Ženské srdce si muž nejsnáze získá humorem

Nejen na Valentýna mohou muži rychle a s přehledem získat ženské srdce. Stačí být vtipný. Humor je totiž nejspolehlivější klíč k ženskému srdci, od něhož vede pak cesta také k ostatním radostem a rozkoším.

„Stačí se jen podívat na seznamky a je vám hned jasné, že ženy hledají především dobrý smysl pro humor ve svém potenciálním partnerovi. Muži, kteří dokážou ženy rozesmát, mají výborný start pro haló efekt, když je muž vtipný, získá si každou ženu,“ tvrdí profesor psychologie Kristofor McCarty z Northumbria University.

Smysl pro humor a zábavný tón konverzace v nás navozují pocit, že jsme v bezpečí sebevědomého muže a můžeme se uvolnit a oddat jeho společnosti. Humor v mozku navíc uvolňuje dopamin a oxytocin. Tyto hormony jsou nezbytné pro pozitivní emoce, pro vytváření pout, přátelství, pro intimní sbližování a touhu tulit se.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat