakční testování vždycky takový zájem. A proč tato značka patří k nejúspěšnějším na českém trhu. Mop Easy Wring Ultramat mě nadchl po všech stránkách – od snadné manipulace přes důmyslný systém ždímání až po dokonale vytřenou podlahu. Vlastně ani nevím, co bych mu vytkla… Možná jen kdyby se výrobce chtěl více zaměřit na otázku, jak mopy vybavit, aby vytírání bavilo i muže (tedy nejen zpočátku, kdy mají „novou hračku“, ale i po několika týdnech). Ale to je nejspíš neřešitelný problém (a abych manželovi nekřivdila, vytírá skoro docela i pravidelně). Já bych se každopádně už mopu Easy Wring Ultramat vzdávat nechtěla, k hadru se rozhodně vrátit nehodlám (takže, milé kolegyně, ano, zůstává u mě).

Chcete mop Easy Wring Ultramat také vyzkoušet? Přihlaste se do 5. května do našeho testování!

Easy Wring Ultramat od společnosti Vileda

Klady:

  • velikost hlavice
  • efektivní materiál návleku mopu
  • XXL power zóna zajistí odstranění i odolné špíny (včetně zaschlého kečupu či kávy)
  • teleskopická tyč se přizpůsobí každé postavě
  • nízká hmotnost kbelíku a snadná manipulace s ním
  • revoluční ždímací systém (bez cákání)
  • účinně čistí všechny povrchy

Zápory:

  • prvotní investice se může dát vyšší, ale vrátí se
  • Pavla uvažuje, že zruší koberec v obýváku i ložnici (k „radosti“ manžela)
  • redakční testerka se odmítla podělit s ostatními kolegyněmi
  • mop nemá Bluetooth (a jak praví jistá seriálová postava, muži miluj Bluetooth), takže není 100% zajištěna spolupráce při vytírání z mužské strany domácnosti
13.03.2021

užasný mop, který velmi pomůže při úklidu, setře špínu rychle a jednoduše

02.12.2020

Mop Vileda mi maximalne vyhovuje a dávám mu 100 procentní hodnocení.

02.12.2020

Můj nejoblíbenější, je s ním jednoduchá manipulace a přitom skvěle vytírá.

16.05.2020

další z parádních domácích pomocníků od Viledy - jednoduché vytření bez námahy a mokření rukou - za mně určitě super

-

09.05.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

26.01.2019

Skvělý pomocník do každé domácnosti s dětmi a psem. Opravdu jsem měla ruce namočené v kbelíku několikrtá denně a teď s tímto mopem už nemusím. Zároveň důmyslný ždímací systém odstaní přebytečnou vodu a tak lze v pohodě používat i na plovoucí podlahy.

24.11.2018

je lehký, snadno se s ním pracuje, dostane se do všech koutů. Systém ždímání si také pochvaluji, mop je vyždímaný přesně podle toho jak chci. Nejvíc oceňuji sundavací hadřík, po každém vytírání ho ještě dobře properu v umyvadle a jednou za čas putuje do pračky a pořád vypadá jako nový.

01.07.2018

Tento mop si pořídila moje babička a je s ním mimořádně spokojená. Dobře se s nim pracuje, ovládání je jednoduché a velikost kbelíku je tak akorát přiměřená. Koupi Mopu Vileda Easy Wring Ultramat mohu všem doporučuji :-) Je to skvělý pomocník do domácnosti :-)

14.03.2018

Presne tento mop mam a usnadnil mi neuveritelne zivot. Skvele se s nim pracuje, zadne zdimani hader v ruce, proste cista prace. Vytiram s nim dlazbu, lino, plovoucku a vytre vzdy dokonale, hlavne rohy mistnosti

12.03.2018
Doporučení: 29

Vileda Easy Wring Ultramat je úžasný a funkční pomocník do domácnosti, který ulehčí práci. Jeho trojdílná teleskopická tyč je super, protože speciální otočný kloub ve spodní části tyče mi umožní vytírání pod skříněmi a jiných špatně přístupných míst bez bolestivého ohýbání zad a voda ze ždímání nikde necáká. Oceňuji to, že když více zatlačím na tyč, tak dosáhnu důraznějšího vytření větší nečistoty, takže určitě doporučuji

16.02.2018

tento plochý mop od viledy je bezva vyzkoušela jsem u sestry a muzu jen doporučit. líbí se mi šlapací ždímaní a že se nemáčím rukama ve vodě. s dětmi za zadkem které pořád něco vylévají super pomocník!!! doporučuji všem!!!

29.01.2018

Mop Vileda Easy Wring Ultramat pro dokonalý úklid je pro mě první volba v mopech. U nás v rodině maji mopy Vileda vždy své místo, protože nám pomáhají šetřit záda a čas. Fungují bezproblémově. Doporučuji

09.12.2017

Tak tento mop Vileda Easy Wring Ultramat pro dokonalý úklid je vážně skvělý,dobře myje, sesbírá i kočičí chlupy a nemusím sní drhnout silně podlahu jako s jinými. Moc ráda ho doporučím všem, kteří si chtějí ušetřit síly :)

nic

21.11.2017

U tohoto mopu se mi hrozně líbí to zdimani. Nikdy jsem nevytíral, ale s tímto kopem mě to hrozně baví. Je to takový urychlovač. Vybírání je pohodlné a rychlé. Je lepší před použitím vysát nebo zamést, ale to je jen detail. Super.

20.11.2017

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

21.10.2017

Výrobky od Viledy jsou skvělým pomocníkem pro každou domácnost. Máme doma hodně pomocníků a je to velké usnadnění práce. U babičky používáme starší tip mopu, ale jsme s ním naprosto spokojeni. Dobře vytírá a hlavně jde práce rychle od ruky. Oceňuji také na výrobku teleskopickou tyč, která se nechá rychle přenastavit.

20.09.2017

Líbí se mi velice designově... Je fajn že se k němu člověk nemusí vůbec sklánět... jenom se zmáčkne, vycvakne a hned ždímá... fajn je také že se potahy dají lehce sundat a ihned vyprat.. za mne určitě doporučím, tuto značku mám ráda

07.09.2017

Nerelevantní hodnocení bylo smazáno redakcí.

05.09.2017
Doporučení: 1

Já osobně považuji za základ úklidu právě čistou podlahu, ne utřený prach nebo naleštěné umyvadlo. Aby byla podlaha dokonalá, tak nestačí jen vyluxovat, ale hlavně vytřít, protože většina nečistot nejde odsát. Vytírání je základ.

09.08.2017
Doporučení: 21

Mopy od Viledy není možno nechválit. Krásně sebere bez námahy a dřiny všechny nečistoty, včetně chlupů od zvířat, vlasů nebo drobků od rohlíku či sušenek. Usnadní práci, šetří čas a zajistí čistou domácnost.

01.08.2017

Vileda je Vileda. Lehce ovladetalny mop, ktery se dostane opravdu vsude kam vy potrebujete. Pratelny potah je jen dalsi plus. Kybl neni vubec tezky a zdimani bez namaceni rukou je taky pecka vec. Staci slapnout a je vyzdimano

27.07.2017

Mam ho doma jiz druhym rokem a jsem moc spokojena dobre se snim pracuje nemusim si namacet rucediky kyblu se zdimanim. Podlaha rychle uschne. Hadr se da oprat a nebo koupit novy coz je take vyhoda. Doporucuji

22.07.2017

Mop Vileda Easy Wring Ultramat váš výrobek jsem otestovala u kamarádky veliká spokojennost ovladatelnost lehkost již jsem váš výrobek doporučila a sama chi výrobek zakoupit přesto že doma mám jiný

05.07.2017

S mopem se moc pěkné pracuje. Je lehký. Moc se mi líbí teleskopická násada, tak mohou vybírat i děti i menší osoby. Ma pěkný vzhled. Je dražší, ale kvalitní. Vydrží a nezlomil se po pár vytreni jako ostatní mopy.

02.07.2017

Skvely pomocník,bomba cena,mazelce jsem pořídil jeden taky,člověk se u toho neohyba,je jemný,design super.☺ my můžeme jen doporučit,je vazne skvely.☺ máme dve dětičky a stirani je skoro na kazdodennim pořádku.

30.06.2017

Tento mop jsem si dlouho přála, nakonec jsme koupili. Snadno se používá, je lehký a skladný. Perfektně vymyšlené ždímání. Ma hezký design. Možnost dokoupit pouze hadr je fajn. Doporučuji.

30.06.2017

S mopem se až na ždímání manipuluje dobře. Chce to více síly, zvláště na plovoucí podlahy. Výhodou je možnost mopovou hadru vyprat v pračce. Osobně preferuji ten rotační systém, ale zas tento má menší kýbl. : )

29.06.2017

Tenhle mpo již doma nějakou chvíli máme. Je to úžasný pomocník hlavně pro těhotnou přítelkyni, která se při zdimani ani pri vytirani nenadře. Vše jde snadno. Mil ke lehký a pěkné se s nim vytira. Díky teleskopicke tyči je skladný.

29.06.2017

Vytírání s mopem této značky mně Prostě krása a dokonalost sama využívám mop obchod stejné značky třásňový mop od Viledy využívám zhruba půl roku a jsem s ním velmi spokojená vyzkouším třeba i tento typ..

29.06.2017

Vytírání je rychlé a pohodlné. Ždímání bez námahy. Líbí se mi teleskopická tyč, díky které je mop snadno skladovatelný. Úklid je bez námahy. U nás je potřeba vytírat každý druhý den, takže mi ušetří spoustu času. Rozhodně doporučuji. Jsem s ním absolutně spokojená. :-)

25.06.2017

Mop Easy Wring Ultramat od Viledy je super stejně tak jako všechny výrobky od této značky. Nejvíc se mi líbí jak je lehounký a jak jednoduchá a lehká je sním manipulace. A systém ždímání je naprosto dokonalý a hlavně šetrný k našim rukám. Jsem s ním absolutně spokojená a rozhodně ho všem doporučuji vyzkoušet.

23.06.2017

Vileda je pro mě tradiční a spolehlivou značkou, kterou již používá celá naše rodina. Mop Vileda Easy Wring Ultramat je báječným pomocníkem, který mi usnadnuje práci a dostane se všude. Snadno se ždímá a báječně saje. Skvělá věc

13.06.2017

Super moc za super cenu doporučuji všem kteří si chtějí usnadnit svůj úklid celé domácnosti myslím si že i cena je super a na značku Vileda nedám dopustit tuto značku využívám už spoustu let a nemusí stěžovat

06.06.2017

už jsem vyzkoušela dost mopu, ale značku vileda jsem si oblíbila snad ze všeho nejvíc.. super že se dá dokoupit i všechno příslušenství k tomu samostatně pokud se nějaká část poničí.. dobře se mi s ním vytírá

01.06.2017

Tento skvělí mop se hodí na jakýkoliv povrch-na dlažbu,plovoucí podlahu i na lino.Snadno a velmi rychle je setříno.S tímto perfektním mopem jsem naprosto spokojená a měnit ho určitě nehodlám.Mohu ho jen doporučit

29.05.2017

Perfektní mop Vileda, který patří do každé domácnosti. Naprosto bezporuchový, který funguje dokonale. Vileda je pro mě kvalitní výrobce, který má báječné věci. Nejen mopy, ale také hadříky a houbičky používám dlouhodobě.

20.05.2017

Kamarádka si na mé doporučení značky Vileda pořídila tento mop. Musím uznat, že se s ním spolupracuje ještě lépe než s třásňovou verzí této značky. Manipulace je bezproblémová. Takže do budoucna bych raději volila tento typ.

15.05.2017

Mop od Viledy jsem si vždy přála vyzkoušet.Chvíli mi trvalo,než jsem prišla na to, jak zaseknout mop do ždímacího mechanismu.Jinak výborně vyždíme, nikde nestříká,dostanete se se ním dobře do všech rohů.Já jsem spokojená a tento mop doporučuji.

11.05.2017

Kdybych měla možnost vyzkoušet jen tento mop skákala bych z něj radostí! :) krásně se s ním vytírá! Velké plochy jsou hotové během chvilky! Dá se opravdu hodně vymáchat, takže podlaha dlouho neschne. Ale měla jsem možnost odskoušet i třášňový mop od Viledy a musím uznat, že ten je lepší!

V porovnání s třásňovým mopem se hůře ždíme, má dost těžký kýbl, nepozbírá žádné nečistoty a jen je hrne před sebou.

10.05.2017

Vileda je zárukou kvality. Používám mop, houbičky a hadříky a jsem moc spokojena. Výrobky jsou funkční a mají dlouhou životnost. Je vidět, že mop je vyroben z kvalitních materialů. Já jsem naprosto spokojená.

01.05.2017

Tento mop jsem nedávno dostala od své mamky a je vynikající. Jelikož jsme rekonstruovali starý baráček a dávali jsme nové dřevěné dubové podlahy, s mopem od Viledy je vytírání jedna báseň, mohu ho vřele doporučit

nic

01.05.2017

velice kvalitní,ocenuji funkčnost i desing,líbí se mi že je velice praktický,všude se dostane,Povlak se dá prát v pračce což ocenuji.jsem s ním velice spokojený,za sebe mohu jen doporučit,jsem nadšený

01.05.2017

vysoce kvalitní,velice dobře vytírá,je lehký,velice dobře se s ním manipuluje,mop se snadno ždímá a rychle schne.Jsem s ním velice spokojenná,za sebe mohu jen doporučit,jsem nadšená,je vysoce kvlaitní

30.04.2017

úplně ten stejný mám, opravdu je super, několikerým sešlápnutím se krásně vyždímá a podlaha je v mžiku suchá, žádné dlouhé schnutí, protože máme všude plovoučku, vinyl nebo kachle, nemůžu si vynachválit. úžasný pomocník.

30.04.2017

Je lehky,usetri gas a cenove dostupny.Hodne much pratel ho ma a je fantasticky.Je modern,ma krasny design jako maminka bych ho mooooc ocenila.Stira krasne cokoli,kdyz jsem ho videla u pratel.a rada doporucim dal.😊

Nic.Moc rada bych vytestovala.Skvely pomocnik pro domacnosti.☺ parada

30.04.2017

U nás se vytírá velmi často, zkouším proto ráda a pečlivě všechny novinky na trhu. Tato značka je zárukou kvality. Zejména velká vytírací plocha je plusem. Tyč s nastavitelnou délkou se také hodí a prodlouží vám ruku, když je třeba sáhnout pod skříně. Snadno se vyždímá na potřebné navlhčení a kbelík je šikovný, přiměřeně velký a těžký. Jsem spokojená.

30.04.2017

Také mám s tímto výrobkem jen dobré zkušenosti. Zejména tyč upravitelná na momentálně potřebnou délku nám všem vyhovuje, Možnost úklidu všech druhů podlah v domě a snadná údržba a používání činí z tohoto kbelíku skutečného pomocníka.

30.04.2017

Já mám mop rotační a jsem s ním moc spokojená.Sice už má něco za sebou,ale není se co divit.Máme velký barák takže mop je stále v "pozoru". Mop Easy Wring Ultramat jsem si vyzkoušela u snachy a kdykoli se objeví v testování,hned se hlásím protože je prostě super.Bohužel na testování mám smůlu,tak mi nezbyde si ho koupit.Ale kdybych měla štěstí v testování velmi bych ho ocenila.Tak uvidíme třeba se štěstíčko usměje i na mě.

29.04.2017

Špičkový pomocník do domácnosti. Líbí se mi jeho funkčnost, i design. Už žádné ohýbání zad díky teleskopické tyči. Možnost praní povlaku také každý ocení. Dobrá značka, zárukou kvality. Doporučuji. :-) :-)

29.04.2017

Také mě se mop osvědčil. Zejména ždímací systém, který zaručí, že dřevěné podlahy nejsou zbytečně namáčené. Mop se snadno udržuje čistý, rychle schne. Ždímací zařízení je moc fajn, šetří záda uklízečů a není třeba máchat ruce ve špinavé vodě s chemickými přípravky. Celkově je naprosto funkční a vyhovující.

29.04.2017

pomocník do domácnosti. Vím, o čem mluvím. Malovali jsem celý dům a vytíralo se u nás jako o život. Nejvíce oceňuji velikou XXL vytírací plochu mopu a teleskopickou tyč, která zajede i pod nábytek a do koutů. Kbelík je lehký, praktický a vhodnost produktu pro všechny typy podlahových produktů je skvělý. Doporučuji..

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat