Horoskop na týden od 18. do 24. dubna 2016 od naší astroložky Anny!

18.04.2016 | Zábava

Štíři, menší trapasy vás budou provázet hlavně ve druhé polovině týdne – nejste na ně příliš zvyklí, ale berte vše s nadhledem, každý se občas chová jako slon v porcelánu. Váhy, příval pozitivní energie vám vykouzlí po většinu dní následujícího týdne úsměv na tváři. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nepodceňujte tento týden lehké zdravotní potíže, neignorujte své tělo, které bije na poplach a snaží se vám už nějakou dobu dát najevo, že něco není tak docela v pořádku. Neřešený malý problém by totiž mohl narůst do nepěkných rozměrů. A to není dobrý nápad.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Radostná zpráva, kterou už nějaký čas vyhlížíte, se nakonec neukáže být zas až tak pozitivní, jak jste si představovali. Nebuďte z toho ale smutní! I to, co se na první pohled může jevit jako obyčejné, dokáže udělat opravdu radost – stačí se spokojit s tím, co člověku hvězdy nabízejí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Vaše rodina se vás bude tento týden snažit vmanipulovat do situace, jíž se již nějaký čas snažíte vyhnout. A máte pro to své jasné a vážné důvody. Nenechte se zatlačit do kouta, spoléhejte na svou intuici. I když se zpočátku setkáte s nepochopením, ukáže se, že váš postup byl správný.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Zatímco většina lidí ztrácí poměrně rychle trpělivost s lidmi, kteří nějakým způsobem „nezapadají“ do jejich představ, vaše velkorysost vám umožňuje dát každému druhou (i další) šanci. Díky tomu vás čeká příjemné překvapení v podobě pomoci od někoho, do koho byste to opravdu neřekli.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Ačkoli vždy říkáte, že pro vás kariéra není tak důležitá, úspěch v práci vás rozhodně potěší. A vaše dobrá nálada, která z něho vyplyne, se promítne pozitivně i do vašeho osobního života. Jen dejte pozor na závistivce – úspěch se u některých lidí stále „nenosí“.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Tento týden přeteče pověstný pohár vaší trpělivosti s blízkým člověkem, jehož chyby a drobné přešlapy jste již nějakou dobu omlouvali a ignorovali. Ovšem tentokrát už toho máte dost. Zkrátka už nebudete mít chuť tvářit se, že se nic neděje. Ve vaší odmítavé reakci vás podpoří i rodina.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Příval pozitivní energie vám vykouzlí po většinu dní následujícího týdne úsměv na tváři. A něco takového už vám dlouho chybělo. Radost bez jasné příčiny potřebuje každý člověk, tak si užívejte každou chvilku, kdy ji budete cítit. Úsměvy rozdávejte, co to jen půjde!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Menší trapasy vás budou provázet hlavně ve druhé polovině týdne – nejste na ně příliš zvyklí, ale berte vše s nadhledem, každý se občas chová jako slon v porcelánu. Vy nejste výjimkou. Pro vaše drobná zaváhání bude mít naštěstí vaše okolí shovívavé pochopení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Tento týden vám hlavu zamotají především děti. Jako by se rozhodli vyzkoušet, kam až sahá vaše trpělivost a snaha brát jejich „úlety“ s nadhledem. Ještě než přikročíte k nějakým výraznějším depresím, zamyslete se, zda na ně prostě nepůsobí ten příval energie spojený s jarem.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Už nějakou dobu se vám nepodařilo hodit vše za hlavu a soustředit se jen a jen na svůj odpočinek a načerpání sil. Tento týden k tomu konečně dostanete příležitost, tak si ji nenechte ničím a nikým vzít! Jaro je v plném proudu, tak ať si ho můžete užít plnými doušky!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Poslední dobou máte pocit, že se vám vaše okolí snaží něco naznačit, ale jako by se vaši nejbližší báli vyjít s pravdou ven. A tak nezbývá nic jiného, než sebrat síly a optat se. Nakonec zjistíte, že jste si všichni dělali zbytečné obavy – žádná jobovka ani hádky se konat nebudou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Tento týden naplno využijete svoji vrozenou kreativitu. Budete duší i mozkem nejrůznějších tvůrčích postupů, pomůžete se zapeklitými úkoly prakticky každému, kdo se na vás obrátí s prosbou o pomoc. A to vám u vašich nejbližších zajistí „plusové body“.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat