TÝMOVÉ TESTOVÁNÍ: Lahodná Dr. Oetker Rýžová kaše chia bez lepku

18.04.2018 | Testování

Nová bezlepková rýžová kaše Dr. Oetker je jedinečným výrobkem, který splňuje všechny podmínky moderního stravování. Dr. Oetker Rýžová kaše Natural s chia semínky může být výbornou snídaní či svačinkou. Kaše je lehce stravitelná a dodá vám energii i vitalitu pro každý den – ráno, v poledne i večer. Přesvědčit se o tom bude moci 100 našich testerek a jejich kamarádek. Jaké budou jejich zkušenosti a hodnocení?


Celkové hodnocení: 87%

Hodnocení: 177 testerek

Doporučeno: 94x


Jednoporcové rýžové kaše Dr.Oetker jsou vyrobeny z velmi kvalitních  ingrediencí, podle originální receptury, s garantovanou bezlepkovou výrobou a zvýšenými laboratorními kontrolami.

Svačinka, kterou si zamilujete

Dr.Oetker Rýžová kaše Natural, Chia – jednoporcová bezlepková kaše bez éček a bez přidaného cukru. Obsahuje chia semínka, která jsou vynikajícím zdrojem bílkovin. Kaše je neochucená a můžete si ji tak ochutit podle vlastní fantazie nejlépe čerstvým ovocem, ale také ovocem kompotovaným nebo sušeným.

Příprava je velmi snadná: obsah sáčku vysypeme do misky, zalijeme 150 ml horké vody a promícháme. Za občasného promíchání necháme 10 minut odstát.

Energetická hodnota jedné porce je 210 kcal.

Doporučená cena: 15,90 Kč (za 50 g)

Více informací na www.oetker.cz

Testujte s kamarádkami!

Dr.Oetker Rýžovou kaši Natural s chia semínky budou zkoušet nejen naše testerky, ale také jejich kamarádky. Každá z testerek totiž obdrží 4 porce kaše Dr.Oetker, jednu vyzkouší a zbývající rozdá třem svým kamarádkám, kolegyním, maminkám či sestrám apod.

Ty se pak mohou po otestování kaše také registrovat na Bety.cz a přidat svá hodnocení!

vybraná testerka | 30.05.2018

Chutnala mne, libi se mne, ze neni prislazovana cukrem. Novinku s chia vitam, sama si ji do kasi pridavam. Tahle variance je fajn na rychlou snidani a dochuceni je pak na nas podle chuti. Chut vyborna.

vybraná testerka | 25.05.2018

Super je, ze je to natural, takze si kazdy muze dochutit podle svych predstav. Ja duchucovala datlovym sirupem a byla super - mela jak sladkost, tak lehoulince ovocnou chut, takze za me super rychlovka! Dovedu si ji predstavit i s cerstvym ovocem ci jak bylo v navodu treba s cokoladou.

I kdyz jsem dala doporucene mnozstvi vody, tak mi prisla hodne tekuta, tak nevim kde se stala chybka..

vybraná testerka | 25.05.2018

Kaše není slazená, takže tvoří super základ, který si můžete dotvořit dle sebe. Já jsem přidala lesní ovoce a müsli a paráda. Skvělá alternativa k ovesným kaším - ty jsem navíc zatím zaznamenala jen doslazené, takže si je musím vařit, což je časově náročnější - hlavně po ránu před prací...

Kvůli tomu, že neobsahuje cukr, je sama o sobě mdlé chuti, čili se musí vždy něčím ochutit. Když si berete sáček do práce, nezapomeňte si stranou přibalit nějaké ovoce, oříšky, atd.

vybraná testerka | 22.05.2018

Kaše byla moc dobrá, přestože jsem si ji musela pro excelentnost dosladit, ve výsledku to ale spíše oceňuji, protože je v základu bez cukru a raději si tam dám cukru kolik chci než aby mi ji tam dal sám výrobce přespříliš. Hotová je cobydup a kdybych náhodou měla bezkašovité období, rozhodně po ní nevydržím nesáhnout tak dlouho, jaká je její trvanlivost :)

vybraná testerka | 22.05.2018

Super je rychlá příprava, skvělá chuť, nemám moc ráda sladké a toto bylo celkem akorát,mamince také chutnala :) do práce, když člověk nestíhá,tak skvělá varianta a řešení pro rychlou svačinu nebo snídani.

vybraná testerka | 22.05.2018

Výhoda je, že příprava je vcelku rychlá, když v práci nestíháte nebo nestihnete uvařit. Hodíte sáček do kabelky, v práci zalijete vodou a je to. Jen je třeba těch 10min počkat :) Je bez cukru, což je také super, pro lidi, co cukr vynechávají.

Jako zápor bych dala chuť. Jsem zvyklá na hodně sladké a tudíž mi kaše chutí nevyhovovala a musela jsem ji dosladit a doladit dle svého. Ale zase je to asi jediná kaše, co jsem viděla, která je úplně bez cukru, což je fajn :) A ani po 10 minutách nebyla všechna zrníčka hotová a semtam se našlo nějaké tvrdé. Nebo v hrudkách. A chia mi tam moc neseděla. Jinak mi kaše chutnala, po doplnění svých ingrediencí :-)

vybraná testerka | 22.05.2018

Kase je snadna na pripravu, chutove neutralni, takže je mozne vzdy dochutit podle sebe, vyzkouseli jsme s ovocem, marmeladou, kakaem. Dcerka si oblibila variantu s ovocem a medem, cele rodine kase chutnala.

Trosku tvrdsi kousky i kdyz byly delsi dobu namocene.

vybraná testerka | 21.05.2018

Já a přátelé můžeme kaši jen a jen doporučit. Vyhovuje nám, že nemusíme stát u vaření kaše, dále, že je bez cukru a kaši si můžeme dochutit tak, jak máme rádi :-) Velice chutnala i mé 3,5 leté dcerce :-( Děkuji za příležitost vyzkoušet něco nového a teď už mohu napsat i chutného :-)

vybraná testerka | 21.05.2018

Za klady hodnotím rychlost přípravy, balení je skladné, hned po ruce, dlouhá trvanlivost. Chia semínka jsou zdravá a rýže je bez lepku. Testovaly i 2 kamarádky, které dbají na zdravou stravu a byly spojené, dochucovaly ovocem.

Kaše je úplně bez chuti - nutno dosladit, dochutit. Já jsem dochovala kakaem. Rýže ani po delší době dostatečně nezměkne.

vybraná testerka | 21.05.2018

Kaše je bez cukru a lepku. Její přípravu zvládne opravdu každý. Vyzkoušeli jsme verzi s vodou i s mlékem, která je rozhodně chutnější. Kaši jde dotvořit podle svého přidáním marmelády, ovoce, nebo čokolády a oříšků, to je už potom ale jiná kalorická kategorie.Chia semínka jsou taky zajímavým zpestřením celé kaše. Celkově hodnotíme jako užitečnou potravinu, která má v dnešním uspěchaném světě své místo.

vybraná testerka | 21.05.2018

Ryzova kase je velmi snadna na pripravu, chutove neutralni. Vyhovuje mi jednoduchost pripravy a moznost si kasi dochutit sama tak, jak zrovna chci. Ocenuji, ze neobsahuje pridany cukr. Vyborna je kombinace s cerstvym ovocem, chutnala mi treba i jen se skoricovym cukrem a okoli si pochvalo prave mnozstvi variaci, co lze s kasi udelat. Urcite kasi budu obcas kupovat, jako dopoledni svacina v praci je idealni.

Zadne

vybraná testerka | 21.05.2018

Já jsem s kaší byla spojena,i když pro někoho byla málo sladká,ba vlastně vůbec mě vůbec nevadilo.ja i moje kámošky jsme si rady dochutili sami.sirupy,ovocem...bála jsem se,zda rýže bude měkká a byla.chia semínek bylo akorát.za nás spokojenost

vybraná testerka | 21.05.2018

Tato kaše mi přijde skvělá svým složením a také oceňuji přítomnost zdraví prospěšných chia semínek. Jinak je obecně kaše jako taková bez chuti a je nutné do ní něco přidat, třeba ovoce nebo si ji osladit nějakým sirupem.

vybraná testerka | 21.05.2018

Testovaná kaše byla jemná a moc dobrá. Ochutila jsem ji cukrem se skořicí a moc jsem si pochutnala. Chia semínka miluji a přidávám téměř do všeho a líbilo se mi, že zde jsou již součástí. Oceňuji také snadnou a rychlou přípravu, což z ní dělá ideální rychlou svačinku.

vybraná testerka | 20.05.2018

Kaše mě velmi příjemně překvapila.Její rychlá a jednoduchá příprava je velkou výhodou,má příjemnou konzistenci i vůni.Chia semínka mám moc ráda a kaše se dá ochutit čímkoli,vyzkoušela jsem marmeládu ,ale i čerstvé rozmačkané jahody.Je opravdu vynikající.

Nevýhodou se může zdát nevýrazná chuť,ale ona je to vlastně výhoda,protože se dá ochutit naprosto čímkoli.

vybraná testerka | 20.05.2018

Z kaše jsem já i přítel nadšeni. Snídaně je v mžiku hotová a neztrácíme po ránu drahocenný čas složitou přípravou. Dá se dosladit a dochutit podle vlastních preferencí a je to dobrá obměna k ovesné kaši, kterou jinak snídáme.

vybraná testerka | 20.05.2018

Oceňuji rychlou přípravu, absenci lepku a přídavek chia semínek. Nevýraznou chuť rýžové kaše je téměř nutné dochutit čímkoliv :-) Je výborná s jakýmkoliv ovocem, čokoládou , vlastně čímkoliv Splnila očekávání . Skvělá snídaně

Nevýrazná chuť

vybraná testerka | 20.05.2018

Snadná příprava, dostatečná porce, po 10 minutách připravená výborná snídaně nebo svačina, která zasytí a lahodně chutná,lze ji doplnit a dodatečně ochutit oříšky, zavařeným nebo čerstvým ovocem, zkoušela jsem ji ochucenou pouze mátovým sirupem, kreativitě se meze nekladou.

Žádné jsem neshledala.

vybraná testerka | 20.05.2018

Snadná příprava kaše se mi líbí - po ránu je to velmi rychle a to se vždy hodí. Potřebovala jsem ji maličko dosladit, ale je velmmi chutná, při včasném rozmíchání netvoří hrudky a moc pěkně voní i chutná. Udělat si kaši s chia semínky mne nikdy nenapadlo a je to super nápad, dodají další energii a spoustu prospěšných látek. Kamarádky měly radost, že mohou také vyzkoušet novou instatní kaši a také jim chutnala.

vybraná testerka | 20.05.2018

Kaše nás všechny nadchla, je jemná, netvoří hrudky a má příjemnou konzistenci. Skvělá byla byla i jenom s trochou skořice, dokonalou kombinaci tvoří s čerstvým ovocem. Rozhodně bude mít místo v naší kuchyni. Bonusové pudingy potěšily hlavně dcery, je skvělý.

Nevidím to jako úplný zápor, ale je lepší kaši nechat déle bobtnat, než je uvedeno na obalu.

vybraná testerka | 20.05.2018

Kaše je snadná na přípravu, na mne byla méně sladká, ale po dochucení marmeládou z ní byla opravdu velmi chutná parádní snídaně. Je vynikající, že si jí může každý dochutit podle své potřeby. Chia semínka jsou v ní dobrá a zdravá. Od ostatních, kteří ode mě dostali kaši na vyzkoušení mám také dobré ohlasy, takže doporučuji vyzkoušet i ostatním.

vybraná testerka | 20.05.2018

Z výrobku jsem naprosto nadšena! Splnila mé očekávání na rychlou, vydatnou a chutnou snídani. Kaše není hrudkovitá, lepkavá a necítíte žádná aromata či ochucovadla. Kaše chutná výborně samotná, pokud přidáte čerstvé ovoce, med, zvýšite ji na vyšší úroveň a zcela jistě se stane výrobkem, který budete pravidelně kupovat nejenom sobě ale i celé rodině!

vybraná testerka | 20.05.2018

Kaše s Chia seminkama mne zaujala jak vzhledove tak i chutove. Vyborna chut clovek si ji muze dat samotnou nebo podle sebe dochutit zkousela jsem s orechama a brusinkama chutnalo to vyborne,priste si koupim znova 😊

vybraná testerka | 20.05.2018

Za zaslání produktů velmi děkuji! Rýžová kaše je výborná, určitě doporučuji všem, kdo těžce snášejí syntetickou chuť jídla. Umělou pachuť zde nenaleznete, naopak je to super rychlá snídaně, pokud právě nestíháte. Můžete si ji vylepšit přidáním ovoce nebo oříšků a určitě ji shledáte stejně chutnou, jako jsem ji objevila i já.

Zápory jsem nenašla, jsem spokojená.

vybraná testerka | 20.05.2018

Rýžová kaše s chia mě velmi zaujala! Jak chutí, tak konzistencí. Myslím si, že bude výbornou svačinkou např. před nebo po fyzické aktivitě. Oceňuji rychlou přípravu! Já si ji připravila s horkými malinami a proteinellou s bílou čokoládou :) Vanilkový pudink byl moc dobrý, vařila jsem ho v ovesném mléce a potom jsem ho přidala do krému na tiramisu. Prostě lahoda:)

Více bych ocenila, kdyby rýžová kaše s chia byla bez laktózy. Nedělá mi vyloženě problém, ale myslím si, že konzumovat mléko je zbytečné:) Bohužel mi nejdou vložit fotky, jak jsem produkty využila :(

vybraná testerka | 20.05.2018

Kaši jsem si zcela zamilovala. Je úplně skvělá, lahodná a výborně se rozpouští a nezanechává žádné hrudky. Další klad spatřuji vtom,že není lepkavá jako jiné kaše. Nejlépe chutná s čerstvým ovocem. Mňem.

vybraná testerka | 20.05.2018

Lahodná Dr. Oetker Rýžová kaše chia bez lepku mě velice oslovila, určitě ji ocení každý který, bojuje nejen po ránu s časem, potřebuje zdravou, chutnou, vydatnou a rychlou snídani či svačinu. Tato kaše splňuje všechny tyto požadavky, snadná a rychlá příprava, chutná,lahodná a zdravá bez zbytečného cukru, díky chia semínkům získáte důležité látky a především energii, bonusem je že, kaše je bez lepku. Líbí se mi že,si můžete kaši připravit a obohatit dle vaší chuti. Přidat čerstvé ovoce, med, skořici, ochutit sirupem, oříšky atd a nebo sníst jen tak. Kaši můžete jíst teplou či studenou pokud ji jíte a připravíte dle návodu můžete si vychutnat malé praskání chia semínek pokud to nemáte rádi doporučuji kaši nechat o pár minutek odležet a semínka chia více nabobtnají...Kaši mohu jen doporučit navíc ji mohu nosit i do práce vejde se do každé kabelky a připravit si ji čerstvou.

vybraná testerka | 20.05.2018

Velmi chutná kaše, skvělé je, ze bez přídavného cukru. Výsledná chuť záleží jen na vás - výborné bylo ovoce i čokoláda. Jako rychlá instantní snídaně třeba na vandr nebo do hor super. Myslím, že během jahodové sezóny bude na stole často.

Možná trochu více chia semínek. A prodloužila bych dobu zalití uvedenou v návodu alespoň o pět minut. (A ještě lepší než zalévat vodou je mléko).

vybraná testerka | 20.05.2018

Musíme říci, že kaše byla dobra. Všem nám strašně moc chutnala, zkoušely jsme si to každá dochutit. Marmeláda, čokoláda a čerstvé ovoce. No prostě mnamka! Tyhle kaše jsou skvělé na snídani. Hlavně když ráno nestíháte.

Vadilo mi, že se kaše ředi vodou. Malo výrazná chuť a chia jsme tam tam taky moc necítili.

vybraná testerka | 20.05.2018

Kaše je velmi chutná a zasytí. Je fajn, že už je připravená, jako jedna porce a nemusím nic odměřovat. I mým kamarádkám a známým chutnala, a budou si ji do budoucna kupovat, když si budou chtít udělat rychlou svačinu.

vybraná testerka | 20.05.2018

Naprosto perfektní rýžová kaše. Sama o sobě není sladká, to beru jako veliké plus. Funguje jako základ dobré snídaně, který lze doplnit např. ovocem, oříšky a vlastně vším dle chuti :) Chuť je přesně taková, jakou od rýžové kaše očekávám :)

Rýžovou kaši bych já osobně nechala odležet déle než 10 min. Po těch 10 min nebyla všechna rýže nabobtnalá a nasáklá vodou. Navíc se mi v kaši dělaly hrudky, které jsem neuměla rozmíchat. Ale ani jsem se moc nesnažila a na chuti to vliv nemělo ... :)

vybraná testerka | 20.05.2018

Snídaně na rychlo, velká mňamka, přítel mi to snědl :D Opravdu super,pokud se vám nechce dělat nic zdlouhavého. Pro milovníky sladkých snídaní.Do práce na svačinu.Nic záporného k tomu nemám.Vylepsila jsem si to banánem a medem a semínky :)

vybraná testerka | 20.05.2018

Nadchla mě jak konzistence, která nebyla ani tekutá ani hustá tak i samotná chuť. Nemám moc ráda sladké a jelikož tato varianta je bez přidaného cukru tak jsem si moc pochutnala. Přidala jsem si pár malin a hned jsem si moc pochutnala. Ideální do práce. Co se pudinku týče, byla to moje úplná premiéra, jelikož jsem pudink nejedla ani jako dítě. Snadná příprava a chuť super. Použila jsem ho na nepečený koláč s ovocem.

Kaši je lepší nechat odležet asi o 5 minut déle, než je v návodu. Chia semínka lépe nabobtnají, a stejně tak je správná konzistence.

vybraná testerka | 20.05.2018

Rýžová kaše mě opravdu nadchla. Je to něco jiného než klasické instantní kaše. Jelikož nemám moc ráda sladké kaše, líbí se mi, že tato je bez přidaného cukru. Kombinace s chia semínky je zajímavá, určitě se ale musí kaše nechat minimálně 10 minut odstát, aby chia semínka pěkně nabobtnala a změkla. Já pak ještě přidala na tenké plátky nakrájený banán a na kostičky nakrájené jablko a vznikla z toho pěkná mňamka :-) Kaši jsem testovala s dcerou, synem a maminkou (manžel, ten je spíš masař :-D ) a shodli jsme se všichni, že po přidání ovoce je kaše chuťově výraznější, a že ji není pak třeba ani doslazovat. Moc nám chutnala. Stejně tak i puding bez lepku a bez gluténu s příchutí vanilka, který jsme všichni s chutí zbaštili :-D

vybraná testerka | 20.05.2018

Velice oceňuji velice rychlou přípravu, kterou ráno ocení snad každý člověk. Zalijete, zamícháte, skočíte si opláchnout obličej a když se vrátíte přidáte ovoce nebo třeba ořechy podle vaší chuti a můžete se pustit do jídla. Osobně jsem vyzkoušela s čerstvým ovocem a můžu říci jediné. Lahoda. Je fakt, že jsem zalívala horkým mlékem, takže mi kaše přišla chutnější než přítelovy, který zalíval vodou. Taky mi potom mojí kaši ujídal. Myslím, že jí zařadím do našeho jídelníčku.

Sama o sobě je taková nijaká, takže je opravdu potřeba do ní něco přidat, čímž se ještě o pár korun zvedne cena. Není to zase až tak rychlé, když přidáváte ovoce, pokud ho ovšem nemáte nakrájeno z předchozího dne.

vybraná testerka | 19.05.2018

Kaše je instantní,tudíž během pár minut připravená.Není dochucená,takže poskytuje prostor vlastní fantazii chuti a možností.Vyzkoušeli jsme kaši s ovocným sirupem,medem,ale i s oříšky či čokoládou.Vždy z toho byla dobrá rychlá ,řekla bych i docela zdravá svačina.Dovolím si kaši DOPORUČIT !

Zápor je jediný,brzy zmizí z misky .

vybraná testerka | 19.05.2018

Rychlá příprava a dobrá chuť, díky které se dá rýžová kaše dále dochutit. Pro ty co jsou zvyklejší na sladší věci, bude nutné kaši dosladit či přidat ovoce. Což však není minus. Jako občasná rychlá snídaně či svačina se to hodí. K testování jsem dostala více sáčků, které jsem rozdala. Většina obdarovaných se shodla, že kaše je dobrá a vhodná k dalšímu dochucení. Jako tip doporučují při přípravě vodu nahradit mlékem.

Žádné velké minusy jsem nenašla. Jen to není něco co by člověk mohl jíst neustále, ale jako doplněk je to vhodné. Záleží na vašich preferencích.

vybraná testerka | 19.05.2018

Chválím, že je kaše bez přidaného cukru a můžu si ji tak dochutit podle sebe. Je rychle hotová a moc mi chutná. I když jsem spíše na slané snídaně, tak někdy teplá kaše přijde vhod a tak si určitě tuhle koupím do zásoby.

Možná cena, domácí by vyšla levněji, ale pokud potřebuji rychlou snídani tak se hodí :)

vybraná testerka | 19.05.2018

Rýžová kaše od Dr. Oetker, kterou jsem testovala já, tchyně a kolegyně, je výborná tím, že je BEZ přidaného cukru, BEZ lepku a tím lehce stravitelná. Sama o sobě je neochucená, ale po přidání 1 lžičky medu byla výborná, dala jsem i kousky jahod a byl to top. Za mě je lepší, než ostatní kaše s chia semínky, protože je jich v ní hodně, ale chuti nepřekáží. Na rychlou snídani či svačinu je dobré, že si ji můžete ochutit pokaždé trochu jinak. Vyhovovala i tchýni, která má už několik různých značek rýžových kaší vyzkoušených a řekla, že tahle je mnohem lepší.

Na snídani jsem se bála, že ta porce bude málo, ale opravdu stačila bez problémů na zasycení. Takže vlastně pro mě top a určitě koupím zase k rychlému zasycení.

vybraná testerka | 19.05.2018

Rýžová kaše Natural naprosto splňuje to, co se od ní dá dle obalu očekávat. Není doslazovaná, takže chuť je jemná a dá se výborně doladit dle vlastních preferencí ovocem, ořechy nebo čímkoliv jiným. Kdo hledá rychlý instantní základ, který si může sám dotvořit dle vlastních představ, tak má jistotu, že s touto kaší nešlápne vedle.

Pro milovníky sladkého nebude samotná kaše dostatečně ochucená.

vybraná testerka | 18.05.2018

Rýžová kaše je super. Oceňuji, že je bez přidaných sladidel, takže si kaši můžete dochutit podle svého. Jelikož teď cukry omezuji, tak jsem tuto kaši velice uvítala. Dala jsem si jí bez ničeho a byla výborná. Přítel si jí udělal s ovocem a byl taky nadšený.

Připravila jsem kaši dle návodu a přišla mi řídká, takže příště raději o trochu méně vody.

vybraná testerka | 17.05.2018

Kaše má lákavý obal, na jehož zadní straně je přehledný návod, jak kaši připravit.Příprava je snadná, jen se zaleje vroucí vodou, pořádně zamíchá a 10 minut se čeká a pak je kaše připravena ke konzumaci. Kaše je natur - nesladká, takže jsme si jí mohli libovolně dochutit. Oběma dětem chutnala.

To, že je kaše "natur", jsem zjistila až při konzumaci, takže jsem si jí dochucovala až později. Ale na obalu je na přední straně "natur" napsáno.

vybraná testerka | 17.05.2018

Růžovou kaši jsem ochutnala poprvé. Velmi mne potěšila její chuť i kombinace s chia semínky. Ochutnat jsem dala i mému bratrovi, kterému velmi chutnala. Jen si ji osladil medem. Já nedoslazovala, chutná mi tak jak je. Vřele doporučuji.

Neshledávám žádné

vybraná testerka | 17.05.2018

Kaše je lehká, nadýchaná, alespoň mně se neslepovala. Chutná trochu jako rýžový nákyp. Testovala jsem s dětmi, jim chutnala také, ale chtěly do ní přidat ovoce. jednomu jsme dala kuličky hroznového vína, druhému banán, třetímu mandarinku, sobě trochu rozinek. vzájemně jsme si ochutnávali a chutnalo.

Pro děti bych ji trochu přisladila, ale pro dospělé je fajn, že není tak sladká

vybraná testerka | 17.05.2018

Tento produkt bylo moje první testování skrz Bety.cz, proto děkuji za tuto možnost a ke kladům řadím, že tato kaše je rychlá odpolední svačinka, supr chuť po dochucení například kakaem a snadná příprava.

Jsem zvyklá na rýžovou kaši z mléka, bez dochucení celkem mdlá.

vybraná testerka | 16.05.2018

Předem chci poděkovat za možnost testování této kaše.. Zatím jsem ji ochutnala jen s kakaem, ale na příště se chystám, dát si do ní čerstvé jahody.. Jako snídaně nebo svačina ideální. Už se těším na další porci :)

Žádné nemám

vybraná testerka | 16.05.2018

Děkuji za možnost ochutnat tuto (pro mě) novinku. Může to být zdravá a chutná svačinka, v horkých dnech třeba i oběd. Vychutnala jsem si jí s grankem a banány. Kladně hodnotím, že je bez lepku. Velmi snadná příprava

vybraná testerka | 16.05.2018

rychla a snadna priprava,jednoduche jidlo ktore se dat jist hockdy na akymkolvek miste, vhodne i do hor, na svacinu, snidane, nebo iveceri i ajko dezert, spis vhodne pro lidi na dietacha ti ktori uprednostnuji zdravi zivotní styl

bohuzel mi moc nechutnal, nakolik jsem zvyknuta na mlecne ryze z obchodu jako hotove vyrobky samotnym osladenim jsem nedokazala dosahnout podobnou sladkou chut ako priryži z krámu.Přitelovi ryže naopak chutnala ale vadili mu chia seminky, že je bolo težky dostat se zubu . Tchyne ktora drzi diety si na ryži pochutnala a neda na ni dopustit.

vybraná testerka | 16.05.2018

Rýžová kaše je přirozeně bez lepku, takže nezatěžuje organismus. Navíc konečně nějaká opravdu zdravá - bez přidaných cukrů a glukózového sirupu. Tomu tleskám. Připravíte si ji přesně podle momentální chuti - já dnes s čerstvými jahodami a meruňkami, jindy třeba s oříšky, skořicí, medem... Rychle připraveno - žádné stání u plotny a špinavé hrnce. Zalejete vodou a počkáte. Chia semínka dodají energii.

Jakmile je na obalu NATURAL, člověk má obavu, že to bude spíš lepivá hmota, co chutná jako vyvařené ponožky. Doporučuji kapnout trošku medu/javorového sirupu/přidat ovoce. Ale konzistence kaše je prima :). Je třeba ozkoušet, kolik přidat horké vody, aby to nebylo moc řídké nebo naopak husté.

vybraná testerka | 15.05.2018

Před testováním jsem četla negativní recenze na kaši, tak jsem byla zvědavá, jaká bude. A mile mně překvapila. Přidala jsem si do kaše banán a trošku medu a byla výborná. Taky mně vyhovovala porce, nebylo ji ani moc, ani málo, bylo ji akorát na snídani. :)

Vadily mně hrudky.

vybraná testerka | 15.05.2018

Kaši jsem dostala na testování a podělila se s kolegyní v práci. Dnes jsme si ji připravily a protože jsme neměly k dispozici čerstvé ovoce, přidaly jsme sušené nedoslazované pomelo a černý rybíz. Chuťově to byla mňamka, ale skutečně je potřeba donutit, jinak je chuť nevýrazná - ale to je v pořádku :) Příprava je snadná, rychlá a bezproblémová. Chia semínka jsou moc super, zamilovala jsem si je nejen v této kaši. Rozhodně zase koupím a využiji jako provizorní oběd :)

Nenapadá mě nic.

vybraná testerka | 15.05.2018

Mezi klady bych u kaše zařadila rychlou přípravu, že neobsahuje lepek a přidaný cukr. Rychlá snídaně, co zasytí a nakopne. Každopádně ne každému musí vyhovovat. Osobně jsem si jí musela dochutit ovocem a medem, samotná je bez chuti a nevýrazná, ale to nepovažuji za minus, naopak si jí každý dochutí tak jak mu to vyhovuje.

vybraná testerka | 15.05.2018

Kaše je zdravá a dobrá. Já si jí tedy ochutila rybízem a datlovým sirupem. Samotná by mi tolik nechutnala. Ale je to o zvyku. Ocenila jsem, že jsou v ní chia semínka. Ráda ji doporučím dalším lidem.

vybraná testerka | 15.05.2018

Kaše příjemně překvapila. Líbí se mi, že je bez příchuti, že si ji člověk může dochudit dle sebe a dá se s ní experimentovat. Navíc je hotová raz dva. Chutnala i dvouleté dcerce (té chutnala samotná). Mně chutnala s ovocem. Je ale třeba výborná i se skořicí či javorovým sirupem.

Nic jsem neobjevila. Možná by se mi líbilo větší balení. Třeba Balení po 6ti porcích.

vybraná testerka | 15.05.2018

Kaši jsme vyzkoušeli já a můj syn a oba jsme byli nadšeni, posypali jsme ji kakaem a horkým ovocem. Příprava je velmi rychlá, konzistence akorát, chuťově velmi dobrá, syn se po ní pořád ptá a nejradši by jí jedl 3x denně.

Žádné mne nenapadají.

vybraná testerka | 14.05.2018

Rychlá příprava, nemá příchuť, muže byt tedy dochuceno dle libosti - ovocem, skořicí, grankem. |Zkoušela jsem přípravu do vody a do mléka. Mně více chutná příprava do mléka, synovi rozmívhání do vody.

když se nechá málo odstát jsou tam tvrdší hrudky

vybraná testerka | 14.05.2018

Děkuji za možnost testování.Testovala jsem Já.moje sestra a naše dvě kamarádky. Jako první jsme testovali puding.Uvarili jsme ho a zajímal nas rozdíl mezi klasickým. Musím říci.ze nám třem chutnal a jedné kamarádce nesedl.Poznala prý velký rozdíl chuťový i konzistenci.Ryzova kaše je skvěla snídaně.kdyz člověk nestíhá.Jedine.s čim jsme měly problém byla chia semínka.protoze zalezla mezi zuby.Ale jinak byl pozitivní ohlas.

vybraná testerka | 14.05.2018

Kaši mohu doporučit :-) Je bez příchuti, takže si do ní každý může přidat co mu chutná. Já jsem jen malinko osladila skořicovým cukrem a moc jsem si pochutnala. Určitě ji vyzkouším i s medem a ovocem. Výhodou je i snadná příprava.

Na mě je kaše až moc zdravá :-) - musím si ji dosladit, samotná mi příliš nechutná.

vybraná testerka | 14.05.2018

Kaše pro mě představovala vítanou změnu oproti kaši ovesné, kterou snídám pravidelně. Uvítala jsem i rychlost přípravy. Dárek v podobě pudinku potěšil. Když jsem si upravila způsob přípravy, tak kaše i chutala. *

Když jsem kaši připravila přesně podle návodu, příliš mě nenadchla. I po důkladném odstátí byla rýže tvrdkavá s čímsi vodnatým kolem. Ve srovnání s mou obvyklou kaší ovesnou i mléčnou rýží, co dělávám v domácí pekárně tedy neobstála. Vyzkoušela jsem ji ale připravit v mikrovlné troubě s vodou a s mlékem a hned to bylo něco jiného. Takže doporučuji všem, zalít 150 ml vody nebo mléka a dát na 90 s do mikrovlnné touby při výkonu 900W, pak promíchat a ještě jednou na 90 s do mikrovlnky. Poté nechat zchladnout na teplotu, kterou máte rádi - budete mile překvapeni.

vybraná testerka | 14.05.2018

Snadno a rychle se připravuje. Po dochucení hořkou čokoládou mi už ani konzistence nevadila. Lze dochutit čímkoliv, není třeba se omezovat jen na nabídku v obchodě. Bez lepku a bez přidaného cukru.

I po 10 minutách po zalití byla některá zrníčka pevnější a kaše mezitím rychle stydla (ale s tím počítám, stejně ji mám nejraději vlažnou). Chuťově nic moc, hlavně s ohledem na tu konzistenci – jako bych jedla nedovařenou rýži oblemcanou něčím ne příliš voňavým a chutným :-D. Takže bez dochucení rozhodně ne. Asi půl hodiny po snídani už jsem měla zase strašný hlad :-D. Jako nouzovka dobrý, ale nakoupit zásoby v plánu nemám. Když už potřebuji něco rychlého a jednoduchého, dám spíš přednost kaši, kterou nebudu muset dále dochucovat.

vybraná testerka | 14.05.2018

´Jedli jsme na svačinu s manželem a synem....chuťově výborná. Já jsem si přisladila, ale chlapi říkali, že není třeba. Takže je asi dobře, že nebyla tolik sladká, protože dosladit jde vždycky. Pudink bez výhrad výborný.

Některé zrníčka rýže byly tvrdé.

vybraná testerka | 14.05.2018

"kaše dobrá, chci nášup"...no, je fajn, že není slazená a každý si přichutí, jak uzná za vhodné...ale chuť pro mě nic moc, ale to je možná tím, že tý rýžové kaše moc nemusím, ale byla jsem zvědavá jaké to bude...možná není úplně dobrá kombinace s chia semínky, která musejí bobtnat delší dobu a potom už je kaše zase studená...

Po odstátí byly některé kousky rýže tvrdkavé

vybraná testerka | 13.05.2018

Ráda jsem se stala testerkou Rýžové kaše .Kaši jsem si ochutila medem a ovocem ,vznikla tak rychlá a chutná snídaně, která mě i na dlouho zasytila.Další vzorky jsem dala dceři a kolegyni ,i ty byli s kaší spokojené.Výhodou je rychlá příprava ,mohu si tak kaši připravit až v ráci čerstvou ke svačině.

Šla hůř rozmíchat ,dělaly se hrudky.

vybraná testerka | 12.05.2018

Moc děkuji za možnost testovat rýžovou kaší s chia semínky. Kaše nám velice chutnala. Příprava je velice snadná a výsledek rozhodně stojí za to. Moc chutnala i manželovi a dcerám, kamarádky jí také moc chválily. Příjemným bonusem byly balíčky pudinků🙂. Jsem moc ráda, že jsem kaši ochutnala, určitě si jí budeme kupovat.

vybraná testerka | 12.05.2018

Vzorky jsem rozdala mezi své kamarádky a sousedky a všichni jsme se shodli na tom, že příprava je jednoduchá, kaše chuťově vyrovnaná. Každá jsme si přidala do kaše něco jiného, jahody, borůvky, banán, oříšky, čokoládu. Někdo si přisladil medem. Až na jednu všem kaše chutnala a určitě ji zařadí do svého jídelníčku.

Možná že dala jedna kamarádka málo horkou vodu, nebo nechala kratší dobu odstát a proto se jí zdála rýže příliš tvrdá.

vybraná testerka | 12.05.2018

Můžu si dochutit podle své chuti každý den jinak, podle toho na co mám zrovna chuť. Jednoduchá a rychlá příprava. Chia semínka super zdravá potravina, přidávám si je i do jiných jídel nebo smoothie. Navíc je bez lepku

-

vybraná testerka | 12.05.2018

Velice děkuji za možnost vyzkoušet rýžovou kaši s chia semínky. Pro mě zde kladné hodnocení končí. Jak nechutně to vypadá tak to i chutná. Ani mým kamarádkám jsem tedy neudělala žádný kulinářský zážitek. A to jsem se snažila to jakkoliv ochutit-ovocem marmeládou.

Na obale to vypadá nádherně ,ale výsledek je zcela jiný. Po 10 minutách odstátí je kaše téměř studená a některá zrnka jsou stále tvrdá.Bez přísad-ovoce či marmeláda-je to zcela nejedlé. Snědli jsme to jen proto, že jsem tam dala hodně ovoce a škoda ho vyhodit. Za mě a mé tetování-URČITĚ NE.

vybraná testerka | 12.05.2018

Rýžová kaše chutnala nejen mně, ale i kamarádkám.Je dobře, že není příliž sladká, dochucená ovocem je pro mně i kamarádky ideální, vnukům chutná se skořicí nebo grankem.Určitě ji já i kamarádky zařadíme mezi oblíbené snídaně.

Kaše je poměrně málo, chia semínek by mohlo být v kaši trochu víc.

vybraná testerka | 12.05.2018

Rýžová kaše s chia semínky mě velmi mile překvapila. Není tak odporně sladká jako jiné kaše od konkurence Její příprava je velmi rychlá a snadná. Doporučuji doplnit oblíbeným ovocem, za mě borůvkami a malinami, za děti skořicí a banánem.

vybraná testerka | 12.05.2018

Rýžová kaše od Dr.Oetker se připravuje velmi snadno a rychle. Stačí pár minut a snídaně je hotová. I při hektickém ránu se díky teto kaši dá pohodlně nasnídat. Chuťově je kaše neutrální, Chia semínka nejsou tolik cítit. Doporučuji si do kaše přidat vaše oblíbené ovoce či ořechy. V jedné porci této kaše se nachází 878kJ/210kcal. Další výhodou je, že výrobek je bez lepku, což se cení. Za mě určitě doporučuji.

vybraná testerka | 11.05.2018

Kaše je bez příchuti, což beru jako výhodu, protože si do ní mohu přidat bud ovoce(boruvky, jahudky) nebo kakao, skořici a dochutit si ji sama podle chuti. Pudinky mi taky přišly vhod, mám je moc ráda.

Kaše se musí nechat odstát dle návodu, jinak je rýže tvrdší, ale po odstání je zase už trochu vychladlá..

vybraná testerka | 11.05.2018

V první řadě bych chtěla poděkovat za vybraní do testování tohoto produktu. Rýžovou kaši si DOPORUČUJI dochutit - ovocem/cukrem/medem. Jako pozitivní věc beru to, že jsem ji mohla vyzkoušet, protože dobrovolně bych si ji pravděpodobně nekoupila. Ptáte se proč? Z jednoho prostého důvodu. Nemá žádnou chuť. Možná jsem zvyklá z ovesných kaši, že je to ochucené a jsou občas obohacené o kousky ovoce apod. ALE není úplně špatná. 100 lidí, 100 chutí. Zítra ji dám ještě šanci :) Ale můj favorit to určitě nebude.

Žádná chuť ( u mě veliké - ) Delší doba než chia semínka nabobtnají :D Může se stát, že některá zrnka rýže můžou být tvrdší

vybraná testerka | 11.05.2018

Dekuji za moznost testovani... velmi ocenuji rychlost pripravy. Proste vysypete, zalejete , nechate odstat a muzete mit dobrou snidani, svacinu ci veceri. Me chutnala i takto bez niceho, moc nesladim, ale lze ocukrovat, pridat skorici, ovoce, proste podle chuti

-mala porce -nutno nechat odstat o neco dele nez 10min, jinak ryze krupe mezi zubama -tim padem je studena a je treba ji prihrat-ovsem studena se taky da jist😁

vybraná testerka | 11.05.2018

děkuji za možnost testovat tuto úžasnou kaši. Včera jsme si v práci s kolegyňkami udělaly společnou snídani - předem jsem je o tom informovala - bylo to super, příprava jednoduchá, chuť vynikající, dokonce bez lepku, čímž jsem se zavděčila jedné kolegyni. Doporučuji vyzkoušet.

vybraná testerka | 11.05.2018

Rýžová kaše mě překvapila tím, že není sladká , což je výhoda v tom, že si jí člověk může případně ochutit podle svých chutí nebo toho na co má zrovna chuť. Ač chia semínka nějak nevyhledávám , tak v téhle kaši mi chutnaly ;-) Oceňuji kousky rýže v kaši Chut mi přišla jemná , krémová struktura taky super. Mojí dceři jsem jí taky udělala s kakaem a moc jí chutnala ;-) Sousedce a kamarádce taky chutnala , ocenily to , že není slazená.Pudinky ,které jsem dostala jako dárek jsem dala známé ,které zjistily alergii na lepek,takže byla strašně ráda ;-) Kaši hodnotím celkově kladně.

Malá porce Tím že se kaše musí nechat delší dobu odstát (kvůli kusům rýže a chia) ,tak se jí vlažná.

vybraná testerka | 11.05.2018

Zhrniem za všetkých testujúcich : Jednoduchá príprava Bez cukru Zloženie bez chémie Možnosť pripraviť si podľa chuti pridaním obľúbenej prísady Chuť nevýrazná, ale mne nevadila - pripomína mi burizony s mliekom. Ostatní zhodnotili 'dobré, ale bez chuti'

Dobré, ale bez chuti - to je však účelom, aby si každý dochutil podľa seba Ryža zostala trochu tvrdkavá

vybraná testerka | 10.05.2018

Tím největším plusem je pro mě to, že kaše není chuťově prakticky vůbec sladká. Takže si ji mohu dochutit čímkoli a v takovém množství, jaké mi vyhovuje. Chutná mi, má dobrou strukturu. Jako nouzové jídlo, kdy není možnost si připravit něco jiného, super.

Vím, že u všech kaší je v návodu psáno, že se mají nechat několik minut odstát. U některých to není přímo nutné, tady je to ale spíše žádoucí. Zaprvé kvůli chia semínkům, které potřebují čas, aby nasákly tekutinu (potřebují spíš více času). Zadruhé proto, aby samotná kaše nebyla tvrdá (kousky "rýže"?). Nevýhoda je ale ta, že za těch 10 minut je kaše už studená a kousky stále tvrdé a zůstávají v zubech. Chutná mi, ale jedla jsem už lepší instantní kaše.

vybraná testerka | 10.05.2018

Chia rýžová kaše, na toto testování jsem se moc těšila, ale po vyzkoušení jsem měla rozpačité pocity, kaši jsem čekala asi lepší. Bez dochucení mi nechutnala, přidala jsem si marmeládu, banán a oříšky, poté byla kaše super. Nejsem nijak extra velký jedlík, ale kaše mi nestačila, porce mi přišla malá a brzy jsem měla hlad. Puding byl ovšem luxusní, sama za sebe nekupuji jiný než tento. Poctivě jsem se podělila se třemi kámoškami, ví o vašich stránkách a snažila jsem se je motivovat, ať se u vás také zaregistrují, tak uvidíme :)

Malá porce.

vybraná testerka | 10.05.2018

po obdržení jsem ihned vyzkoušela. Ikdyž nejsem velkým příznivcem Chia semínek musím konstatovat že tentokrát to bylo vynikající. Jak chutově tak snadná a velice rychlá příprava. Tohle se opravdu moc povedlo

žádné zápory jsem nenašla

vybraná testerka | 10.05.2018

Výborná a rychlá snídaně či svačina. Rýžová kaše je nepřeslazená - velmi doporučuji... dochucuji si čerstvým ovocem různého druhu a jako bonus jsou v ní chia semínka, přidala jsem si i na obměnu různé oříšky... No prostě mňamka.

vybraná testerka | 10.05.2018

Kaše všem moc chutnala. Mě, dceři i dvěma kamarádkám, na které se také dostalo. Nepřislazená, přírodní chuť obohacená o chia semínka umožňuje případně si dochutit podle sebe. Moc se mi líbí také rychlá a snadná příprava. Ideální svačina či snídaně.

vybraná testerka | 09.05.2018

Je rychle udělaná ráno vstanu zaliji ji vodou, udělám ranní hygienu a snídaně je hotová. Tím že je neslazená, člověk si ji může dochutit dle svého, kakao, skořice, ovoce... já si ji osladila medem a inspirovala jsem se obrázkem a přidala maliny. Hezky se na ni dívá, chia semínka ji ozdobí :)

Jediné negativum... je ji málo :D A ten kdo je zvyklý na ochucené kaše, toho asi překvapí nevýrazná chuť před dochucením.

vybraná testerka | 09.05.2018

Měla jsem možnost vyzkoušet novinku od Dr.Oetkera-jedna se o rýžovou kaši s chia semínka mi a byla opravdu dobrá a krémové složení..sice jsem si musela ochutit ovocem a kapkou javorového sirupu i tak byla skvělou náhradou snídaně nebo rychlé svačinky.Mam řada moct Vanilkové pudinky a ty jsem také měla možnost vyzkoušet.Doporucuji vyzkoušet Novinku rýžovou kaši s chia semínky.

Nejsou žádné.

vybraná testerka | 09.05.2018

Příjemné překvapení. Kaše moc chutnala mě i kamarádkám, které ochutnávaly se mnou. Příjemná, přirozená chuť bez zbytečných nežádoucích umělých příchutí. Snadná a hlavně rychlá příprava, srozumitelný návod. Vynikající.

vybraná testerka | 09.05.2018

Balíček přišel velmi brzy a děkuji za přijetí mezi testerky :) Hodnocení kaše: rychlá příprava, lehká chuť, možnost dochucení dle vlastního uvážení, skvělý nápad pro rychlou snídani či svačinu, pokud není moc času, přijatelná cena :)

vybraná testerka | 09.05.2018

Kaše je super nápad pro přidání chia semínek skvělí pro mě určitě dobrá změna v jídelníčku než jen ovesné kaše.Velmi skvěla věc je,že není příliš sladká a každý si jí muže dochutit dle své libosti ať už ovocem, oříšky či hořkou čokoládou. I když to není součástí testování dárek ve formě pudinků moc potěšil i díky tomu, že neobsahují lepek mi pro zhřešení přišel vhod jelikož jsem měla na něj dlouho chuť a byl těž výborný

vybraná testerka | 09.05.2018

Kaše v pořádku dorazila bleskurychle zmizela. Je opravdu moc dobrá. Vyhovuje mi zejména možnost dochutit si ji sama ovocem či ostatními přísadami dle chuti. Není zbytečně sladká a chia semínka ji příjemně ozvláštňují. Návod k přípravě je srozumitelný a příprava samotná jednoduchá. Ideální svačinka pro děti i dospělé.

vybraná testerka | 09.05.2018

Tak dneska jsme spolu s mými kolegyně v práci hromadně testovaly rýžovou kaší s chia semínky. Kaše měla veliký úspěch, každá jsem si připravila kaši jinak : já jsem si do ní nakrájela jablíčka, kolegyně Jana jí jedla s javorovým sirupem, kolegyně Marcela s banánem a kolegyně Vlasta s oříšky. Všechny jsme si hodně pochutnaly

vybraná testerka | 09.05.2018

Tak tato kaše je pro mě velmi milé překvapení. Jídla ze sáčku mi moc nechutnají, prostě v tom cítím "umělinu". Ale po uvaření této kaše ze mě vyšlo slovo MŇAM! Byla jsem překvapená, že není vůbec sladká. Já si jí dochutila javorovým sirupem a borůvkami a moc jsem si pochutnala. Rýže byla krásně měkká. Manželovi a mamince jsem je přibalila na snídani. Oběma moc chutnala, ale manžel říkal, že by si k tomu dal pro příště med, oříšky a nějaké ovoce...

Možná udělat nějakou variantu právě třeba s kakaem, oříšky nebo sušeným ovocem, když se jde třeba na hory, že se opravdu jen zaleje vodou a konzumuje se. Ale není to zápor, spíše postřeh.

vybraná testerka | 09.05.2018

Rýžová kaše má moje velmi kladné hodnocení, není přeslazená, chutná přirozeně, zasytí - stejného názoru jsou i ti, kterým jsem rozdala vzorky. Všichni jsou rádi, že objevily zdravou snídani či svačinu, kterou si mohou přizpůsobit svým chutím. Příprava je rychlá, snadná - zkrátka spokojenost na 100%

vybraná testerka | 08.05.2018

Děkuji za možnost testování Rýžové kaše. Příprava kaše je velmi snadná a rychlá. Kaše je na chuť pro mě akorád, ale kdo má rád sladší jídla dochutí si ji ať datlovým sirupem nebo medem. Skvělá je s čerstvým ovocem. A docela mě překvapilo, že je tam dost i chia semínek. Za mě nejlepší kaše, kterou jsem kdy jedla :) a jako dárek pudinky byla skvělá volba navíc jsou bez lepku a to oceňuji :)

vybraná testerka | 08.05.2018

děkuji za možnost testování bezlepkové rýžové kaše Natural s chia semínky od Dr. Oetker. příprava kaše je snadná a zvládne ji každý, je třeba si jí dochutit podle vlastní chuti (ovoce, cukr...). mile potěšily přidané vanilkové pudinky.

vybraná testerka | 08.05.2018

Rychlá příprava byla super. Kaše byla výborná. Měla skvělou chuť a s čerstvým ovocem neměla chybu. Jedla jsem ji k snídani a nemůžu si ji vynachválit. Vřele doporučuji a já si ji běžím koupit do obchodu.☺️

vybraná testerka | 08.05.2018

Na kaši se mi líbí rychlá příprava, to se hodi, když zrovna člověk po ránu nemá moc času na přípravu dobré snídaně. Její složení je velmi dobré. Neni dochucená ani doslazená. Každý si ji může připravit dle své chuti.

vybraná testerka | 07.05.2018

Kaše dorazily právě k naší odpolední siestě a tak jsem si je z kolegyněmi připravily, každá si do ní přidala to co má ráda - rozinky, banán, med a já testovala jen tak, abych poznala její chuť. Všechny jsme si pochutnaly a už pokukujeme, kde si kaši koupíme. Je to moc dobrá, zdravá, rychlá svačinka, která dodá energii. Děkuji za možnost testovat a vřele tento výrobek doporučuji i za své kolegyně.

vybraná testerka | 07.05.2018

Dnes kaše dorazily. Neodolala jsem a ihned si jednu udělala. Příjemně mě překvapila. Nepřeslazená, přírodní a zdravá. Dala jsem ochutnat i roční dcerce a té taky chutná, takže to vidím, že díky Vám budeme snídat zdravěji:), děkujeme za možnost testování

možná udělat ještě nějaké dochucené ovocem ( jahody, borůvky, maliny, ostružiny aj), samozřejmě i s chia semínky

vybraná testerka | 07.05.2018

Kaše je super rychla na přípravu. Za mě velke plus, že není tolik sládka. Kaše od Dr.Oetkera mam moc ráda. Urcite doporučím kamarádkám a rada znovu koupim. Kaše si oblíbil i nas dvouletý syn, který mi první porci celou zblajznul :)

30.07.2023

Rýžová kaše za skvělou cenu ,rychlá příprava a perfektní chuť

25.07.2023

rychlá příprava, moc dobrá chuť , přijatelná cena

20.12.2022

Tato rýžová kaše je výborná, moc mi chutná a mohou to lidi co nesmí lepek

19.12.2022

Tato rýžová kaše je skvělá. Má příjemnou chuť. Doporučuji

20.11.2022

Chutné kaše dokonalé k snídani doporučuji jsou chutné

30.08.2022

Dobrá konzistence, není příliš sladká, výborné příchuť

30.08.2022

Rýžová kaše s Chia je chutná, vítám že nneí sladká, stačí přidat čersvté ovoce a snídaně je na stole.

09.12.2021

Tato rýžová kaše je velmi dobrá, má hlavně moc dobré složení i skvěle chutná.

04.02.2021

kaše od dr.Oetker máme moc rádi a právě tuto značku milujeme. Kaše je velmi snadná a rychlá na přípravu. Takže ideální když zrovna nestíháte a spěcháte. Tahle rýžová kaše s Chia semínky je vyborná a není moc sladká což je super. Chia semínka jsou Boží a navíc je kaše bez lepku což ocení mnoho lidí

11.12.2020

Tyto kaše mám ráda. Jsou to jedny z mála které mi chutnají. Ráno stačí zalejt vodou a než udělám pár věcí tak snídaně je hotová

20.08.2019

Lahodná Dr. Oetker rýžová kaše chia bez lepku mě osobně velice oslovila. Kladně hodnotím, že je především bezlepková a zároveň lehce stravitelná. Oceňuji, že tento produkt je navíc bez přidaného cukru. Mnohdy se stává, že přirozeně bezlepkové rýžové produkty doplní o složky, které již lepek obsahují. Kaše může být pro někoho příliš nevýrazná. Mě to osobně vyhovuje:) Mohu si ji pokaždé dochutit a dotvořit dle vlastní chutě a fantazie. Rychlá a snadná příprava. Já osobně ji nechávám déle odstát a častěji promíchávám aby nevznikly hrudky. Rýže byla po 10 min. al dente. Nejraději ji ochucuji kokosovými hoblinkami, hořkou čokoládou, ořechy, sezonním ovocem, domácím ovocným přelivem se stévií, jahůdkami,posypkami, či borůvkami. Chia semínka používám často a myslím si , že dobře doplňují mléčnou- rýžovou chuť.

cena

02.08.2019

Kaše je velmi dobrá, Není t olik sladká což je výhoda, do kaše si ráda přidávám ovoce, nebo med, někdy i arašídové máslo. Za chvilku hotová, skvělá ke snídani i ke svačince. Cena je velmi výhodná

02.07.2019

Chia kaše je bez chuti, takže je dobré si do ní přidat sušené nebo čerstvé ovoce, přisladit si ji třeba javorovým sirupem a přidat oříšky. Uděláte si z ní zkrátka pokrm, který chutná vám a největší plus vidím v tom, že není kaše přeslazená, jako většina těchto kaší. Chia semínka jsou navíc zdravá. Kaše jsou fajn třeba do práce, kde si ji snadno uděláte v kuchyňce nebo si ji připravíte doma do krabičky na výlet či piknik :-)

14.05.2019

V zaměstnání pracuji na tzv. dvanactky, jak v týdnů, tak i o víkendu. Proto je nezbytností, abych mela vždy při ruce něco k jídlu, když mi pracovní povinností nedovolí jít na jídlo ven. Instantní kaše s chia je skvělá volba. Příprava je jednoduchá, rychlá a lahodna. Mohu jen doporučit :-)

09.03.2019

Líbí se mi, jak rychle a snadno je kaše připravena - po tomto už nemůžete říci, že nestíháte snídani. Skvělé je, že v ní, narozdíl od konkurenčních produktů, není žádný přidaný cukr, ačkoli si zachovává svou výbornou chuť. Mohu doporučit! :)

08.03.2019

Skvělé, že je bez cukru - člověk si ji může dochutit dle svých představ. Chia semínka si občas někam také přidám, takže oceňuji, že tady už jsou. Balení je praktické pro braní sebou - na chatu, do práce...

10.01.2019

Jako kladné vidím jednoduchou přípravu kaše, kdy tato se dá připravit opravdu kdekoli. Je bez přidaného cukru, takže co se týká složení, je toto velmi přijatelné. Bohužel mi tato kaše vůbec nechutnala, ale věřím, že si najde své cílové spotřebitele. Mě osobně však tato chuť nesedla.

Chuť

25.12.2018

Produkty od Dr. Oetkera mám velmi ráda. Líbí se mi snadnost a rychlost přípravy a lze tyto produkty mít raději doma připravené pro případ potřeby. Tuto kaši jsem si pořídila ze zajímavosti na základě místního testování. Za mě jsem si jí musela trošku vylepšit :-D nějaké to ovoce a hned to bylo lepší :-D ale jinak oceňuji, že není zbytečně přeslazená :-) vždy je lepší méně než více. Líbí se mi, že obsahuje zdraví blahodárné chia semínka :-) rozhodně doporučuji :-)

02.12.2018

Rýžová kaše s chia semínky je perfektní snídaně nebo svačinka, která dodá energii pro každý den. Navíc je zdravá (chia semínka) a chutná, také zasytí a už není potřeba se ničím dojídat. Za mě absolutní špička.

18.11.2018

Tato kaše je rychlá na přípravu a hlavně zdravá .Je super, že není přislazená cukrem-můžete si jí dochutit medem, datlovým sirupem atd.V závěru jsem dala ovoce(ostružiny, banány, jahody) a dokonale jsem byla najedená na celé dopoledne.

nic

07.11.2018

Rýžové kaše mám ráda, bohužel u nás doma jen já ostatní členové rodiny se na ně moc netváří :D tato s chia je dobrá ,je to rychlá snídaně nebo svačina.Ráda si jí dochutím ovocem,nejradši jí mám s boruvkami :)

07.10.2018

Lahodná Dr. Oetker Rýžová kaše chia bez lepku je nejen zdravá, ale také výborně chutná. Nejen, že je bez lepku, ale také bez éček a bez přidaného cukru s velkým obsahem chia semínek. Příprava je velice jednoduchá. Stačí zalít horkou vodou, zamíchat a nechat 10 min. odstát a je hotovo. Všem doporučuji ochutnat

15.08.2018

Chia kaše mi velice chutnala, sice jsem typ človeka které takovéhle potraviny nevyhledava ale na této kaši jsem si velice pochutnala a udelala aspon neco pro svoje zdravi. Takže i ja vřele doporucuji

26.07.2018

tato kaše mi moc chutnala dělala jsem si ji s jahodami a čerstvými třešněmi. trošku jsem si ji dosladila když sem ji dělala podruhé ale i bez cukru to s ovocem celkem šlo!!! doporučuji skusit je to fajn svačinka.

23.07.2018

Ovesných kaší jsem se přejedla a potřebovala jsem je něčím nahradit, jelikož byly pro rychlou snídani jako dělané. Tato kaše plně nahradila ovesnou. Chuť je výborná, vždy přidám kousek nějakého ovoce - k Chia se naštěstí hodí skoro vše a během 5 minut mám zdravou, sytou snídani na stole :)

12.07.2018

Dr.Oetker Rýžová kaše Natural, Chia mě nijak neoslovila. Chtěla jsem ji vyzkoušet, takže jsem koupila, ale abych ji vůbec snědla, musela jsem si ji doma dodělat a dochutit s ovocem. Třeba s zákazníkem je super, ale tato ne.

11.07.2018

I když si raději dělám kaše sama, občas musím sáhnout po nějaké rychlovce. Tahle Rýžová kaše DR. Oetker mi docela chutnala a ani mi nepřipadala příliš "umělá" jako jiné podobné výrobky. Příprava je snadná a srozumitelná. Líbí se mi složení bez přidaného cukru a obohacení o CHIA semínka...

10.07.2018

Rýžová kaše od Dr. Oetkera mě zaujala hlavně kvůli tomu, že neobsahuje přidaný cukr. Příprava je velmi rychlá a jednoduchá. Rýže je velmi dobrá a hodí se na každodenní snídaně :) Doporučuji do kaše přidat také čerstvé ovoce a pak bude kaše úplně vynikající :)

04.07.2018

Vzhledem ke spěchu dnešní doby ocením rychlou a zdravou svačinu či snídani. Bohužel tato kaše není podle mých představ jak chuťově tak i kvalitou. Na hlad a tak zvaně zaplácnutí žaludku stačí ale radši dám přednost jiné kaše nebo možná když je nouze tak ovoci než této kaše.

Chuť je velice umělá, Chia semínka tak určitě cítit jsou ale to je asi jediné pozitivní.

02.07.2018

Měla jsem možnost vyzkoušet tuto rýžovou kaši, ocenila bych jednoduchost přípravy a hlavně to, že je vhodná i pro bezlepky a je další možností pro jejich obohacení jídelníčku. Každý si může dochutit podle své chuti.

Sama o sobě je nevýrazná, mně osobně přišla málo sladká, dosladila jsem medem.

17.06.2018

Tak tato kaš chutná opravdu skvěle. Navíc jsem nyní v dietním režimu a za sebe mohu s lidem říct, že tato kaše mi to skvěle celé ulehčuje. Má skvělou chut, zasytí na dlouhou dobu a navíc nemá hodně kalorií.

17.06.2018

Tahle kase je prostě skvělá. Není doslazovana, takže si ji každý z nás může dochutit podle svého gusta. Jako obrovský plus beru chia semínka, která jsou taky úžasná. Oceňuji taky snadnost přípravy.

15.06.2018

Tuto rýžovou kaši jsem si koupila abych ji ochutnala.Přidala jsem si k ní čerstvé jahody a borůvky a musím říci opravdu vynikající,vhodná jako svačina.Kaše krasně zasytí,chut také velice jemná a lahodná.Rozhodně si tyto kaše budu kupovat do práce na svačinu

13.06.2018

Rýžová kaše mi chutnala,je super že je neochucená,tak každý dosladí co mu chutná,já dávám javorový sirup a čerstvé ovoce,tato kombinace mě nakopne ideální na snídani nebo svačinku,příprava zabere jen chvilku,doporučuji.

12.06.2018

Když potřebuji zahnat hlad a mám chuť na něco dobrého tak se u nás vždy tato kaše najde. Je velmi chutná a lze ji dochutit podle svých představ. Není slazená což je také plus. Dochucuji podle chuti ovocem nebo marmeládou.

10.06.2018

rýžová kaše se semínkem velice rychlá a dobrá svačinka nebo večera s posypem který je možné dle své chuti

10.06.2018

Tak tohle je tedy dobrota. Miluji chia semínka a v rýžové kaši od Dr. Oetkera jsou prostě skvělé. Oceňuji, že kaše není doslazována cukrem. Je super, že si každý může ochutit podle svých chutí. Zkusila jsem s lesním ovocem, meruňkami, hroznovým vínem a vše chutná skvěle

07.06.2018

Rýžová kaši chia bez lepku mi moc chutná. Je rychle připravená a ráno dodá energii na dlouhou dobu. Příprava je jednoduchá a je možnost přidat ovoce nebo med . Kvalitní kaše, ke kterým se budu vracet .

07.06.2018

Mnam ryzova kase z chia chutna zkvele chut se da popsat jednoznacne lahodna sladka tak akorat.Kupujeme ji dost casto na nasi snidani i jako svacinku je zkvela tela i jako studena doporucuji vsem .....

06.06.2018

Kaše byla moc dobrá, přestože jsem si do ní musela dávat cukr. Hotová je zachvíli. Ve výsledku je kaše i s cukrem velmi dobrá a chutná. Kaše se výrobcům určitě povedla a za mně palec nahoru a vřele všem doporočuji...

Bez cukru,musíte si ji osladit sami

03.06.2018

U této kaše se mi opravdu líbí,že neobsahuje přidaný cukr. Člověk si jí může ochutit tak,jak má rád. Zkoušel jsem jí s ovocem,s oříšky,ale i s domácí marmeládou a bylo to chutově dobré. Kaše má také líbivý obal. Je fajn,že někteří výrobci začínají vyrábět i výrobky bez cukru.

Kaše je chutově nevýrazná,je potřeba si jí opravdu dochutit,jinak se to nedá pozřit :) Mohli by do ní přidat více chia semínek.

02.06.2018

kasi jsem neziskala k testovani avsak jsem si ji zakoupila, jedine pozitivni je to, ze kase je relativne levna a rychla jinak mi vubec nechutnala malo sladka a moc vodova chia seminka teda nic moc pro me

31.05.2018

Lahodná Dr. Oetker Rýžová kaše chia bez lepku je skvělou svačinkou do práce. Báječně zasytí a je opravdu moc lahodná! Lahodná Dr. Oetker Rýžová kaše chia bez lepku máme rádi celá rodina a mohu s radostí doporučit.

27.05.2018

Kaše není náročná na přípravu,oceňuji že není sladká,tudíž si ji můžu dochutit podle své chuti.S vnoučaty jsme dělali kaši s jahodami a meruňkami,posypanou se strouhaným perníkem.Já teda nemusím chia semínka,ale dětem chutnala.

21.05.2018

Kaši si pravidelně kupujeme k snídaní a celá rodina jí miluje. Jsem ráda, že kaše není slazená, každý si dochutí dle svého a jsem ráda, že i děti raději šáhnou po ovoci než po cukru :-) Chia semínka jim občas zalézají do zubů, ale nezanevřely na ně. Určitě doporučuji jako rychlou snídani, svačinu.

20.05.2018

Oceňuji, že je kaše bez cukru - každý si může dosladit, jak to má rád. Taky se mi líbí, že si příchuť každý vytvoří podle sebe - my jsme přidali banán a hoblinky bílé a tmavé čokolády. Taky se dají přidat namačkané jahody nebo jen tak sušené ovoce. Chia semínka jsou rozhodně velkým plusem.

I když jsem nechala kaši odstát dostatečně dlouho podle návodu, někdy jsem v soustu přesto měla tvrdší rýžové kousky. Porce mě moc nezasytila, zanedlouho po snídani už jsem měla zase hlad.

17.05.2018

Dobry den. :-) Kasi jsem si zakoupila a muzu rict, ze je to prijemna zmena, nebot jsem si doted pripravovala vylucne ovesne kase. tato ryzova kase je velice chutna a rychla na pripravu snidane. Chia seminka ji delaji jeste vice zdravou. :-)

16.05.2018

Ráda jsem vyzkoušela tuto rýžovou kaši.Její příprava je opravdu snadná a rychlá.Obal jde lehce otevřít.Je dobré,že neobsahuje lepek a že je bez cukru.Každý si ji má možnost upravit a dochutit podle sebe.Já použila med a semínka.

Po 10minutách byla ještě některá zrnka rýže tvrdá.Takže doporučuji nechat stát určitě o něco dýl.

16.05.2018
Doporučení: 5

Dr.Oetker Rýžovou kaši Natural s chia semínky jsem již vyzkoušela. Nejsem nějak náročná pochutnala jsem si. Kaše byla rychle připravena k podávání, stačilo jen zalít vodou. A ty chia semínka v ní mě nadchly … připadala jsem si, že jím něco zdravého :)

15.05.2018

Kaši jsem si dopřála ke svačině a vřele doporučuji. Tím, že není ochucená, tak si ji lze dochutit dle libosti. Pokaždé budete mít jinou variaci. Ochutnal ji i můj malý syn s jablíčkem a perfektně ho zasytila.

14.05.2018

Ryzovou kasi miluju od detstvi, vice nez krupicovou, Tato, od dr. Oetkera, ma navic rychlou pripravu a jeste k tomu navic posledni leta modni Chia...ja tedy preferuju ryzovou kasi hlavne s cukrem, skorici a maslem...toto je jidlo na rychlou snidani, prima.

14.05.2018

Kaše chia natural rýžová nemá přidaný cukr a je bez lepku,což si myslím,že spousta lidí co lepek nemůžou,ocení.Kaše je natural,což mně osobně vyhovuje,protože si můžu ochutit jak mám ráda já.Osobně nemám ráda přeslazené kaše,kterých je na trhu plno.Příprava je velmi jednoduchá a rychlá.

Doporučuji zalévat opravdu horkou vodou a nechat stát více jak 10minut,protože některá zrnka byla tvrdší.

13.05.2018

Na kaši jsem se moc těšila, protože ovesné kaše snídám skoro denně. Bohužel byla velkým zklamáním, kaše je nijaká, naopak je tam taková divná chuť. Musela jsem svařit ovoce s cukrem, aby kaše dostala nějakou chuť a trochu zesládla. V obchodě si jí určitě nekoupím.

11.05.2018

Je to skvělá a rychle připravená snídaně. Zdravá pochoutka. Člověk si to může dle svého přání dochutit. Chutná to dobře s ovocem třeba s jahodami.! Porce menší ale pro mě tak akorát. Určitě bych někomu doporučila.

10.05.2018

rýžová kaše dr. Oetker je pro mně vynikající snídaně nebo i svačinka, její příprava je velice jednoduchá, je chutná, tělu dodá potřebné látky a hlavně - je bezlepková a to hodnotím velice kladně. Takových potravin ještě zatím na trhu není mnoho.

10.05.2018

Snadná a rychlá příprava,velice chutná chut která není umělá.Vysoké procento chia semínek,což velice ocenuji.praktické balení které můžete mít kdykolik u sebe.jsem velice spokojená,za sebe doporučuji.

10.05.2018

Kaše je můj základ dne. Ráda si dělám hravou snídani a kombinuji různé ovoce, ořechy a sirupy, kterými kaši dosladím. Používám i chia, ale zde už jsem nemusela a kaše mi velmi chutnala, zasytila a byla rychlá na přípravu.

10.05.2018

Rýžová kaše nám chutná je to rychlá snídaně, když ráno spěcháte a není čas nic chystat, je bez přidaného cukru a má krásně krémové složení, chia semínka používáme a v kombinaci s rýžovou kaší výborné, doporučuji.

10.05.2018

Tak rýžová kaše od dr otker s chia semínky je opravdu skvělá a chutná snídaně i svačinka. Doma si ji dávám každý den a moje tělo mi za to děkuje. Mám více energie a díky chia semínkům mám i lepší pleť .

10.05.2018

Tak lahodná růžová kaše je opravdu moje pochoutka. navíc držím dietu a tak je tato potravina na mém denním režimu. Je opravdu moc dobrá a zasytí na delší dobu. Chutná celé rodině a proto ji všem doporučuji

08.05.2018

Vyhrála je k testování moje sestra, musím ale říct, že jsem je již vyzkoušela a jsou fakt moc dobré.. já osobně kaše mám ráda a na snídani si je dělám často, takže aspoň další pro lepší ráno,.. dost mě i zasytila

08.05.2018

Dobrý den, rýžovou kaši s chia semínky od Dr.Oetker jsem si koupila a nějak mě moc neoslovily ale chutnala moji dceři která má tyto kaše moc ráda ale není mi ještě schopná říct její hodnocení😋 tak alespoň tento názor sem přikládám

08.05.2018

Dostala jsem jednu od dcery a jsou vynikající Rychlá a zdravá snídaně. Moc mi chutnala, příjemná uměle nedoslazovaná chuť. Část jsem ochutila rozinkami, medem oříšky a bylo to něco úžasného. Určitě doporučuji dál

08.05.2018
Doporučení: 89

Lahodná Dr. Oetker Rýžová kaše chia bez lepku je velmi chutná, zdravá a hlavně se rychle připravuje. Nejvíce oceňuji, že je lehce stravitelná a dodá energii i vitalitu. Za mě určitě doporučuji, protože kdykoli máte na ni chuť, tak si ji můžete dát doma, v práci nebo třeba i o víkendu na chalupě

07.05.2018

Oceňuji snadnou přípravu, vynikající chuť a hodně chia semínek.take vyzivova hodnota je vysoká.ocenuji že tam není cukr navíc.sama kaši ještě doplním ovocem,za sebe mohu jen doporučit jsem opravdu nadšený

07.05.2018

Přírodní a chutná kaše, kterou si můžu dochutit podle svého - ovocem,, ořechy či čímkoliv jiným. Preferuji spíše domácky vyrobené kaše, ale když není času nazbyt, určitě skvělá varianta. Cena je také dobrá.

06.05.2018

Přírodní, neochucená a nedoslazená rýžová kaše osvědčená značky mi moc chutnala hned napoprvé. Chia semínka dodají prospěšné látky, ale kaši samotnou si můžete případně dochutit podle chuti. Příprava je jednoduchá a rychlá. Cena přijatelná. Výrobek zachutnal celé rodině.

05.05.2018

Za mne spokojenost. Ryzova kase bez zbytecnych ochucovadel, cukru. Samotna je velice chutna, dokonce chia seminka se do ryzove kase velice hodi. Ryzovou kasi si davam velmi casto ke snidani, pote mam energii po cely dopoledne.

04.05.2018

Dostala jsem od kamarádky, jako vzorek. Kaše je super. Rychlá příprava, to je bomba. Dobrá a zdravá rychlovka. Chuť je příjemná, jemná a není moc sladká, což je dobře. Určitě si ji budu kupovat a doporučuji dál.

04.05.2018

Dr. Oetker Rýžová kaše chia bez lepku je chutove skvela, dobre se dela, nedela hrudky, dobre se rozmichava, chutna skvele a sveze, ma dobrou konzistenci, neni moc sladka, chutove mi vyhovuje, cena je takoe v pohode

04.05.2018

Tato úžasná rýžová kaše chia je bez céček a bez přidání cukru.Obsahuje chia semínka,která jsou pro nás zdrojem bílkovin.Kaše je nedochucená,tak si jí každý může dochutit na co má zrovna chuť.Buďto čerstvím ovocem,nebo i sušeným.Příprava je velmi snadná,což každý ocení.

Žádné

04.05.2018

Rýžové kaše mám moc ráda ...tuto kaši jsem si koupila a je fakt moc dobrá ,rychlá příprava a není vůbec přeslazená je lahodná...,úžasná snídaně nebo večeře...za mě kdo má rád určitě doporučuji vyzkoušet..

04.05.2018

Ráda si doma dělám kaše, vždy jsem kupovala klasické a sama do nich přidávala chia semínka. Tato kaše je rovnou obsahuje, což je super. Chuťově je dobrá a její příprava je opravdu rychlá. Navíc oceňuji, ne není přeslazená.

04.05.2018

kaše mám ráda, zvlᚍ když je nemusím dlouho připravovat a vařit a to se mi líbi na rýžové kaši, je dobrá, není moc sladká a chia semínka miluju a tu už jsou a nemusím si je tam předem namáčet a připravovat sama

04.05.2018

Upřímně, mě tato kaše moc neoslovila. Přijde mi bez chuti, bez zápachu, musela jsem si ji dochutit oříšky, ovocem nebo medem. Potom byla kaše už jedlá, ale raději si dám bílý jogurt a dochutím ten. :)

04.05.2018

Jednoduchá příprava, chuť výborná přesto že chia není zrovna můj favorit v kaši mi nevadí. Dobrý start pokud je už člověk přejedený pečiva a velmi příjemná změna. Chutnala i mému příteli a že je to jazýček mlsnej

03.05.2018

Kase je jemna, prijemne sladka a chia seminka jsou milym ozivenim. Cenim si velmi snadne a rychle pripravy, kterou ocenim hlavne rano, kdyz "neni cas ztracet cas"😄. Urcite doporucuji vyzkouset. Stoji za to.

03.05.2018

TÝMOVÉ TESTOVÁNÍ: Lahodná Dr. Oetker Rýžová kaše chia bez lepku.Já nemám alergii na lepek,ovšem ráda jím věci co ho neobsahují jelikož mě méně zatěžují.Tato kaše je moc chutná a s různým ovocem je pokaždé jiná..

02.05.2018

Ryzovou kaši doma milujeme úplně všichni a tato s prodanými chia seminky vypadá opravdu skvěle. Určitě je velké plus ze není přidány cukr jelikož ovoce kaši oslaví samo od sebe. Určitě si ji zajedem do obchodu koupit a zabalime na cestu jelikož jednorázový balení je pro to ideální .

02.05.2018

Tato kaše mě velice zaujala, protože je bez přidaného cukru, obsahuje velmi zdravá chia semínka, je bez chuti, a proto si jí můžu ochutit podle vlastního uvážení. Nejraději bych použila čerstvé ovoce a posypala mandlovými plátky. Protože jsem neměla štěstí při výběru do testování, určitě si jí půjdu koupit. Je to zdravá dobrůtka.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.


Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat