Co nechybí ve fungujícím vztahu

06.05.2011 | Vztahy

Všimli jste si někdy, co mají vlastně všechny ty šťastné a věčně zamilované páry společného? U každého z nich najdete následující čtyři znaky, bez kterých nemůže dlouhodobý vztah pořádně fungovat.

1.    Komunikace

Fungující komunikace je samozřejmě základ. Dvojice, které vzájemně sdílejí své myšlenky, starosti, radosti, představy a sny jsou zkrátka šťastnější – o veselé věci se podělí s milovanou osobou, na ty smutné nejsou sami a vzájemně se podporují.

A jak vzájemnou komunikaci zlepšit? Nikdy nepředpokládejte, že dobře víte, co si váš partner myslí, ani že má zcela přečtené vaše myšlenky. Prostě se ptejte a vysvětlujte. Nepodceňujte technologické vychytávky – nestihli jste se s partnerem ráno rozloučit? Pošlete mu esemesku nebo mail. Ale pozor, nesmíte to přehánět a zavalovat telefon či mailovou schránku partnera desítkami zpráv.

2.     Společné zájmy

Samozřejmě nemusejí mít partneři rádi ty samé věci, ale je velkou výhodou, mají-li společnou alespoň nějakou aktivitu. Pokud se vaše zájmy budou zcela lišit, budete vlastně žít dva různé životy vedle sebe, aniž byste spolu trávili čas jinde než u jídla a v posteli. Mimochodem, že zatím nemáte žádnou společnou aktivitu, není tragédie – prostě si nějakou najděte!
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!

3.    Intimnosti

Šťastné páry mají i skvělý sex. Ale nezapomínají ani na další fyzický kontakt. Rádi se dotýkají, mazlí, líbají – často bez úmyslu dostat toho druhého do postele.

4.    Lepší polovička

Většina spokojených dvojic dokáže vyjmenovat kopu dobrých vlastností svého protějšku a také to často ve společnosti činí. Pokud se přistihnete, že spíše vypočítáváte jeho chyby, zpozorněte, možná je něco v nepořádku…
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pizza šneci

(2 hlasů)

Sekaná

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:14
143 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:39
91 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:38

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat