5 signálů, kdy se vyplatí utéct z prvního rande

25.03.2013 | Vztahy

Někdy tušíte již od pohledu, že muž naproti vám, s nímž jste se právě sešla na první schůzce, nebude mužem vašeho života. Zatímco některé maličkosti můžeme klidně přehlížet (nikdo není dokonalý, ani my), některé berme jako varovná znamení.

Není povinnost setrvat na prvním rande až do úplného konce, pokud cítíte, že se večer blíží jednomu velkému fiasku. Takže se nebojte odejít od stolu, když pohár vaší trpělivosti přeteče. Například, když…

… profil a skutečnost jsou nebe a dudy.

Pokud jste se potkali v internetové seznamce, musíte spoléhat na fotografii svého případného protějšku, kterou má připojenou k profilu, a informace, které internetu sdělí. A tak můžete právem považovat za nepřijatelné, pokud zjistíte, že zatímco jste očekávali osobu svého věku, určité postavy a vzhledu nebo společných zájmů, přišel někdo, kdo se člověku ze seznamky nepodobá (nejen fyzicky) ani trošku. A klidně můžete v takové situaci odejít.

… potenciální partner pro první schůzku vybere podivné místo.

Může to začít tím, že mu jasně řeknete, že jste vegetariánka, a on vás vezme do restaurace, jejíž představa o bezmasém jídle se smrskne na smažák a hranolky, uvedete, že nemůžete jíst nic ostrého, a on vás vezme do indické restaurace. Ale pak také mohou nastat situace, kdy vás váš protějšek začne „směrovat“ na podezřele neveřejné místo. V tom případě zařaďte zpátečku.

Platí jedno základní pravidlo – když vyrážíte na schůzku naslepo, vždy řekněte někomu ze svého okolí, kam jdete. A lokaci už neměňte.

… váš protějšek mluví jen o tom jednom.

Atmosféra první schůzky má být odlehčená, nezávazná, máte se bavit – ne se cítit neustále trapně, když váš protějšek dělá dokola trapné a neslušné sexuální narážky. Pokud vy nemíříte na schůzku s jediným úmyslem v podobě sexu, pak se nenechejte do takové situace vmanipulovat a prostě odejděte – pravděpodobně totiž nemáte před sebou svou spřízněnou duši…

… potenciální partner se opije.

Vypít za večer pár sklenek vína (nebo piva) je v pořádku, ovšem vypadat po hodině jako ožrala z jakési putyky té nejhorší cenové skupiny, v pořádku rozhodně není. Takové chování netolerujte, zrovna tak nemhuřte oči nad tím, že potenciální partner přišel na schůzku s vámi opilý.

… chová se hrubě.

Upřímně, pokud někdo neumí být slušný jeden večer, pravděpodobně to neumí nikdy. A to není dobrý předpoklad pro šťastný vztah…
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat