TESTOVÁNÍ: Úleva pro atopickou pokožku vašeho miminka s Mixa Atopiance

21.06.2017 | Testování

Atopický ekzém trápí dnes spoustu miminek, najít ale účinnou pomoc, která by jim od této nepříjemnosti ulevila, je často na dlouhé lokte.


Celkové hodnocení: 94%

Hodnocení: 108 testerek

Doporučeno: 78x


Také máte doma děťátko s extrémně citlivou, vysušenou a atopickou pokožkou? Pak mu jistě uleví tělové mléko a zklidňující olej Mixa Atopiance!

Testovaná kosmetika

Zklidňující tělové mléko Atopiance

Je navrženo speciálně pro velmi suchou a citlivou pokožku s tendencí ke svědění. Pocit nepohodlí již nebude znepříjemňovat každodenní život. Vyzkoušejte tělové mléko, které okamžitě a dlouhodobě pomáhá zklidnit pokožku se sklony k atopii a preventivně ji chrání proti přetrvávající suchosti a svědění až na 24 hod.

Tělové mléko Atopiance obsahuje Omega-B komplex bohatý na 8 doplňujících mastných kyselin a bylo tak vytvořeno pro miminka, děti i dospělé. Je certifikované Evropským centrem pro výzkum alergií (ECARF)

Cena: 189,90 Kč

Více informací najdete na www.mixafrancie.cz

Čisticí a zklidňující olej Mixa Baby Atopiance

Je určený pro pleť se sklonem k atopii. Tento pro pleť pH neutrální čistící olej jemně umývá tělo a vlasy zároveň chrání kožní bariéru. Jeho složení obohacené o vyživující a zklidňující komplex Omega-8, bohatý na 8 mastných kyselin, které pokožku dlouhodobě zklidňují.

Od prvního použití je pokožka vyživená, zklidněná a chráněná. Nepříjemné pocity pokožky náchylné k atopii jsou dlouhodobě redukovány.

Olej je navíc hypoalergenní, bez parfemace a certifikovaný Evropských centrem pro výzkum alergií (ECARF).

Cena: 119,90 Kč

Více informací najdete na www.mixafrancie.cz

vybraná testerka | 21.10.2017

myci gel je neparfemovany, peni dobre a pokozka je jemna po pouziti. Telove mleko je dobre roztiretelne a hned se vstreba a nezanechavabzedny film na pokozce. Jejich slozeni jsou skvela . U nas velice pomohl.

zadne

vybraná testerka | 03.08.2017

Textura obou testovanych vyrobku me prijemne prekvapila. Pokozka byla krasne jemna a bez neprijemnosti jako obvykle, pokozce se testovani libi!Vyrobky bych urcite doporucila k pouzivani vsem s problemy!

Nejsou.

vybraná testerka | 02.08.2017

Myci gel mixa ma nemastne slozeni, neutralni slabou vuni, dobre myje. Telove mleko mixa ma nemastne slozeni, ale jinak moc neoslovilo. Chce to delsi testovani, aby se vyrobky asi plne projevily.

Mleko nas moc neoslovilo.

vybraná testerka | 02.08.2017

Já i syn máme atopický ekzém a během testování se nám tyto výrobky příliš nezamlouvaly, Mléko má příjemná konzistene na první pocit, ale další pocity, už dobré nejsou. Mycí olej má zajímanou vuni.....

Mléko- po nanesení se objevil pocit štípání, zarudnutí, po chvíli pocit, jako by byla člověk v igelitu a rozhodne zhoršil stav kůže Mycí olej- rozhodně není olej, je to obyčejné mýdlo, takže kuže je po něm vysušená. Zklidnění mi rozhodně nepřišlo.

vybraná testerka | 02.08.2017

Tyto vyrobky bych urcite doporucila. Ja sama trpim od malicka atopickym ekzemem a syn ma po me velmi suchou kuzi. Myci emulze je velmi prijemna na kuzi, dobre myje a je setrna. Jako velmi prakticke se mi jevi baleni s pumpickou. U kremu ocenuju vybornou roztiratelnost, dobre kuzi promasti, ale zaroven nenecha pokozku mastnou - coz ja osobne nemam rada. Oba.vyrobky budu urcite hledat v obchodech, jakmile testovaci baleni dojde.

zadne jsem neobjevila zatim, dle meho nazoru by to chtelo delsi dobu na testovani ;-)

vybraná testerka | 02.08.2017

Můj syn trpí atopickym ekzemem a vždy po půl roce se mu to vrací. Bylo to vždy špatně vybraným sprchovym gelem nebo šampónem. Teď nejen, že se mu zlepšila kůže a má krásnou hebkou ddětskou kůži, ale i seborea na hlavě mizí :-)

vybraná testerka | 02.08.2017

Oba vyrobky jsou perfektni ,nadchlo me slozeni a ze jsou bez parfermace ,dukladne promazava a zanechava skvely film na pokožce.Oblibila si cela rodina.Za mne urcite doporucuji vsem. Urcite po dobrani kosmetiky si koupim novou.

Nic jsem nenasla.

vybraná testerka | 02.08.2017

Olejíček do koupele je skvělý, krásně jemná pokožka hned po koupání. Krém je také fajn, krásně se roztírá a oceňuji pumpičku. Místa s atopií u jednoho syna se zlepšila, už nejsou tak červené a suché, ale ještě nedoléčeno, bude potřeba pravděpodobně delší čas...

Trochu jsem doufala, že pomůže s potničkama, ale to se nestalo... :-(

vybraná testerka | 02.08.2017

Jsem nadsena. Krasne se vstrebava a je prijemny na kuzi. Ma prijemnou "cistou" vuni. Kuze je potom hebka a vlacna. Po olejicku nemam kuzi suchou. Zkusila jsem uz hodne kremu na atopickou pokozku ale Mixa je TOP!

Zatim jsem nenasla.

vybraná testerka | 02.08.2017

Atopii trpí dcera od malinka, takže jsem rád za možnost vyzkoušení. Překvapivě pomohla. Ma příjemnou vůni a pumpičkou se skvěle dávkuje. Olej i mleko se dobře roztírá. Pokožka je po přípravcích od Mixy lepší. Doporučuji.

vybraná testerka | 02.08.2017

Velké balení. Hezky voní, dobře se roztírá a dávkuje. Pomohl nám trochu, což jsem nečekala, takže za nás fajn. Umyvala jsem se a smazala i já a take parada. Doporučuji určitě vyzkoušet.

vybraná testerka | 29.07.2017

Dcerce trošku Mixa ulevila, takže za mě vcelku dobré. Za mě je však na hodnocení dost brzo. Atopický ekzém je problematický a dlouhodobý, takže kdybych měla možnost hodnotit třeba až za 3 týdny bylo by to lepší. Složení je v pořádku. Balení je praktické. Gelík se dobře roztírá.

Žádné jsem nenašla.

vybraná testerka | 29.07.2017

Velmi kladně hodnotím velikost balení a hlavně dávkování pumpičkou, které je velmi praktické. Líbí se mi že je jsou to produkty bez parfemace, ačkoliv z olejíčku jsme neco cítili, ale nebylo to nic co by vadilo. Dobré vstřebávání. a zlepšení atopického exzému.

vybraná testerka | 29.07.2017

Malej má citlivou pokožku se sklonem k atopii. Jsem moc ráda za vytestování tohoto testování a moc za něj děkuji. Co používáme tak se mu to zlepšilo o 90% ! Vůni, konzistenci i účinnosti dávám plný počet hvězdiček.

Mno... Když jsem četla olej tak mně nenaoadlo že je to mýdlo/šampón a došlo mi to až když jsem to malému napatlala na suchou pokožku. :-D

vybraná testerka | 28.07.2017

Značku Mixa používám už pár let,jsem spokojená,malého trápili červené pupínky po celém těle,zabrala mast z lékárny a olejíček používám občas do vany,je bez parfemace což ocenuji,tělové mléko používám i já kosmetika super a za přijatelnou cenu.

vybraná testerka | 27.07.2017

Hydratovana pokozka po dlouhou dobu jiz po prvnim pouziti, bez parfemace, vyhodou je take velke baleni za prijatelnou cenu, lze pouzit jak u nejmensich tak u dospelych. Snadne davkovani pumpickou. Bio

Asi po hodine po naneseni doslo k napnuti pokozky,zcervenani a pocitu svedeni jako u spalenin ze slunce.Vyzkousela jsem jak dcerka tak ja,reakce nastala pouze u me.Do 12h od pouziti tyto obtize zmizely.Objevily se vsak pri kazdem pouziti.

vybraná testerka | 26.07.2017

Líbí se mi dávkování pumpičkou, čistící olejíček pěkně napění a dobře myje, s tělovým mlékem jsem mooc spokojená, synův ekzém na bříšku úplně zmizel..a to jsem předtím vyzkoušela kde co! Značku Mixa mám čím dál více v oblibě a určitě vyzkouším i jiné výrobky této značky.

vybraná testerka | 26.07.2017

Oceňuji balení s pumpičkou, při manipulaci s miminkem je to velmi užitečné. Olej má příjemnou konzistenci. Hezký čistí, nezanechává mastný film. Krásně myje vlásky, je dobrý i na šupinky na hlavičce. Mléko se pěkně vstřebává a dostatečně hydratuje. Suchá místa jsou pryč.

Chybí mi jemná vůně. Olejiček se nesmí dostat do očíček, což u jiných produktů pro děti nevadí.

vybraná testerka | 26.07.2017

Tělové mléko je zcela bez vůně, čistící olej má slabou, trochu "umělou" vůni. Čistící olej má tělo má spíše konzistenci gelu, překvapivě dost pění, takže se s ním dá hezky umýt. Stačí malé množství. Mléko se dobře roztírá, chvilku trvá než se vsákne. Pokožka je po oleji i mléce klidná, vláčná. Oceňuji balení s pumpičkou, která je praktická a navíc se opravdu dobře ovládá, stačí pouze otočit.

Čistící olej je sice určen i na vlásky, ale jako šampon mi nepřijde moc dobrý. Jeho vůně mi je poněkud chemická a navíc podle etikety by se neměl dostat do očí.

vybraná testerka | 26.07.2017

Mixa je super nenechává mastnou pokožku. Celá rodina trpime atopickym ekzemem takže u nas je celkem vytizen. Po pár namazani zarudle fleky zmizely. A čistící olej je taky super hlavně ty jemné vlásky potom.

vybraná testerka | 26.07.2017

Mixa je už pres rok má oblíbená značka. Používám jí v péči o plet i při koupání starší dcery. Mladší dcera trpí atopickým ekzémem. Vyzkoušela jsme spoustu připravků, ale jen Mixa jí pomohla. Za mě je to opravdu jednička. Dceři po týdnu zmizely červené fleky, které jí svědily a je hned spokojenější.

Nemohu nic vytknout

vybraná testerka | 26.07.2017

Děkuji za možnost testovat. Dcera trpí suchou pokožkou se sklonem k loupání a svědění. Tělové mléko se krásně roztírá, je bez zápachu. Po použití byla u dcery pokožka krásně vyživená. V budoucnu určitě znovu zakoupíme.

vybraná testerka | 26.07.2017

Jsem moc ráda, že jsem výrobky mohla vyzkoušet. Nejvíce jsme spokojené s olejíčkem. Je opravdu výborný, zvláště na jemňoučké dětské vlásky. Krásně hlavičku vyživí a vnučka nemá žádné bílé šupinky, jako mívala dříve. Mléko by mohlo mít trošku jemnější konzistenci, aby se lépe vtíralo. Ale jinak nám vyhovuje. Hezky suchou pokožku vyživí a opravdu zklidní. Vřele všem maminkám doporučuji.

vybraná testerka | 26.07.2017
Doporučení: 9

Minulý týden se mi narodilo miminko a protože má suchou kůži na nožičkách začli jsme tělové mléko používat,je moc příjemné i pro mě a je výživmé,ale zároveň nemám pocit mastné pokožky,myslím,že budu i nadále používat

Nev o žádných

vybraná testerka | 25.07.2017

V prvé řadě chci moc poděkovat za možnost testování. Jsem nadšená z obou zkoušených výrobků. Dcerka i syn je velmi dobře snáší. Dávám jim plný počet bodů a určitě je budeme používat i nadále. Čisticí olej - je bez parfemace, nedráždí pokožku a dají se s ním krásně umýt i vlásky, takže nepotřebujeme šampon. Tělové mléko - je také bez parfemace, hutnější konzistence, ale přesto se docela pěkně vstřebává do pokožky. Problematická místa jsou zklidněná a pokožka je krásně hebká.

vybraná testerka | 25.07.2017
Doporučení: 9

Sprchový olej je naprostá bomba. Využívám ho i já a to místo šamponu a nikdy jsem neměla tak hezké vlasy. Tělové mléko se pro mě hůře rozmazává. Dětem sedí, což je s atopickou pokožkou výhra. Sprchový olej budu v budoucnu určitě kupovat dál

Tělové mléko se pro mě hůře rozmazává. Uvítala bych kdyby neštípalo v očích

vybraná testerka | 25.07.2017

krásně voní, dobře se krém roztírá..jsem spokojená, že se syn neškrábe, jeho pokožka se mírně zlepšuje, určitě i nadále budeme pokračovat v používání ..moc děkuji za možnost vyzkoušení a doporučuju určitě

vybraná testerka | 25.07.2017
Doporučení: 12

Syn má suchou, podrážděnou pokožku, po použití Mixy se jeho pokožka mírně zlepšuje, určitě budeme pokračovat dále, trochu jsem odlila i kamarádce pro dcerku a ta je nadmíru spokojená a už má koupenou svojí Mixu... Vřelé díky, budu doporučovat dál :-)

vybraná testerka | 24.07.2017

Vnuk má citlivou pokožku, některá kosmetika mu prostě nesedí.Má dcera byla z mixy na atopickou nebo citlivou kůži nadšená.Mému vnučkovi sedla.Nemá po sobě žádné flicky.Oba produkty mají i příjemnou parfemaci a líbí se mi i obal produktu.Po použití nebyl vnuk obsypaný ani neměl suchou pokožku.Pokud o těchto produktech uvažujete, vyzkoušejte je.

Udělala bych i menší balení.(na vyzkoušení či cestování)

vybraná testerka | 24.07.2017

Mockrát děkuji za možnost testování. Musím říct že synovi to opravdu zatím pomohlo. Samozřejmě to není ještě všechno uzdravene ale je vidět zlepšení a narušena pokožka není tak zarudla a suchá. Mohu doporučit. Obojí se snadno nanáší a pěkně se vstřebá a není to mastné.

vybraná testerka | 24.07.2017

Jsem naprosto spokojená s touto kosmetikou, má příjemnou vůni, lehce se vstřebává, vysušené místa atopického exému po každodenním používání se výrazně zlepšily, všem doporučuji vyzkoušet i pro miminka.

Žádné, maximální spokojenost

vybraná testerka | 24.07.2017

Moc děkuji za výběr do testování :) Co se týče mycího oleje je perfekní. Syn si ho vychvaluje že je lepši než obyčejné sprchové mýdlo a já jsem nečekala že bude tolik pěnit což je moc dobře! Tělové mléko má snad okamžitý účinek :) a skvěle se vstřebává.Stačí jen troška :) Oboje super v pumpičce pro snadné použití. Teď aspoň vím že má cenu investovat a určitě budeme dál používat :)

vybraná testerka | 24.07.2017

Syn trpí od narození na velmi suchou svědivou pokožku. Od dětské lékařky jsme vyzkoušeli plno krémů a mastí a nic nám nepomáhalo. Díky těmto přípravkům, které jsme dostali na testování se pokožka zklidnila, suchá místa mizí a syn se přestal konečně škrábat.

žádné

vybraná testerka | 23.07.2017

Nyní v létě, kdy děti s atopickou pokožkou vystavujeme ještě vetší zátěži, mi přišel výrobek náramně vhod a jsem z ného nadšená!! I nejvíce citlivá místa byla do týdne krásně zhojená. Za mě určitě ANO.

Trošku náročnější vstřebatelnost

vybraná testerka | 23.07.2017

Děkuji za možnost vyzkoušet. Syn trpí suchou,misty citlivou pokožkou se zarudnutím.Dostali jsme od MUDr. ruzne masti,ale ty problém nevyresily. Vyzkoušeli jsem nejprve zklidňující mléko, ktere se dobře nanaselo, je bez zbytečných aromat.Je jemne, nezanechává mastný profil.Syn dobře snaší,po několika namazanich se flicky zklidnuji, nejsou tolik zarudlé,.Vyhovuje mi balení i pumpička.

vybraná testerka | 23.07.2017

Hezký den, dceru koupu ob den, má atopický ekzém, nerada používám kortikoidní masti, takže jsem ráda, že jsem mohla být testerkou právě tohoto mléka a oleje. Dcerky pleť je krásně vláčná a nevysušená. Vždy po použití oleje ve sprše a poté mléka po osušení, je opravdu vidět, že kůže je vyživená a hydratovaná. Zatím se neobjevují žádná ekzémová ložiska na tělíčku a to jsem moc ráda, jelikož nemusíme používat masti s kortikoidama. Určitě doporučuji, vím, že každému vyhovuje něco jiného, ale chce to alespoň vyzkoušet, opravdu to stojí za to :-)

zatím žádné

vybraná testerka | 23.07.2017

Děkuji za možnost zúčastnit se tohoto testování. Zklidňující tělové mléko Atopiance okamžitě pomohlo synovi zklidnit suchou pokožku. Krásně se roztíralo. Určitě po vypotřebování zakoupíme další. Čisticí a zklidňující olej Mixa Baby Atopiance skvěle umývá tělo i vlásky. Vyhovuje nám i to, že je olej bez parfemace. Synova citlivá pokožka je oběma výrobky hýčkána a já jsem za to ráda :-)

vybraná testerka | 23.07.2017

Olej na mytí je užasný, malá po něm nemá žádnou vyrážku ani není šupinkatá. Skvěle kůži hydratuje a v poměru s cenou je to báječny! Krém používám trochu víc já a děkuju každym dnem, že něco takovyho bylo vytvořeny. Okamžitá hydratace, hned postiženy misto přestane svědit a každym dnem je to lepši a lepši.

Jediny co by se mi libilo, kdyby bylo myciho oleje větší balení

vybraná testerka | 22.07.2017

Nejdříve bych chtěla poděkovat za to, že mohu tento olej a tělové mléko vyzkoušet. Mám vnoučka, který od malička trpí na ekzémy, vyzkoušeli jsme více výrobků, zdá se, že tyto pomáhají. Čistící a zklidňující olej Mixa baby krásně voní, pěkně umývá, pokožka není po umytí podrážděná. Pumpičkové dávkování je super. Zklidňující tělové mléko se krásně roztírá, vstřebává, pokožka nezůstává mastná. Jsem s výrobky moc spokojená.

vybraná testerka | 22.07.2017

Moc děkuji za šanci vyzkoušet produkty Mixa.Oba výrobky u nás uspěly. Moc příjemně se roztírají a vstřebávají do pokožky. Po týdnu je vidět zlepšení, ale uvidíme dál ekzém je běh na dlouhou trat.Každopádně manžel má ekzém též, takže to zkusíme rozhodně i na manželovi. Nebot sám byl výrobkama překvapen.

nenašla jsem nyní žádné:

vybraná testerka | 21.07.2017

Je super ze je Bez parfemace. Jednoduche roztirani a krem se rychle se vstreba do kuze. Pokozka neni po kremu ani olejicku sucha ale je krasne hydratovana. Navic, coz je pro mas nejdulezitejsi, ustoupil ekzem.

Sampon ma pro me lehce chemickou vuni.

vybraná testerka | 21.07.2017

Dobrý den,já jsem byla překvapená velkým balením a pumpičkou s kterou se zbytečně neplýtvá,tělové mléko natím jen ráno a olejíček ráno i večer.překvapilo mně,že krásně pění.Jsem spokojená a děkuji,že jsem se mohla testování účastnit

První dva dny mě chviličku štípala pokožka,ale já ji měla opravdu podrážděnou,svěděním,ale po pěti dnech už v pohodě zabírá

vybraná testerka | 20.07.2017

krem ma super davkovac pumpycku je skvele roztiratelny nenechava mastny povlak prijemne voni a hlavne me ponem nesvedi kuze a mam skveli pocit je proste jedinecny a jsem rada ze jsme nasly neco opravdu co funguje na me i na syna :O)))

vybraná testerka | 20.07.2017

Dcerka je atopička, proto jsem byla moc ráda za možnost otestovat výrobky od firmy Mixa na její problematickou kůži. Olejíček používáme na koupání. Pleť je po něm krásně jemná a hydratovaná. Tělové mléko jsme aplikovali na vysušená místa a už po několika použití bylo vidět zlepšení. Zarudlá místa se zmenšují, mizí napětí v kůži a dcerka se tolik neškrábe. Věřím, že je to právě díky těmto dvou výrobkům a i ostatním s tímto problémem je doporučuji k vyzkoušení.

vybraná testerka | 20.07.2017

Ráda bych poděkovala za možnost testovat a najít tak produkt, který budu nadále kupovat. Vyhovuje mě i mojí dcerušce. Pokožku nedráždí, mám pocit, že ložiska atopického ekzému vyhojuje a to i v podkolenních jamkách a záhybech kůže, kde má dcera největší problémy. Aplikace mléka je příjemná, snadno se roztírá a velká plus je, že je neparfémovaný. Olej se také velmi příjemně používá a já ho přidávám i do koupele. Takže za nás všechny hvězdičky :-)

vybraná testerka | 19.07.2017

Zatím používáme oba výrobky cca týden a pozoruji jak na sobě tak na dcerce, že nemáme vysušenou kůži, místa zarudnutá ekzémem světlají a zároveň nejsme po použití mastné (obě jsme atopičky). Takže děkuji Bety za možnost testovat Mixu Atopiance a budeme pokračovat v používání dále a věřit, že výrobky budou i nadále vyhovovat.

Zatím žádné

vybraná testerka | 19.07.2017

jako první bych chtěla podekovat za moznost testovani vyrobku-u nas jakoz to u atopika a to velkého to bude beh na dlouhou trat-ale jiz po 2 vyuziti pripravku je videt pokrok k lepšímu-promasteni kuze,bez viditelnych suchych supin.tak snad se zadari a bude pripavek ten co nam opravdu bude aspoň trochu pomahat

vybraná testerka | 18.07.2017

Hned co jsem obdržela balíček s tělovým mlékem a s čistícím olejem, jsem tyto produkty vyzkoušela. Krém se velmi snadno nanáší a nevysušuje pokožku. Pokožka je krásně hydratovaná a jemná. Olej se velmi snadno umývá a pokožka není po umytí podrážděná. Velmi oceňuji, že je krém i olej bez parfemace. Doporučuji všem :)

vybraná testerka | 18.07.2017

Čistící a zklidňující olej Mixa baby,krasně umývá.Pěnivost pro nás dostačující.Bez parfemace.Pokožka není po umytí podrážděná. Moc nám vyhovuje pumpučkové dávkování. Zklidňující tělové mléko,se krásně roztírá,hned se vstřebá.Je bez parfemace.Nedráždí pokožku. Jsme s výrobkama moc spokojeni.

vybraná testerka | 18.07.2017

Tělové mléko i čistící zklidňující olej jsem vyzkoušela jak na dítěti, tak na sobě. Oba výrobky zhodnotím zvlášť a to nejprve Zklidňující tělové mléko: - bez parfemace, což je mi velmi příjemné, - příjemná konzistence, která na pokožce "nevisí", - žádný pocit svědění pokožky během noci či dne, - zklidnění podrážděné, místy zanícené pokožky, - Jako bonu vidím balení s pumpičkou, což je neocenitelná praktická věc i pro péči o miminko, - bez parabenů. Čistící a zklidňující olej: - bez parfemace, paráda, - opravdu výživný a jemný zároveň, vhodný jak pro dospělého tak pro miminko, - absolutně nedráždí, naopak zklidňuje, - opět vidím veliké plus balení s pumpičkou, - krásně pleť zvláční a já ho používám i na "mokré" dočištění pleti ráno a večer, - pro neatopiky stačí pouze tento mycí olej, nemusíte se po něm ani natírat tělovým mlékem. Shrnuto podtrženo, tyto výrobky doporučuji všemi deseti ať už máte atopický ekzém, citlivou pleť nebo prostě jen chcete něco bez parfemace s přidanou hodnotou. Výrobky jsou vhodné pro všechny, ať už miminka, Vás nebo pro partnera. Pro mne šetrná volba k péči o pleť, všestranné využití a praktické balení znamenají jediné, tyto výrobky u mne nejsou naposled.

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

20.11.2022

Doporučuji opravdu na atopickou pokožku

Žádné nejsou

20.10.2022

Funguje skvěle na problematickou a citlivou pokožku. Atopický ekzém se nám opravdu zlepšil. Příjemně voní a krásně se roztírá a vstřebává. Pokožka zůstává hydratovaná.

16.06.2022

Mám odzkoušeno na dvou dětech a nemohu si stěžovat.Je pravdou, že se při pravidelném používání, pokožka zlepšila

Nemá žádnou vůni. Což je pro atopáčky nejspíš nejlepší,ale 😁

11.06.2020

úžasná kosmetika pro atopiky a pro lidi s citlivou pokožkou , krásně se vstřebává a nechává pokožku heboučkou

-

01.12.2018

Nerelevantní hodnocení. Smazáno redakcí.

08.11.2018

Máme zkušenost s tělovým mlékem...velmi se osvedčilo v prvním pul roce života malého měl velmi suchou pokožku.i já jej hojně využívám.Skvélé je že je neparfémovaný.Dobře se roztírá a vstřebavá,žadný nepříjemný pocit na kůži...

30.09.2018

Jelikož sama mám problémy s pokožkou a občas používám produkty určené pro děti. Zkoušela jsem i Čisticí a zklidňující olej Mixa Baby Atopiance a za mě mohu všem vřele doporučit. Sice je neparfémovaný, ale to v případě s problémovou pokožkou jsou všechny. Pokožka hned po prvním použití vypadá lépe, je hebčí a olej se dobře vsakuje. Skutečně tomuto produktu dávám palec nahoru. :-)

20.08.2018

jelikoz muj syn a i pritel trpi atopickym ekzemem tak už jsme toho vyzkouseli mnoho ale za nas je mixa top, ma prijemnou konzistenci i jemnou vuni. Synovi velmi pomohla už jsme nevedeli co a mixa vyhrala

06.07.2018

Já a hlavně moje dětičky mají citlivou pokožku s atopickým ekzémem. Vyzkoušela jsem spoustu přípravků od různých výrobců ale po objevení těchto krémů a i sprchových gelů už nepoužíváme jiné. DOPORUČUJI

13.06.2018

I když u nás jsem používala a používám Mixu já, nedám na ni dopustit. Např.pletova voda mi zlepšila pleť o 100%. Toto tělové mléko hydratovanou suché mista, kůže byla jemná a znovu příjemná na dotek. Takže celkové Mixu mám moc ráda. 🙂

07.06.2018

Znacku MIXA miluje Nase cela rodinka.Trpime na atopii a vubec ted v teplych a horkych dnech.tuto kosmetiku pouzivame a nemohu si vynachvalit.Vazne pomaha a finance se vyplati investovat.Pouzivam i krem.na zklidneni a okamzity vysledek!😊Obrovska spokojenost

28.03.2018

vnucku uz dlouho trapi ekzemek na nozickach a v podpazi a na jeji pkozku pouzivame vselijake masticky a takove vodicky, vyzkouseli sme i tento produkt od mixy a celkem zabral a hezky vonel, zkuste holky

24.03.2018

Né, že bych měla atopickou pleť, ovšem s příchodem podzimu a následně zimy se má pokožka na rukou stává dost problematická,štípe a jsou na ní nevzhledné červené fleky. Tak jsem se po dlouhém zkoušeňí všeho možného uchýlila ke kosmetice pro atopickou kůži a problém se rychle vyřešil.

03.03.2018

Oba vyrobky jsou perfektni ,nadchlo me slozeni a také oball a ze jsou bez parfermace ,dukladne promazava a zanechava skvely film na pokožce.Oblibila si cela rodina.Za mne urcite doporucuji vsem. Urcite po dobrani kosmetiky si koupim novou.Krása.

06.02.2018
Doporučení: 39

S kosmetikou Mixa mám zatím jen ty nejlepší zkušenosti, protože opravdu pomahají. Mám doma pleťové krémy, pleťovou vodu a teď nově i CC a jsem velice spokojená. Za mě určitě doporučuji všem ženám i mužům

26.01.2018

Telove mleko ma prijemnou konzistenci,lehce se vstrebava a hlavne opravdu zmirnuje pocity svedeni a paleni. Zkousela jsem nejprve na sobe a pak az na dcerce,a tak byla radost a spokojenost dvojnasobna.

26.11.2017

Mixu máme doma rádi všichni. Hlavně ji kupuji kvůli synovi, protože mu skvěle vyhovuje. Já sama osobně používám tělové mléko Mixa a jsem ráda, že konečně necítím pnutí na pokožce a taky ho občas použiju na obličej.

nic

25.11.2017

Myci gel od Mixa je univerzální bez výrazné parfumerie. Je vhodný jak pro miminko, děti i dospělé. Po aplikaci je pokožka na dotek jemná. Olej na pleť, je lehce roztíratelný. Je příjemný, nezaznamenala jsem žádné negativní projevy.

07.11.2017

Mixa Atopiance a všechny výrobky Mixa pokládám za vysoce kvalitní a k tomu ještě za dobrou cenu. Mám s těmito výrobky jen pozitivní zkušenosti. V rodině se vyskytuje atopický ekzém, tento velmi dobře reaguje na produkty Mixa

06.11.2017

Mycí emulze je jemná, jemně pění. Ma jemnou a prijemnou vůni. Pokožka mého syna je po koupání hydratovana, vonava a jemná. Nevyskytla se po něm žádná vyrážka, ani jiné ekzémy. Za nás výborný mycí prostředek pro miminka.

03.11.2017

Přípravek jsem doporučila kamarádce kde její obě děti mají atopický ekzém a po čase byla velmi spokojená maže je obě a pokožka byla jemnější a děti nesvědila. Byla vděčná za to že jsem ji doporucila. A stále jej používá

18.10.2017

Dětskou kosmetiku MIXA jsem měla možnost ozkoušet u první dcery. Za nás spokojenost. Krásná vláčná pokožka u některých měla dcera pokožku suchou nebo podráždenou Neutrální vůně bez zbytečných parfemací Kvalita za rozumnou cenu

žádné špatné zkušenosti

08.10.2017

Parádní kosmetika, a to jak pro děti, tak i pro dospělé. Krém i mléko se rychle vstřebávají, hydratují a zvláční pokožku, ale nezanechávají ji mastnou. Naprostá spokojenost, a navíc jako bonus příjemná nevtíravá vůně.

07.09.2017

Nerelevantní hodnocení bylo smazáno redakcí

05.09.2017
Doporučení: 1

Atopická kůže je velmi nepříjemná, svědivá a miminko se škrábe přirozeně, na rozdíl od člověka nechápe, že škrábání vše zhorší. Proto je třeba volit co nejlepší kosmetiku, která zajistí příslušnou péči.

18.08.2017

Opravdu jemné složení, výborně pění. celkově po použivání má moje 18m dcerka příjemnější pokožku. Se začátkem léta se malé bohužel objevil ekzém i na bříšku a Mixa pokožku sklidnila a na kůži nejsou žádné šupinky, jak tomu bylo před používáním

11.08.2017

S tímto krémem jsem se potkala v práci jako testry do časopisu. 😊jsem nadšená.. Krém je hustý ale krásně se vstřebá a pokožka není ulepena jako u jiných krému. Pomohl mi od ekzému který se mi sem tam udělá. Luxusní pece

Vůbec zadne

10.08.2017

Čisticí a zklidňující olej Mixa Baby Atopiance pěkně jemně umývá tělo i vlasy. Hned od prvního použití je pokožka hezky vyživená, zklidněná, jemná a pěkně pružná. Rozhodně doporučuji alespoň vyzkoušet.

07.08.2017
Doporučení: 8

Mixa je pro děti to nejlepší, jedná se o kosmetiku, která je vhodná i pro velmi citlivou pokožku, která má sklon se vysušovat, tvořit stroupky nebo pupínky. Ideální je i pro atopický ekzém. Rozhodně pomáhá!

05.08.2017

Krém je fajn,dobře se roztírá a dobře vztřebává.Má lehkou vůni a příjemnou konzistenci.Používáme ho na syna a mylsím,že nějaký účinek má,kůže je po něm hladká a jemná a nemá jí tak zarudlou,možná při delším používání se toho zbavíme.Olej jsme ještě nezkoušeli...

02.08.2017

Tuto značku používáme doma asi tak cca 3 roky. Je to od té doby, co se nám narodila dcerka. Kosmetika příjemná, citlivá, kvalitní a jemná i pro pokožku malého citlivého dítka. Dcerka je bez problémů s pokožkou a spokojená. I já jsem začala kupovat kosmetiku nejen pro ní. Za nás také supe.

02.08.2017

Dcera má dvě malé děti a používá tento mycí olej i tělové mléko od Mixa. Je velice spokojená a říká, že u této značky zůstane i nadále. Pokožka dětí je vyživená, zklidněná a hebká na dotek. Oba výrobky jsou bez parfemace. Mycím olejem jde umýt jak tělíčko, tak vlásky. Kvalitní výrobky za rozumnou cenu!

01.08.2017

Mixa je super snad ve vsem. Tyto pripravky jsem koupila diky velice kladnemu hodnoceni zde na Bety a to svagrove k narozeni miminka a moc si to chvali. Krasne, nevtirave voni, cenove je dostupny kazdemu, ale hlavne dela to co ma :)

31.07.2017

U dcery se mi povedlo se ekzému úplně zbavit úpravou stravy - vyřazení kravského mléka a výrobků z něj, omezení cukrů, pšenice, vajec a droždí z jídelníčku. Protože je to dítě a občas sní něco co nesmí objeví se jí jednou za čas atopické ložisko. V tom případě sahám po MIxa krému, večer namažu a ráno je po problému. Je to opravdu jeden z mála přípravků, který na AE opravu funguje.

22.07.2017

Mohu jen doporučit . Značka Mixa nezklame. Praktické balení se kterým se dobře pracuje. Mléko i olejíček se dobře nanáší. Pokožka je po nich jemná a hydratovaná. A ekzém se výrazně zlepšil. Jsem velice spokojená.

22.07.2017

Čisticí a zklidňující olej Mixa Baby Atopiance je podle me uzasny pripravek, jak pro male atopiky tak male deti se suchou kuzi, no moc rada se lejem myji i ja :) nevysusuje pokozku, zvlacnuje ji, prijemne voni, pritom je nevtirava, synovi vyhovuje a supinatost zmizela :)

20.07.2017

Skvělé výrobky nejen pro miminko, ale i pro maminku i celou rodinu. Vhodné na hodně citlivou pleť se sklonem k atopií. Zmírňuje svědění, nedráždí, nevysušuje. Naopak hydratuje namáhanou kůži. Doporučuji.

18.07.2017

Dcerka má sušší pokožku a v lékárně jsem získala několik vzorků Zklidňujícího tělovho mléka Atopiance. Dceři v podstatě vyhovuje, kůže ji nesvědí. mě tělové mléko příjemně voní, skvěle se roztírá a nedráždí již tak nestabilní pokožku.

14.07.2017

velice lehký krém který se snadno nanáší,nezatěžuje pokožku,hydratuje,zabranuje vysušování pokožku,ije bez parfemace,což velic ocenuji,jsem s ním velice spokojená,,za sebe mohu jen doporučit..jsem nadšená

14.07.2017

Líbí se mi přírodní složení,také to že kosmetika není testována na zvířatech.Pokožku skutečně nedráždí,zklidnuje a zanechává ji hebkou.Určitě pořídím další balení,jsem velice spokojená,doporučuji.....

13.07.2017

Pro miminka jen to nejlepší a to výrobky od Mixa určitě jsou. Jemná dětská pokožka je uklidněná, bez zarudnutí a vyrážek. I přecitlivěla, atopická pokožka tento krém dobře snáší díky jemnému, citlivému a přírodnímu složení.

12.07.2017

Pro malé miminko člověk vždy udělá to nejlepší a v první řadě vyhledá kvalitní kosmetiku, kterou je právě Mixa. Jeho jemná konzistence se po tělíčku snadno roztírá. Děťátka i maminky jsou s kosmetikou Mixa spokojené. Určitě doporučuji.

11.07.2017

Pro miminka báječné výrobky. Super je, že výrobek dokáže uklidnit svědění a to velice setrně až na 24 hodin. Vůně je jemná a přípravek perfektně vyhovuje potřebám dětské pokožky. Zmínit musím i přijatelnou cenu.

11.07.2017

Mixa Atopiance je výborná sada přímo stvořená pro citlivou pleť miminek. Líbi se mi, že je zde certifikát a také cena která se mi zdá příznivá. Mixu mohu doporučit s klidem, přijde mi to jako dobrá kosmetika.

10.07.2017

Pro dětskou citlivou pokožku je dobré jen to nejlepší a kosmetika Mixa je pro náročné. Několik jejich krémů používám a pro děti tento výrobek již nějakou dobu. Velmi dobře jej snáší, pleť na něj nereaguje nijak negativně. Žádná zarudnutí, šupinky či flíčky. Naopak se zdá zklidněná, ošetřena. Výborný výrobek.

10.07.2017

Tyto telové mléka používá ma kamarádka protože její malá dcerka má problémy s ekzémy.Po několika denním používání se tyto obtíže výrazně zmírnily ekzém začal ustupovat.Plat je hydratovaná,nevysušuje pokožku a je dermatologicky testována

10.07.2017

je šetrný k dětem nejlepší určitě pro miminka určitě ocení každá maminka v létě se každé dětatko potí a má ze sluníčka nějaky ten ekzém a toto mlíčko zklidní pokožku a díky dávkovači se lépe roztírá vymáčknete kolik potřebujete

10.07.2017

Tento přípravek u nás používá dokonce i babička! Absolutně skvělý přípravek. Velmi jemný, šetrný. Kvalitní francouzská kosmetika bez umělých barviv a parabenů. Díky dávkovači se snadno nanese a snadno rozetře. Dokonale se vstřebává. Žádné mastné zbytky na pokožce.

10.07.2017

Jeden z nejlepších výrobků osvědčené značky. Používala jsem pro děti a nakonec stále občas používám i já sama. Neutrální PH, žádná parfemace a jiné chemické zátěže. Dokonale jemná konzistence. Snadná aplikace, nanášení a roztírání. Citlivá k pokožce, která je zdravější na pohled i na dotek.

10.07.2017

Zklidňující tělové mléko Atopiance používá dcera na vnoučka, kterému žádné mléko nevyhovovalo až toto od Mixy. Je s ním velmi spokojená . I já jsem už od Mixy nějaké produkty vyzkoušela a mohu tuto značku jen doporučit.

10.07.2017

Mám doma 9 měsíčního chlapečka, který je od narození silný atopik. Zkoušeli jsme už snad všechno, ale nic nepomáhalo. Až na doporučení paní z mateřského centra jsme vyzkoušeli výrobky Mixa a jsme maximálně spokojení. Zarudlá pokožka synovi pomalu bledne, suchá ložiska se také zmenšují. Určitě doporučujeme

09.07.2017

Úleva pro atopickou pokožku vašeho miminka s Mixa Atopiance i jiné výrobky jsem ráda vyzkoušela a musím napsat,že jsou velice šetrné k pokožce dětí i dospělých.Proto tuto kometiku mohu jen doporučit..

09.07.2017

Na tuto kosmetiku jsem slyšela pouze samé pozitivní hodnocení. V době, kdy mnoho dětí trpí ekzémem, tak je tento produkt velmi účinný, nemá vedlejší účinky a dobře ho pokožka snáší. Určitě bych ho jako matka používala pro tyto jeho dobré vlastnosti.

07.07.2017

Tuto kosmetiku prostě miluji. Používám jí nejen já, ale i naše děti. Máme doma atopika a tak výběr kosmetiky je hodně důležitý. Zatím mi sedlo vše od této značky a naši dětem také. Jsem moc ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet.

07.07.2017

Moooc fajn značka,používáme nejraději na Naše dětičky,ke setrna,vinná,úžasná za skvělou cenu a vhodná pro citlivou pokotku,coz oceuji nejvíce s vydrzi opravdu hodne dlouho a deti ji miluji.Urcite doporucuji.☺

07.07.2017

Mixa je to skvělý výrobek pro atopickou pokožku našich nejmenších miláčku kamarádka tyto výrobky využívá už velmi dlouho pro svou holčičku která trpí ekzémy a strašně suchou pokožkou a pokud vím tak Mixa je na to nejlepší

07.07.2017

S mojí holčičkou jsme zkoušely čisticí a zklidňující olej Mixa Baby Atopiance a je super,dcera měla sklony k atopickému ekzému a tento olej se k její kůži choval skvěle,pokožka byla krásně hydratovaná a jemná.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat